Φήμες για ένα νέο εγγενές «Twitter Coin» εμφανίζονται ενώ οι Dogecoiners παραμένουν αισιόδοξοι
cryptocurrency DOGE

Φήμες για ένα νέο εγγενές «Twitter Coin» εμφανίζονται ενώ οι Dogecoiners παραμένουν αισιόδοξοι

Οι διαδικτυακοί τεχνικοί τεχνικοί ισχυρίζονται ότι έχουν αποκαλύψει ένα νέο μυστικό έργο στο Twitter, το οποίο αναφέρεται ως «Τwitter Coin».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στροβιλίζονται γύρω από τις φήμες ότι το Twitter εξετάζει την εισαγωγή του δικού του εγγενούς στοιχείου που ονομάζεται “Twitter Coin” που θα χρησιμοποιείται για πληρωμές και φιλοδωρήματα στην πλατφόρμα.

Κάποιοι επικαλούνται τις αρχικές αναφορές από πηγές όπως ο Nima Owji, ο οποίος διατηρεί έναν λογαριασμό διαρροής πληροφοριών που εστιάζεται στην εφαρμογή στο Twitter.

Στις 4 Δεκεμβρίου, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτού που φαίνεται να είναι μια πρωτότυπη διεπαφή Twitter που δείχνει μια επιλογή “Coins” για φιλοδώρημα, μαζί με μια διανυσματική εικόνα που δείχνει ένα νόμισμα που φέρει το λογότυπο του Twitter.

Άλλοι έχουν επισημάνει τα tweets από την ερευνήτρια τεχνολογίας Jane Manchun Wong, η οποία ισχυρίστηκε ότι εξήγαγε κώδικα από μια συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής web του Twitter για να βρει τις ίδιες πληροφορίες με το Owji, αν και η ίδια η ανάρτηση και ο λογαριασμός του Wong έχουν διαγραφεί από τότε για άγνωστους λόγους. 

Η διαγραμμένη απειλή της Jane Manchun Wong: Twitter

Υπήρξε επίσης ένα σμήνος αναρτήσεων κάτω από το hashtag TwitterCoin, με πολλούς ανθρώπους να ενθουσιάζονται αλλά τελικά δεν εκπλήσσονται που η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων θα μπορούσε να εργάζεται σε νέες ράγες πληρωμών και ενσωματώσεις συστημάτων τώρα που ο Elon Musk βρίσκεται στο τιμόνι.

Μέλη του ένθερμου Dogecoin Η κοινότητα στο Twitter και το Reddit προσπάθησαν επίσης να συνδέσουν τις κουκκίδες, με ορισμένους να παραμένουν αισιόδοξοι ότι το Twitter Coin είναι απλώς ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το Dogecoin, λαμβάνοντας υπόψη τη μακροχρόνια σχέση του Μασκ με το memecoin.

Μιλώντας για ένα παρόμοιο θέμα σε ένα Twitter Spaces στις 4 Δεκεμβρίου, ο Μασκ πρότεινε σε ένα κοινό 2,1 εκατομμυρίων ακροατών ότι εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται να ενσωματώσει τα κρύπτο με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι άτοπο για το Twitter να έχει πληρωμές, τόσο fiat όσο και crypto», είπε.

Ως έχει, το Twitter επεκτείνει σταδιακά τις ενσωματώσεις πληρωμών του τα τελευταία δύο χρόνια και επί του παρόντος υποστηρίζει το fiat tipping για μια μέθοδο υποδοχής παράλληλα με το Bitcoin και το ethereum τα οποία ενσωματώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 .

Από την εξαγορά των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Οκτώβριο, ο Μασκ έχει επιβλέψει μια σειρά από αλλαγές στο Twitter, ιδίως σε σχέση με την πολιτική λογοκρισίας, τις αποκαλύψεις πληροφοριών και τη δραστηριότητα εμβολιασμού.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/rumors-of-a-new-native-twitter-coin-emerge-while-dogecoiners-remain-hopeful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X