Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επαινεί τις δυνατότητες του Blockchain
Blockchain

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επαινεί τις δυνατότητες του Blockchain

Η τεχνολογία Blockchain συνεχίζει να δείχνει την υπόσχεσή της, ενώ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εξέχων πολιτικών προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του πρώην πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον.

Τις περισσότερες φορές, το blockchain μπορεί να συγχέεται με τα κρυπτονομίσματα, δεδομένου ότι χρησιμεύει ως το τεχνολογικό τους θεμέλιο. Ωστόσο, μπορούν να λειτουργήσουν ως ξεχωριστές τεχνολογίες με το blockchain να εξυπηρετεί τον δικό του ξεχωριστό σκοπό και λειτουργικότητα.

Σύμφωνα με τον The Guardian , ο Τζόνσον επαινούσε το blockchain κατά τη διάρκεια ενός βιομηχανικού συνεδρίου, σημειώνοντας ότι ανοίγει διάφορες ευκαιρίες.

«Στην ομιλία του, ο πρώην πρωθυπουργός πρότεινε ότι η έλευση του blockchain ήταν γεμάτη δυνατότητες και φάνηκε να τη συγκρίνει με μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες όπως η εφεύρεση της φωτιάς, οι σιδηρόδρομοι και το διαδίκτυο», ανέφερε ο Guardian.

Τα σχόλια του Johnson ήρθαν μετά την πρόσφατη κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ο Johnson είπε στην έκθεση Guardian ότι η ρύθμιση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων είναι απαραίτητη και οι υποστηρικτές των ψηφιακών νομισμάτων «πρέπει να πείσουν τους ανθρώπους ότι οι περιπτώσεις χρήσης τους είναι πραγματικές και λειτουργούν για αυτούς στη ζωή τους, αντίθετα με κερδοσκοπία και ένα νέο είδος χρηματοπιστωτικής αγοράς ή μέσου».

Μια ευκαιρία ανάπτυξης ETF στο Blockchain

Τα σχόλια του Johnson σχετικά με τις δυνατότητες του blockchain μπορούν να ενσωματωθούν σε μια επενδυτική ευκαιρία. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK) .

Το BLOK διαθέτει μια ενεργή στρατηγική διαχείρισης που μπορεί να προσαρμοστεί στις κινήσεις της αγοράς, θέτοντας τις συμμετοχές στα χέρια έμπειρων διαχειριστών χαρτοφυλακίου. Το BLOK προσθέτει διαφοροποιημένη έκθεση και έκθεση σε κρυπτονομίσματα χωρίς να επενδύει στα ίδια τα νομίσματα.

Δεδομένης της αυξανόμενης υιοθέτησης του blockchain στο εξωτερικό, η παγκόσμια έκθεση προσθέτει μια νότα διαφοροποίησης στα χαρτοφυλάκια. Ο BLOK κάνει ακριβώς αυτό εξετάζοντας ευκαιρίες εκτός των ΗΠΑ

Ενώ η πλειοψηφία του αμοιβαίου κεφαλαίου (75%) περιέχει συμμετοχές σε εταιρείες με έδρα τη Βόρεια Αμερική, το αμοιβαίο κεφάλαιο διαφοροποιείται επίσης με συμμετοχές στη Δυτική Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό, επενδύοντας σε εταιρείες που χρησιμοποιούν και αναπτύσσουν τεχνολογία blockchain, την τεχνολογία πίσω από κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin. Αυτό επιτρέπει στο αμοιβαίο κεφάλαιο να αποκτήσει έκθεση σε ευκαιρίες ανάπτυξης στο εξωτερικό όπου αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο προϊόντων του , το BLOK διαθέτει:

  • Ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο μετοχών από επαγγελματικά επιλεγμένες εταιρείες που ασχολούνται με την τεχνολογία blockchain και την έμμεση έκθεση σε κρυπτονομίσματα.
  • Μια ενεργητική προσέγγιση διαχείρισης που θα μπορούσε να επιτρέψει στο ταμείο να παραμείνει ευέλικτο, να λαμβάνει έγκαιρες αποφάσεις και να εντοπίσει εταιρείες που είναι σε καλύτερη θέση για να επωφεληθούν από τον αναπτυσσόμενο χώρο τεχνολογίας blockchain.
  • Η ευκολία και η διαφάνεια της δομής του ETF.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.etftrends.com/crypto-channel/former-uk-prime-minister-praises-potential-of-blockchain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X