Το CRO του Crypto.com αυξάνει καθώς ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο NFT με την Coca-Cola
crypto.com NFT

Το CRO του Crypto.com αυξάνει καθώς ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο NFT με την Coca-Cola

10.000 NFT θα φιλοξενηθούν στο blockchain του Crypto.com με βάση τους “heatmaps” από αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το διακριτικό CRO του Crypto.com κερδίζει αξία τη Δευτέρα μετά από τις ειδήσεις ότι η ανταλλαγή συνεργάζεται με την Coca-Cola για να λανσάρει μια σειρά από μη ανταλλάξιμα μάρκες (NFT) για τον εορτασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 στο Κατάρ.

Το CRO ανέβηκε έως και 10% μετά το χτύπημα του δελτίου τύπου , και παρόλο που υποχώρησε σε άνοδο 8,5% τη στιγμή που δημοσιεύτηκε, το CRO παραμένει ένα από τα ψηφιακά στοιχεία με τις κορυφαίες επιδόσεις εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο, το CRO παραμένει χαμηλότερο κατά περίπου 50% τον περασμένο μήνα στην κατάρρευση που σχετίζεται με το FTX στις αγορές κρυπτονομισμάτων. Το CRO μειώνεται σχεδόν κατά 90% σε ετήσια βάση.

Το Crypto.com είπε ότι θα φιλοξενούσε στο blockchain του 10.000 NFT που δημιουργήθηκαν από την Coca-Cola και τον ψηφιακό καλλιτέχνη GMUNK. Τα NFT παράγονται παρακολουθώντας μέσω των λεγόμενων «heatmaps» τις κινήσεις των παικτών εντός του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι θαυμαστές μπορούν να αγοράσουν τα NFT αφού εγγραφούν για λογαριασμό πλατφόρμας Crypto.com NFT. Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα «Piece of Magic» NFT της Coca-Cola, οι θαυμαστές μπορούν να εγγραφούν στον ιστότοπο fanzone της Coca-Cola.

«Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA θα είναι το πρώτο που θα αξιοποιήσει την τεχνολογία Web3», δήλωσε στην ανακοίνωση ο Steven Kalifowitz, επικεφαλής μάρκετινγκ στο Crypto.com . «Είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με την Coca-Cola και την GMUNK για να θυμόμαστε αυτούς τους ιστορικούς αγώνες που θα αποτυπωθούν για πάντα στο blockchain. Μαζί δημιουργούμε μια εντελώς νέα μορφή αναμνηστικών.”

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2022/12/05/cryptocoms-cro-surges-as-it-launches-world-cup-nfts-with-coca-cola/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X