Η εταιρεία ZELF κυκλοφορεί ανώνυμη χρεωστική κάρτα Visa με crypto recharge
cryptocurrency

Η εταιρεία ZELF κυκλοφορεί ανώνυμη χρεωστική κάρτα Visa με crypto recharge

Η τελευταία πρωτοβουλία της εταιρείας θα επιτρέψει στους χρήστες να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό σε δολάρια ΗΠΑ μόνο με το όνομα, το email και τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Η αμερικανική εταιρεία fintech ZELF παρουσίασε μια ανώνυμη χρεωστική κάρτα Visa για αποδοχή σε οποιαδήποτε από τις 80 εκατομμύρια τοποθεσίες της Visa παγκοσμίως. 

Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της ZELF θα επιτρέψει στους χρήστες να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό σε δολάρια ΗΠΑ μόνο με το όνομα, το email και τον αριθμό τηλεφώνου τους, αποφεύγοντάς τους να παρέχουν έγγραφα όπως αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και απόδειξη διεύθυνσης. Σύμφωνα με την εταιρεία fintech, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό και να έχουν μια ανώνυμη εικονική χρεωστική κάρτα, η οποία λειτουργεί με την Apple και το Google Pay, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. 

https://twitter.com/zelfco/status/1600773646674325504

Οι κάτοχοι της χρεωστικής κάρτας Visa θα έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτούν τους λογαριασμούς τους μέσω παραδοσιακών ηλεκτρονικών πληρωμών, χρημάτων και τραπεζικών εμβασμάτων, καθώς και πληρωμών με κρύπτο. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να κάνουν καταθέσεις στους λογαριασμούς όψεως και τις χρεωστικές τους κάρτες σε USDC, Tether και Ethereum. Η εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να προσθέσει 20 ακόμη δημοφιλή token στον κατάλογό της μέχρι το τέλος του έτους. 

Η συνεργασία της ZELF με τη Visa στοχεύει να δώσει προτεραιότητα στο απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών όταν πρόκειται για συναλλαγές με κρύπτο.

Ο Elliot Goykhman, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ZELF, είπε ότι η μείωση των απαιτήσεων επαλήθευσης θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες και θα βοηθήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό χωρίς τραπεζικό λογαριασμό να αποκτήσει πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. 

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια bear market, υπήρξε ανάπτυξη στην υιοθέτηση μεθόδων πληρωμών με κρύπτο, που κυμαίνονται από κρύπτο κάρτες έως κάρτες δώρων κρύπτο και πύλες παράδοσης κρύπτο τροφίμων . 

Η Visa φαίνεται να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο όσον αφορά την υιοθέτηση κρύπτο και την αύξηση των περιπτώσεων χρήσης κρύπτο. Τον Οκτώβριο, η Visa κατέθεσε αιτήσεις για εμπορικά σήματα που υποδηλώνουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει το αποτύπωμά της στο οικοσύστημα κρύπτο. Οι εφαρμογές εμπορικών σημάτων της αποκαλύπτουν την πρόθεση της εταιρείας να διαχειρίζεται συναλλαγές ψηφιακών, εικονικών και κρυπτονομισμάτων, καθώς και μη ανταλλάξιμα μάρκες και εικονικά αγαθά. 

Στις 27 Οκτωβρίου, η Cointelegraph ανέφερε ότι η Visa συνεργάστηκε με το Blockchain.com για να προσφέρει χρεωστικές κάρτες κρύπτο  χωρίς τέλη εγγραφής ή ετήσια και χωρίς τέλη συναλλαγών, επιτρέποντας παράλληλα στους χρήστες να κερδίζουν 1% σε όλες τις αγορές με κρύπτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X