Η Binance αναστέλλει τον λογαριασμό του πελάτη επειδή είναι «παράλογος»
binance

Η Binance αναστέλλει τον λογαριασμό του πελάτη επειδή είναι «παράλογος»

Ο χρήστης, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα CoinMamba στο Twitter, ισχυρίζεται ότι η Binance δεν τους βοήθησε να πάρουν πίσω τα φερόμενα κλεμμένα κεφάλαιά τους.

Η Binance έκλεισε τον λογαριασμό ενός χρήστη που μπήκε στο Twitter για να παραπονεθεί για το ανταλλακτήριο κρύπτο και ο Διευθύνων Σύμβουλος Changpeng “CZ” Zhao είχε κάνει ελάχιστα για να τους βοηθήσει να πάρουν πίσω κεφάλαια που λένε ότι είχαν κλαπεί από τον λογαριασμό τους. Ο πελάτης έχει πλέον τρεις ημέρες για να αποσύρει τα χρήματά του.

Ο χρήστης, που χρησιμοποιεί το όνομα CoinMamba στο Twitter, είναι, σύμφωνα με το προφίλ του, έμπορος συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και επενδυτής κρυπτονομισμάτων. Ο χρήστης άρχισε να κάνει tweet για το Binance αφού ισχυρίστηκε ότι έχασε χρήματα από τον λογαριασμό του στο Binance την Τρίτη εξαιτίας ενός κλειδιού API που διέρρευσε που ήταν συνδεδεμένο με την πλατφόρμα συναλλαγών κρύπτο 3Commas. Ο χρήστης είπε ότι δεν έλαβε μεγάλη βοήθεια από την Binance για να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα.

Εν τω μεταξύ, η Binance ισχυρίζεται ότι ο χρήστης «απείλησε» την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, γεγονός που οδήγησε στην αναστολή.

CoinDesk - Άγνωστο
(Twitter/CoinMamba)

Ο CoinMamba δεν είναι το μόνο που έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από το 3Commas. Πάνω από δώδεκα χρήστες έχουν ισχυριστεί ότι η υπηρεσία συναλλαγών κρύπτο διέρρευσε τα διαπιστευτήριά τους και επέτρεψε στους εισβολείς να κλέψουν κεφάλαια χρηστών. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «ψευδείς φήμες». Τα exploits δεν έγιναν μόνο στο Binance αλλά σε πολλά άλλα ανταλλακτήρια.

Την Παρασκευή, ο CZ απάντησε στον CoinMamba, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος για να είμαστε σίγουροι ότι οι χρήστες δεν έκλεψαν τα δικά τους κλειδιά API». Μετά από αυτό, Ο CoinMamba άρχισε να δημοσιεύει πολλαπλά tweets κατηγορώντας τον CZ ότι είναι «άπληστη» και ισχυριζόταν ότι «όλες αυτές οι ανταλλαγές είναι σκιερές».

CoinDesk - Άγνωστο
(Twitter/CoinMamba)

Σε απάντηση στον CoinMamba και σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί, ο CZ έγραψε ότι σκέφτεται να θέσει τον λογαριασμό του CoinMamba σε λειτουργία μόνο για ανάληψη επειδή ήταν «παράλογος».

«Εκτός από τα 3Commas, σκέφτομαι πραγματικά να βάλω τον λογαριασμό του @coinmamba σε λειτουργία εκτός επιβίβασης (μόνο ανάληψης)», έγραψε ο CZ στο Twitter. «Δεν θέλουμε να εξυπηρετήσουμε ανθρώπους που είναι παράλογοι. Απλά περισσότερα προβλήματα στο δρόμο. Είναι δρόμος 2 κατευθύνσεων. Μπορεί να κολλήσει πολύ, αλλά…”

CoinDesk - Άγνωστο
(Twitter/CoinMamba)

Περίπου μια ώρα αργότερα, ο λογαριασμός του CoinMamba έκλεισε από την Binance ως απάντηση στις «απειλές» που είπε ότι έκανε στους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο σε όγκο.

«Έχετε διπλασιαστεί, αρνηθήκατε να υποβάλετε αναφορά στην αστυνομία και αντ’ αυτού προσπαθείτε να μας κατηγορήσετε, ζητώντας αποζημίωση. Φτάσατε ακόμη και στο να κάνετε απειλές, τις οποίες δεν θα ανεχτούμε», απάντησε στον CoinMamba ο λογαριασμός Υποστήριξης Πελατών της Binance στο Twitter.

Σε ένα άμεσο μήνυμα, ο CoinMamba είπε στο CoinDesk ότι αυτό ήταν “απλώς μια δικαιολογία”.

“Ήταν το ίδιο που είπα στον CZ σε ένα tweet πώς θα πληρώσει για αυτό. Ο κύριος λόγος για την αναστολή ήταν τα δημόσια tweet μου”, είπε ο χρήστης.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/09/binance-suspends-account-of-customer-for-being-unreasonable/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X