Ανακτήστε το Metamask ακόμα κι αν χάσετε τις 12 λέξεις.Εξηγεί ο ειδικός του KeychainX
bitcoin cryptocurrency

Ανακτήστε το Metamask ακόμα κι αν χάσετε τις 12 λέξεις.Εξηγεί ο ειδικός του KeychainX

Τι γίνεται αν ένα πορτοφόλι Metamask έχει καταρρεύσει ή καταστραφεί και ένας χρήστης φοβάται ότι θα χάσει όλα τα ψηφιακά του στοιχεία; Για να διασφαλιστεί η επιτυχής ανάκτηση ενός χαμένου πορτοφολιού κρύπτο, οι χρήστες θα πρέπει να διαβάσουν τις συμβουλές των ειδικών ανάκτησης πορτοφολιών από τον KeychainX, τον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών που ειδικεύεται σε αυτόν τον τύπο ανάκτησης.

Ανακτήστε το Metamask ακόμα κι αν ένας χρήστης χάσει τις 12 λέξεις

Πολλοί χρήστες DeFi έχουν στραφεί στο Metamask ως το προτιμώμενο πορτοφόλι τους. Δυστυχώς, η άνοδος της δημοτικότητας του Metamask οδήγησε επίσης σε mega buggy κώδικα. Καθώς οι πανικόβλητοι χρήστες προσπαθούν να αναβαθμίσουν τα πορτοφόλια τους ή εξαντλούνται ο χώρος στο δίσκο, τους καλωσορίζουμε με οθόνες που δηλώνουν ότι το πορτοφόλι έχει καταστραφεί (?) ως αποτέλεσμα περιορισμών χώρου στο δίσκο ή, ακόμη πιο ανησυχητικό, ότι η διεύθυνση του πορτοφολιού τους φαίνεται άδεια ή εξαφανίζονται μετά την αναβάθμιση σε δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome ή το Firefox.

Οι χρήστες του Metamask θα πρέπει να ρίξουν μια προσεκτική ματιά σε αυτά τα απλά βήματα για το τι πρέπει να κάνουν και τι να μην κάνουν όταν συμβαίνει το αναπόφευκτο, δηλαδή εάν το πορτοφόλι είναι κατεστραμμένο και τα χρήματα έχουν εξαφανιστεί ή όχι.

Λοιπόν, εάν οι χρήστες ακολουθούν τις παραπάνω οδηγίες και δεν έχουν δημιουργηθεί σωστά αντίγραφα ασφαλείας για το seed τους, οι χρήστες πρακτικά ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ τα δεδομένα του πορτοφολιού τους ακολουθώντας τις οδηγίες του Metamask.

Στην προσθήκη Metamask, υπάρχουν αρκετά σφάλματα και σφάλματα.

 • Όταν ο χώρος της μονάδας είναι γεμάτος, το Metamask παύει να λειτουργεί.
 • Το πορτοφόλι εξαφανίζεται όταν το βύσμα Metamask αναβαθμιστεί σε συγκεκριμένες παλιές εκδόσεις.
 • Οι λέξεις μεταμάσκας δεν λειτουργούν λόγω αμέλειας του χρήστη.
 • Μια αναγκαστική αναβάθμιση συμβαίνει όταν το τηλέφωνο συγχρονίζεται με το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την «αποθήκευση» του πορτοφολιού, αλλά οι χρήστες θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγουν τα ακόλουθα:

 • Μην αφαιρείτε την προσθήκη.
 • Μην εγκαταστήσετε ξανά την προσθήκη.
 • Μην διαμορφώνετε τη μονάδα δίσκου.
 • Μην αναβαθμίζετε την εφαρμογή.
 • Το να ζητήσετε βοήθεια σε δημόσια φόρουμ μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή κεφαλαίων από μια ψεύτικη ομάδα υποστήριξης της Metamask.
 • Το REDDIT, το DISCORD, το TWITTER ή το TELEGRAM δεν είναι μέρη όπου οι χρήστες πρέπει να δίνουν λόγια. Χρησιμοποιήστε μόνο τα φόρουμ της κοινότητας. Εκτός από μερικές συμβουλές, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στα φόρουμ. https://community.metamask.io/t/vault-decrypt-some-tips/7085

Έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε όταν το Metamask ενός χρήστη κολλάει και εάν ένας χρήστης έχει αποθηκεύσει τις 12 λέξεις του, αλλά τι γίνεται αν δεν το έκανε; Τι βοήθεια είναι διαθέσιμη;

Η ομάδα του KeychainX θα ήθελε να μοιραστεί μερικές βασικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου:

 1. Είναι δυνατή η προβολή δεδομένων θησαυροφυλακίου από το πρόγραμμα περιήγησης. Το Metamask Zendesk παρέχει τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό για αυτό το θέμα. Βρείτε τον σύνδεσμο: metamask.zendesk.com.

2. Εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τα αρχεία να εξακολουθούν να είναι αποθηκευμένα στη μνήμη cache των χρηστών. Οι χρήστες θα πρέπει να ελέγχουν τα δεδομένα προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης.

Οι χρήστες με πλαίσια WINDOWS θα πρέπει να ανατρέξουν σε αυτόν τον φάκελο μορφής παραδείγματος:

C:\Users\USER_NAME\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\nkbihfbeogaeaoehlefnkodbefgpgknn

Οι χρήστες με κουτιά MAC θα πρέπει να ανατρέξουν σε αυτό το παράδειγμα δομής φακέλου:

Βιβλιοθήκη>Υποστήριξη εφαρμογών>Google>Chrome>Προεπιλογή>Ρυθμίσεις τοπικής επέκτασης>nkbihfbeogaeaoehlefnkodbefgpgknn

Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν αυτήν τη δομή ονόματος αρχείου.

Υπάρχουν διάφορα αρχεία μέσα και οι χρήστες θα πρέπει να τα ανοίξουν σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή ένα εξάγωνο πρόγραμμα επεξεργασίας και να αναζητήσουν τη συμβολοσειρά “vault” ή “data” ακολουθούμενη από μια παρόμοια συμβολοσειρά [“vault”:” [/” data/” :/” wwpX…

Στη συνέχεια, αλλάξτε όλα τα \” σε “χωρίς το \” και εισαγάγετε την πλήρη συμβολοσειρά στον αποκρυπτογραφητή θυρίδας: metamask.github.io.

3. Εάν ο αποκρυπτογραφητής ενός χρήστη δεν αναγνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης, είναι πιθανό ο χρήστης να τον έχει ανακαλέσει λανθασμένα. Η ομάδα μπορεί να βοηθήσει εάν οι χρήστες έχουν κάποια κατανόηση για το τι είναι και χρειάζονται βοήθεια. Στείλτε ένα email στο [email protected] και η ομάδα θα διερευνήσει.

Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία για ανάκτηση δεδομένων εάν δεν υπάρχουν δεδομένα θησαυροφυλάκιου ή εάν ο χρήστης έχει αφαιρέσει την προσθήκη. Για τα διαγραμμένα αρχεία, οι χρήστες θα πρέπει να κοιτάξουν σε επίπεδο τομέα.

Υπάρχουν διαφορετικές ετικέτες που πρέπει να αναζητήσετε ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης.

Τα δεδομένα του θησαυροφυλάκιου κρυπτογραφούνται από τον Firefox χρησιμοποιώντας εργαλεία Snappy, έτσι ώστε να εμφανίζονται κωδικοποιημένα, αλλά ο χρήστης θα πρέπει να μπορεί να τα εντοπίσει εάν είναι τυχερός αναζητώντας τη συμβολοσειρά “sNaPpY” ή σε λειτουργία HEX FF060000734F .

Για άλλα προγράμματα περιήγησης αναζητήστε μια συμβολοσειρά που αρχίζει με {“vault”:” {\”data\”:\”

Ως έσχατη λύση, επικοινωνήστε με την ομάδα για να δείτε εάν μπορεί να βοηθήσει.

Μην τα παρατάς. το θησαυροφυλάκιο βρίσκεται κάπου. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Εμπειρογνώμονες ανάκτησης Crypto Wallets

Εάν οι χρήστες δεν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με το KeychainX, είναι μια υπηρεσία ανάκτησης πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων που λειτουργεί από το 2017. Η εταιρεία ανακτά κλειδιά πορτοφολιού για πολλούς πελάτες από όλο τον κόσμο και οι άνθρωποι μπορούν να δουν μερικές από τις εξαιρετικές κριτικές τους στο Trustpilot όπου το KeychainX έχει σχεδόν τέλεια 4,9 ‘Εξαιρετική’ βαθμολογία. Διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με το πώς ξεκλειδώνει διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών, εδώ για τη δουλειά του με πορτοφόλια blockchain, εδώ για το σπάσιμο πορτοφολιών υλικού και εδώ για συγκεκριμένα την ανάκτηση κλειδιών από Multibit Classic ή Multibit HD.

Το KeychainX μετεγκαταστάθηκε το 2021 από τη γενέτειρά του στις ΗΠΑ, στο Zug της Ελβετίας – ένα μέρος του κόσμου που είναι γνωστό στην κοινότητα του blockchain ως Crypto Valley λόγω της συγκέντρωσης σχετικών εταιρειών. Ο Robert Rhodin, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, είναι φυσικά ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της ανάκτησης πορτοφολιών κρύπτο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία, επισκεφτείτε το KeychainX.io ή απλώς στείλτε ένα email στο [email protected] εάν κάποιος χρειάζεται να μιλήσει για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/how-to-save-assets-after-a-metamask-wallet-crash-keychainx-expert-explains/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X