Η Alchemy κυκλοφορεί το Web3 App Store για να βελτιστοποιήσει την πρόσβαση Dapp
cryptocurrency DApp Web3

Η Alchemy κυκλοφορεί το Web3 App Store για να βελτιστοποιήσει την πρόσβαση Dapp

Η Alchemy στοχεύει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των προγραμματιστών και των χρηστών που ενδιαφέρονται για το blockchain καθώς εξερευνούν τον χώρο χρησιμοποιώντας μια βελτιωμένη διεπαφή.

Η πλατφόρμα προγραμματιστών Web3 Alchemy ανοίγει ένα αποκεντρωμένο κατάστημα εφαρμογών (dapp) , ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Η αγορά στοχεύει στον εξορθολογισμό της πρόσβασης σε αποκεντρωμένες εφαρμογές για χρήστες και προγραμματιστές.

Πρόσφατα, οι σχέσεις μεταξύ κεντρικών οντοτήτων και τεχνολογιών Web3 δεν ήταν πολύ παραγωγικές. Την περασμένη εβδομάδα, η Coinbase διέκοψε τις μεταφορές κινητών μη ανταλλάξιμων διακριτικών (NFT) λόγω του καταστήματος εφαρμογών της Apple που απαιτούσε το 30% των τελών αερίου που σχετίζονται με τις μεταφορές.

Ο Jason Shah, επικεφαλής ανάπτυξης στην Alchemy, είπε στο CoinDesk ότι, ενώ το κατάστημα εφαρμογών του είναι συγκεντρωμένο, δεν είναι προϊόν που δημιουργεί έσοδα και στοχεύει να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε χρήστες και προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για το Web3 που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογίες τους για ένα κοινό.

«Είμαστε όλοι για να αποκτήσουμε δωρεάν πόρους στην κοινότητα που πιστεύουμε ότι μπορούν να αναπτυχθούν με αυτό», είπε ο Shah. «Και πάλι, έχουμε χτίσει τρόπους στο σύστημα για να το διαμορφώσει η κοινότητα».

Ο Shah είπε στο CoinDesk ότι, ενώ άλλες αγορές μπορεί να παρακινούνται από την απόκτηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης, η Alchemy έχει κίνητρο να ενσωματώσει τους νέους χρήστες στο Web3 παρέχοντας μια οργανωμένη, προσβάσιμη αγορά.

Συχνά, τα προϊόντα Web3 είναι κατακερματισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι τα dapps είναι διάσπαρτα σε διαφορετικούς ιστότοπους και πρωτόκολλα, γεγονός που μπορεί να μειώσει την εμπιστοσύνη των χρηστών όταν χρησιμοποιούν τεχνολογίες blockchain.

«Θέλαμε να παρέμβουμε πραγματικά και να βοηθήσουμε να παρέχουμε ένα ανοιχτό, προσανατολισμένο στην κοινότητα προϊόν, παρέχοντας παράλληλα ένα είδος σαφήνειας και εμπιστοσύνης στους καταναλωτές», είπε ο Shah. «Αν πιστεύουμε στο μέλλον του Web3, πρέπει πραγματικά να κάνουμε πολύ απλό για τους [χρήστες] να μεταδώσουν τη λέξη εκεί έξω και να εκπαιδεύσουμε τους καταναλωτές για τα οφέλη που παρέχουν».

Όπως σημείωσε η Alchemy στην έκθεσή της για το τρίτο τρίμηνο , οι προγραμματιστές Web3 εξακολουθούν να δημιουργούν εφαρμογές και η Alchemy συνεχίζει επίσης να αναπτύσσει τεχνολογίες. Τον περασμένο μήνα, κυκλοφόρησε το Spearmint, ένα προϊόν για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να κρατήσουν μακριά τους κακούς ηθοποιούς στα νομισματοκοπεία NFT . Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία συγκέντρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια για ένα νέο ταμείο επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/web3/2022/12/06/alchemy-releases-web3-app-store-to-streamline-dapp-access/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X