Ο θρύλος του Hoops Scottie Pippen φωτογραφίζει ένα “Web3” με εικονικά αθλητικά παπούτσια
NFT Web3

Ο θρύλος του Hoops Scottie Pippen φωτογραφίζει ένα “Web3” με εικονικά αθλητικά παπούτσια

Ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ συνεργάζεται με την εταιρεία ψυχαγωγίας Orange Comet που βασίζεται στο Web3 για να δημιουργήσει μια νέα συλλογή από χτυπήματα που βασίζονται στο NFT.

Το Hall of Famer της National Basketball Association, Scottie Pippen, ο οποίος κέρδισε έξι πρωταθλήματα NBA ως μέλος των Chicago Bulls, ψάχνει τώρα να προσφέρει μια ασίστ στον κόσμο του Web3.

Ο θρύλος του μπάσκετ δημιουργεί μια νέα συνεργασία με την εταιρεία ψυχαγωγίας Orange Comet που βασίζεται στο Web3 , η οποία παράγει την ψηφιακή συλλογή παπουτσιών « SP33 » με 1.000 ζεύγη παπουτσιών που βασίζονται στην καριέρα του Pippen. Τα sneakers έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στις 20 Δεκεμβρίου στο OpenSea, τη μεγαλύτερη αγορά NFT στον κόσμο.

«Ήμουν περίεργος.Είμαι στο παιχνίδι παπουτσιών για πολύ καιρό, για 17 χρόνια».

Ο Pippen, ο οποίος αποσύρθηκε το 2008 μετά από 17 χρόνια στο ΝΒΑ, είπε ότι ήθελε να «μάθει για τα NFT και το Web3» και να αγκαλιάσει την ψηφιακή πλευρά της συλλογής αθλητικών παπουτσιών του. Η συλλογή θα αντικατοπτρίζει μια σειρά γεγονότων που μοιάζει με χρονοκάψουλα, βασιζόμενη σε κομβικά σημεία σε όλη τη ζωή του Pippen ως παίκτη.

«Εμπνέονται από πολλά από τα παπούτσια που έχει φορέσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε ο CEO της Orange Comet, Dave Broome. «Αλλά είναι καινούργια. Είναι φουτουριστικά».

Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης ένα κουτί μυστηρίου που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, το οποίο οι κάτοχοι NFT μπορούν να διεκδικήσουν το επόμενο έτος.

Ο Broome είπε επίσης ότι 33 κάτοχοι NFT θα επιλεγούν τυχαία για να λάβουν ένα αυτόγραφο πρωτότυπο ζευγάρι παπουτσιών που δημιουργεί η πλατφόρμα.

Ως μέρος της συλλογής, ένας κάτοχος NFT με premium πρόσβαση θα λάβει μια περιήγηση VIP στη γενέτειρα του Pippen στο Αμβούργο, στο Αρκάνσας, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιωτικού δείπνου. Δύο νικητές του NFT θα έπαιρναν το δεύτερο βραβείο – μπαίνοντας με τον Pippen στο γήπεδο του γκολφ για να παίξουν το παιχνίδι που έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια μετά από αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις στην πλάτη.

Ο Pippen, ο οποίος είπε στο CoinDesk TV ότι ήταν νευρικός για τον κόσμο του Web3 πριν από έξι μήνες, φαίνεται να είναι πιο σίγουρος για αυτό το έργο.

«Πιστεύουμε ότι φέρνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο, κάτι φοβερό στην αγορά», είπε ο Pippen. «Αισθανόμαστε σαν να είμαστε οι πρωτοπόροι, παρόλο που δεν είμαστε οι πρώτοι που βγαίνουν από την πύλη».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/web3/2022/12/06/scottie-pippen-shoots-a-web3-with-virtual-sneakers/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X