Η SEBA Bank συνεργάζεται με το HashKey για θεσμική υιοθέτηση κρύπτο
bitcoin cryptocurrency governments / banks

Η SEBA Bank συνεργάζεται με το HashKey για θεσμική υιοθέτηση κρύπτο

Οι δύο εταιρείες θα δημιουργήσουν λύσεις για θεσμικούς επενδυτές που επιδιώκουν να βουτήξουν στο οικοσύστημα κρύπτο.

Με τον χειμώνα των κρύπτο να επιβραδύνει τις εξελίξεις στο χώρο, δύο εταιρείες που εστιάζουν στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα συνεργαστούν για να επιταχύνουν την υιοθέτηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για ιδρύματα. 

Σε μια ανακοίνωση που εστάλη στην Cointelegraph, η εταιρεία που εστιάζεται στα κρύπτο SEBA Bank είπε ότι σχημάτισε συνεργασία με την εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών HashKey Group για να επιταχύνει τη θεσμική υιοθέτηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στο Χονγκ Κονγκ και την Ελβετία.

Οι δύο εταιρείες θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν διάφορες λύσεις για θεσμικούς επενδυτές που επιδιώκουν να βουτήξουν στο οικοσύστημα κρύπτο. Και οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι είναι αφοσιωμένες στη συμμόρφωση και στην υιοθέτηση διαφόρων κανονιστικών πλαισίων εντός της δικαιοδοσίας τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SEBA Bank, Franz Bergmueller, δήλωσε ότι το Χονγκ Κονγκ είναι ηγετική δικαιοδοσία όσον αφορά την παροχή αδειών για προϊόντα και υπηρεσίες κρύπτο. Εξαιτίας αυτού, η SEBA Bank είναι πρόθυμη να εισέλθει στο τοπικό οικοσύστημα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και να επεκτείνει την παρουσία της στη χώρα μέσω του HashKey.

Ο Michel Lee, στέλεχος της HashKey, τόνισε ότι η εταιρεία του εργάζεται σύμφωνα με μια «ρυθμιστική προσέγγιση πρώτα», που σημαίνει ότι επικεντρώνεται στη συμμόρφωση. Ο Lee σημείωσε ότι η SEBA Bank λειτουργεί με τις ίδιες αρχές, γεγονός που τον κάνει ενθουσιασμένο με τη συνεργασία.

Ο Όμιλος HashKey έλαβε πρόσφατα άδειες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Μελλοντικής Εκπλήρωσης στο Χονγκ Κονγκ για να δραστηριοποιηθεί εντός της χώρας. Εν τω μεταξύ, η SEBA Bank ήταν η πρώτη στην οποία χορηγήθηκε άδεια φύλαξης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην Ελβετία, επιτρέποντάς της να διευκολύνει τις υπηρεσίες θεσμικής θεματοφυλακής, το 2021.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, το χρηματιστήριο Nasdaq των Ηνωμένων Πολιτειών  άρχισε να προετοιμάζεται να προσφέρει λύσεις φύλαξης σε ιδρύματα, δημιουργώντας μια ομάδα αφιερωμένη στην προσφορά θεσμικού Bitcoin και Ethereum υπηρεσίες φύλαξης.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/seba-bank-partners-with-hashkey-for-institutional-crypto-adoption

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X