Τα δάνεια των Ομάδων Πιστωτών Genesis ανέρχονται σε 1,8 δισεκατομμύρια $.
Genesis

Τα δάνεια των Ομάδων Πιστωτών Genesis ανέρχονται σε 1,8 δισεκατομμύρια $.

Εκτός από την προηγουμένως αναφερθείσα ομάδα πελατών Gemini που χρωστούσε 900 εκατομμύρια δολάρια, υπάρχουν δύο άλλες ομάδες πιστωτών της Genesis που εκπροσωπούνται από δικηγόρους, σύμφωνα με το CoinDesk.

Οι πελάτες των οποίων τα χρήματα είναι κλειδωμένα στην πλατφόρμα συναλλαγών και δανεισμού Genesis και οι οποίοι έχουν λάβει νομικές συμβουλές για το θέμα αντιπροσωπεύουν επί του παρόντος περίπου 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια, σύμφωνα με ένα άτομο που γνωρίζει την κατάσταση. Και αυτός ο αριθμός φαίνεται ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Οι FT ανέφεραν πρόσφατα ότι σε μια ομάδα πελατών που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα Earn του Gemini’s Earn του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Genesis, οφείλονται 900 εκατομμύρια δολάρια αφού η μονάδα δανεισμού της Genesis διέκοψε τις αναλήψεις πελατών στις 16 Νοεμβρίου.

Μια δεύτερη ομάδα πιστωτών της Genesis, με δάνεια επίσης ύψους 900 εκατομμυρίων δολαρίων, εκπροσωπείται από τη δικηγορική εταιρεία Proskauer Rose, δήλωσε μια δεύτερη πηγή στο CoinDesk.

Ο όμιλος Proskauer ανεβάζει τον απολογισμό στα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια, με περισσότερα να έρχονται με τη μορφή μιας τρίτης ad hoc ομάδας που εκπροσωπείται από την Kirkland & Ellis, τη δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τις χρεοκοπημένες εταιρείες κρύπτο Celsius και Voyager Digital, είπε η δεύτερη πηγή. Το ποσό των δανείων που οφείλει αυτή η τρίτη ομάδα δεν είναι γνωστό. Επιπλέον, η ομάδα πελατών Gemini εκπροσωπείται από τη δικηγορική εταιρεία Latham & Watkins, είπε η δεύτερη πηγή.

Σε μια επιστολή προς τους επενδυτές στις 23 Νοεμβρίου, η Genesis είπε ότι «είχε αρχίσει συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές και τους μεγαλύτερους πιστωτές και δανειολήπτες μας, συμπεριλαμβανομένων των Gemini και DCG [Digital Currency Group], για να συμφωνήσουν σε μια λύση που ενισχύει τις δανειοδοτικές μας δραστηριότητες» συνολικά ρευστότητας και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών».

Ο Genesis αρνήθηκε να σχολιάσει αυτή την ιστορία. Οι Proskauer Rose, Latham & Watkins και Kirkland & Ellis δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό μέχρι τον Τύπο.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/04/genesis-creditor-groups-loans-amount-to-18b-and-counting-sources/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X