Το βιβλίο του Γίαννη Ανδρέου : H ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
bitcoin cryptocurrency Giannis Andreou

Το βιβλίο του Γίαννη Ανδρέου : H ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

H ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Ένας απόλυτος οδηγός για την πιο καυτή τάση της δεκαετίας στην οικονομία.

Blockchain, DeFi, Nft, Crypto, Bitcoin, Web3 και πολλά άλλα σαν υποκατηγορίες, συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο που είναι προσεκτικά γραμμένο συλλέγοντας διάφορες σημαντικές πληροφορίες έτσι ώστε να δώσω μία κατανόηση σε αυτά τα θέματα χωρίς πολυπλοκότητές και να γεφυρώσω την τεχνολογία αυτή και να την μεταδώσω όσο πιο απλά γίνεται χωρίς να χρειαστεί κάποιος να είναι εξπέρ στον προγραμματισμό ή σε διάφορα άλλα θέματα για να μπορέσει να καταλάβει πως λειτουργεί το blockchain και όλο το οικοσύστημα, από αυτό το βιβλίο με την απλότητα που το’χω γράψει.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τον εκδοτικό όμιλο Αέναον.


Το βιβλίο δεν έχει υποσχέσεις ότι θα γίνετε πλούσιοι ή ότι θα βγάλετε χρήματα από τα κρυπτονομίσματα ή ότι θα βρείτε το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα κάνει 10-100 επί κλπ. Δεν έχει χρηματοοικονομικές ή επενδυτικές συμβουλές.

Εχει έναν απόλυτο οδηγό για τα κρυπτονομίσματα!

H Βίβλος Των Κρυπτονομισμάτων

Έχει την εισαγωγή στα κρυπτονομίσματα για το τι είναι και τι κάνουν, ευκαιρίες και ρίσκα. Μία απλή εξήγηση για το blockchain που ίσως είναι η πρώτη φορά, να κατανοήσει κάποιος ακριβώς τι είναι το blockchain και πως λειτουργεί με την απλότητα που σας τα εξηγώ για να μπορούν να το καταλάβουν και να το κατανοήσουν όλοι!

Φυσικά μία αναφορά στο Bitcoin, στα βασικά δεδομένα του Bitcoin και στην ιστορία και την εξέλιξη του. Την ιστορία του δημιουργού του Bitcoin Satoshi Nakamoto, ιστορικά γεγονότα, εξόρυξη του Bitcoin και όλα όσα αφορούν το BTC.

Proof Of Stake Και Proof Of Work για να κατανοήσετε το τι είναι.

Θα βρείτε μέσα επίσης στρατηγικές επενδύσεων, κάποιες πληροφορίες/αναφορές σχετικά με το trading. Σημαντικές οδηγίες για τους καινούργιους στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, πως μπορούν να ξεκινήσουν να μάθουν και να ενταχθούν σε αυτόν τον χώρο (χωρίς να είναι κάποια παρότρυνση για κάποιον να μπει στο χώρο των κρυπτονομισμάτων, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται να μπει θα βρει τις κατάλληλες οδηγίες)

Για τα NFT, για το τι είναι τα NFT, την αξία τους, γιατί έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν αξία, πως θα μπεί στο χώρο των NFT κάποιος και όλα τα σημαντικά πράγματα που αφορούν τα NFT.

Bull Market και Bear market, τι σημαίνουν και πως επηρεάζουν την αγορά και πόσο καιρό χρειάζεται για το Bull και το Bear market. Tα κρυπτoνομίσματα και δείκτες s&p500 και λάθη που κάνουμε στις επενδύσεις.

Εξηγώ κάποια project’s από τα top 100 που υπάρχουν που είναι ευρέως γνωστά και αποδεκτά από τον κόσμο ότι είναι από τα κορυφαία project’s και ένα που δεν είναι στα top 100 αλλά ευελπιστούμε να το δούμε σύντομα!

Πάρα πολλές πληροφορίες για το πως κάποιος μπορεί να κερδίσει από τα κρυπτονομίσματα. Για τα αποκεντρωμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσαν να έχουνε μία δυναμική, αλλά γενικά στο να καταλάβει κάποιος το μέλλον του web 3.0 και την εξέλιξη που θα έχει όλη αυτή η τεχνολογία και τι σημαίνει ακριβώς το web 3.0 και πολλά άλλα ακόμη που πρέπει να γνωρίζετε! Γενικά έχω καλύψει τα πάντα σε ό,τι αφορά τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Επίσης στο τέλος υπάρχει ένα γλωσσάριο με όλες τις σημαντικές ορολογίες που χρησιμοποιούμε στον χώρο αυτόν για να κατανοείτε ακριβώς τι σημαίνουν ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα όταν μιλάμε με αυτές τις ορολογίες και έτσι θα καταλάβετε ακριβώς την συζήτηση χωρίς να μπερδεύεστε επειδή δε γνωρίζατε μία ωρολόγια!

Διαθέσιμο απο τα παρακάτω link
https://cryptonea.gr/product/h-vivlos-twn-kryptonomismaton/

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνήστε απευθείας με τον εκδοτικό οίκο σε αυτό το e-mail [email protected] για να κάνετε την παραγγελία σας.

Σε λίγες μέρες και στα βιβλιοπωλεία!

Μπορείτε επίσης να δείτε την παρουσίαση του βιβλίου μου σε αυτό το βίντεο, που σας εξηγώ τα πάντα για ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X