Το Decentraland εγκαινιάζει εικονική ενοικίαση ακινήτων για ιδιοκτήτες LAND
MANA Metaverse Web3

Το Decentraland εγκαινιάζει εικονική ενοικίαση ακινήτων για ιδιοκτήτες LAND

Η πλατφόρμα metaverse ανακοίνωσε ότι οι χρήστες που κατέχουν LAND εντός του Decentraland μπορούν επίσημα να νοικιάσουν τα δικαιώματα του χώρου μέσω της ψηφιακής αγοράς.

Η πλατφόρμα metaverse Decentranland ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα πλατφόρμας που επιτρέπει στους χρήστες της που κατέχουν εικονική LAND να γίνουν ουσιαστικά ιδιοκτήτες. Οι ιδιοκτήτες μπορούν πλέον να νοικιάζουν επίσημα την ιδιοκτησία τους σε άλλους χρήστες στην πλατφόρμα για προκαθορισμένες χρονικές περιόδους.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα από τα μεταστρεφόμενα περιουσιακά τους στοιχεία. 

Tο Decentraland ταξινομεί τους ιδιοκτήτες LAND ως λογαριασμούς ή διευθύνσεις πορτοφολιού που κατέχουν το έξυπνο συμβόλαιο για το LAND, είτε πρόκειται για “ένα αγροτεμάχιο, ένα κτήμα ή και τα δύο”.

Όλες οι ενοικιάσεις LAND πραγματοποιούνται σε mana, το εγγενές διακριτικό του Decentraland και πληρώθηκε προκαταβολικά συνολικά. Η πλατφόρμα έδωσε παραδείγματα ψηφιακών πανεπιστημίων που νοικιάζουν γη για να χτίσουν πανεπιστημιουπόλεις ή DJ που νοικιάζουν χώρο για κλαμπ ή πάρτι.

Παρόμοια με τα περισσότερα συμβόλαια ενοικίασης φυσικών ακινήτων, οι ιδιοκτήτες του Decentraland δεν μπορούν να πουλήσουν τη γη, ούτε μπορούν να λάβουν προσφορές αγοράς για αγορά έως ότου λήξει η περίοδος της σύμβασης μίσθωσης.

Οι οπαδοί του Decentraland στο Twitter πρότειναν ότι η ίδια υπηρεσία ενοικίασης θα πρέπει να είναι διαθέσιμη και για wearables. Συνολικά η ανταπόκριση της κοινότητας ήταν θετική.

Αυτό έρχεται καθώς το metaverse συνεχίζει να εξελίσσεται και να τραβάει περισσότερη προσοχή τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό της βιομηχανίας Web3.

Η ίδια η λέξη metaverse ήταν η λέξη της χρονιάς στο λεξικό της Οξφόρδης , αλλά τελικά ήρθε στη δεύτερη θέση.

Ο παλαιούχος γίγαντας του διαδικτύου Mozilla απέκτησε πρόσφατα το Active Replica για να ενισχύσει τη μεταστροφική του ανδρεία και να βελτιώσει τις ψηφιακές εμπειρίες των χρηστών του. Ενώ ο προγραμματιστής του metaverse και του GameFi, Animoca, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα δημιουργήσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια για τους προγραμματιστές που επιδιώκουν να δημιουργήσουν την ψηφιακή πραγματικότητα.

Το metaverse, ιδιαίτερα τα mega-events όπως τα φεστιβάλ και η εβδομάδα μόδας , συνεχίζει να αποτελεί πύλη για νέα μέλη της κοινότητας και προγραμματιστές στον ευρύτερο κόσμο του Web3.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/decentraland-launches-virtual-property-renting-for-land-owners

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X