Ο Kevin O’Leary αποκαλύπτει ότι η FTX τον πλήρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει εκπρόσωπος του Exchange
FTX

Ο Kevin O’Leary αποκαλύπτει ότι η FTX τον πλήρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει εκπρόσωπος του Exchange

Ο σταρ του Shark Tank, Kevin O’Leary, γνωστός και ως Mr. Wonderful, αποκάλυψε ότι το κατεστραμμένο ανταλλακτήριο κρύπτο FTX του πλήρωσε περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει ο εκπρόσωπός του. «Έβαλα περίπου 9,7 εκατομμύρια δολάρια σε κρύπτο. Νομίζω ότι αυτό έχασα. Δεν γνωρίζω. Είναι όλα στο μηδέν», είπε ο O’Leary.

Ο Kevin O’Leary πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια από την FTX

Ο σταρ του Shark Tank Kevin O’Leary αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο CNBC την Πέμπτη ότι το κατεστραμμένο ανταλλακτήριο κρύπτο FTX τον πλήρωσε περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι για να γίνει ο εκπρόσωπός του .

Σημειώνοντας ότι έπεσε θύμα της «ομαδικής σκέψης», ο O’Leary διευκρίνισε:

Η συνολική συμφωνία ήταν λίγο κάτω από τα 15 εκατομμύρια δολάρια, συνολικά… Έβαλα περίπου 9,7 εκατομμύρια δολάρια σε κρύπτο. Νομίζω ότι αυτά έχασα. Δεν γνωρίζω. Είναι όλα στο μηδέν.

Ο σταρ του Shark Tank αποκάλυψε περαιτέρω ότι είχε επίσης πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια μετοχικό κεφάλαιο FTX, το οποίο πλέον έχει καταστεί άχρηστο λόγω της διαδικασίας προστασίας από την πτώχευση. Επιπλέον, ο κ. Wonderful εξήγησε ότι το υπόλοιπο λίγο πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια υποτίθεται ότι καταστράφηκε από τη φορολογία και τις αμοιβές πρακτόρων. Παραδέχτηκε:

Δεν ήταν καλή επένδυση.

Η FTX υπέβαλε αίτηση πτώχευσης στις 11 Νοεμβρίου και ο Sam Bankman-Fried (SBF) παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Η εταιρεία διερευνάται τώρα για κακή διαχείριση κεφαλαίων πελατών. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της FTX, John Ray, είπε στο πτωχευτικό δικαστήριο: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δει τόσο πλήρη αποτυχία εταιρικών ελέγχων και τέτοια πλήρη απουσία αξιόπιστων οικονομικών πληροφοριών όπως συνέβη εδώ».

Παρόλο που δήλωσε ότι έχασε εκατομμύρια δολάρια στην κατάρρευση του FTX, ο O’Leary επέμεινε ότι ο Bankman-Fried είναι ένας από τους καλύτερους εμπόρους στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και ότι θα τον στηρίξει ξανά εάν είχε άλλο εγχείρημα. Αυτό έχει συγκλονίσει τη βιομηχανία κρύπτο, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το Bankman-Fried είναι απατεώνας και απατεώνας . Κάποιοι συνέκριναν την κατάρρευση του FTX με το σχέδιο Ponzi του Bernie Madoff .

Ο Bankman-Fried επέμεινε ότι δεν διέπραξε εν γνώσει του απάτη . Όπως και ο O’Leary, ο δισεκατομμυριούχος διευθυντής hedge fund Bill Ackman είπε ομοίως ότι πιστεύει ότι o SBF έλεγε την αλήθεια. Ο κ. Wonderful επίσης πρόσφατα αποκάλυψε ότι σχεδόν εξασφάλισε 8 δισεκατομμύρια δολάρια για να σώσει το FTX προτού καταρρεύσει και έπρεπε να κηρύξει πτώχευση.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/kevin-oleary-reveals-ftx-paid-him-15-million-to-become-a-spokesperson-for-the-exchange/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X