Οι χρήστες AAX κατακλύζουν τα γραφεία του Crypto Exchange της Νιγηρίας, επιτίθενται σε υπαλλήλους
Uncategorized

Οι χρήστες AAX κατακλύζουν τα γραφεία του Crypto Exchange της Νιγηρίας, επιτίθενται σε υπαλλήλους

Οι χρήστες της Νιγηρίας του ανταλλακτηρίου κρύπτο AAX, το οποίο ανέστειλε τις αναλήψεις στις 12 Νοεμβρίου, φέρεται να εισέβαλαν στα γραφεία του στο Λάγος και άρχισαν να επιτίθενται σε υπαλλήλους. Αναφορές ότι δυσαρεστημένοι χρήστες AAX παρενόχλησαν τους εργαζομένους του ανταλλακτηρίου κρύπτο ήρθαν λίγες ημέρες αφότου η ομάδα υπεράσπισης κρυπτονομισμάτων και blockchain της Νιγηρίας ζήτησε να απόσχει από αυτό. Εν τω μεταξύ, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΑΧ υποστήριξε σε tweet ότι «το brand δεν υπάρχει πια και η εμπιστοσύνη έχει σπάσει».

Οι δυσαρεστημένοι Νιγηριανοί χρήστες AAX είπαν να εξοικονομήσουν τοπικούς υπαλλήλους

Σύμφωνα με μια τοπική αναφορά, μια ομάδα δυσαρεστημένων Νιγηριανών χρηστών του Atom Asset Exchange (AAX) εισέβαλε πρόσφατα στα γραφεία του ανταλλακτηρίου κρύπτο στο Λάγος και επιτέθηκε σε υπαλλήλους. Ο θυμωμένος όχλος φέρεται να ζήτησε την άρση του παγώματος στις αναλήψεις, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 12 Νοεμβρίου.

Αν και η έκθεση της 2ας Δεκεμβρίου από τη Legit δεν αναφέρει πότε συνέβη το περιστατικό, εντούτοις επιβεβαιώνει μια προηγούμενη έκκληση που έκανε η ομάδα υπεράσπισης του Stakeholders in Blockchain Technology Association of Nigeria (SIBAN). Στη δημόσια ανακοίνωση της 28ης Νοεμβρίου, η SIBAN προέτρεψε την AAX χρήστες να σταματήσουν να θυματοποιούν τους εργαζόμενους του πολιορκημένου ανταλλακτηρίου κρύπτο.

Απευθύνουμε έκκληση και αποθαρρύνουμε οποιονδήποτε δυσαρεστημένο ή θυμωμένο χρήστη ή επενδυτή να παρενοχλήσει ή να θυματοποιήσει τον Διευθυντή Χώρας της AAX (Νιγηρία), άλλα μέλη του τοπικού προσωπικού και τους πρεσβευτές της AAX σε εθνικό επίπεδο. Αυτά τα άτομα αντιμετωπίζουν επίσης την ίδια κατάσταση με τους δυσαρεστημένους χρήστες και επενδυτές.

Η ομάδα υπεράσπισης αποκάλυψε επίσης ότι τα ανώτερα στελέχη του ανταλλακτηρίου κρύπτο με έδρα το Χονγκ-Κονγκ είχαν σταματήσει να επικοινωνούν με τους εργαζομένους τους στη Νιγηρία.

Οι χρήστες AAX δεν έχουν ενημερωθεί

Εν τω μεταξύ, σε ένα μήνυμα που απευθύνεται στην AAX και τους ιδρυτές της, η ομάδα υπεράσπισης υπενθύμισε στο ανταλλακτήριο κρύπτο τις υποχρεώσεις της έναντι των χρηστών. Επιπλέον, η ανακοίνωση πρότεινε ορισμένα βήματα που πρέπει να λάβουν οι εργαζόμενοι της AAX και της Νιγηρίας για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη του κοινού.

«Εάν η προστασία των χρηστών είναι η ύψιστη προτεραιότητα της AAX, όπως υπερηφανεύεται για τη δημόσια ανακοίνωσή της, η AAX θα πρέπει να λάβει αμέσως μέτρα για να καλύψει τα κενά γεφυρώνοντας την επικοινωνία μεταξύ της και του τοπικού της προσωπικού στη Νιγηρία, αφενός, και μεταξύ της AAX και των Νιγηριανών χρηστών της, αφενός. από την άλλη πλευρά», ανέφερε η δημόσια ανακοίνωση της SIBAN.

Στην τελευταία του ενημέρωση (18 Νοεμβρίου), το AAX είπε στους χρήστες ότι υπήρξαν «πολλές νέες εξελίξεις» που σήμαινε ότι απαιτούνταν «περισσότερος χρόνος για να απαντηθούν οι συντριπτικές ερωτήσεις στην κοινότητα». Εκείνη την εποχή, η AAX είπε ότι θα εκδώσει περισσότερες ενημερώσεις μέσω του επίσημου καναλιού για δημόσιες ανακοινώσεις και ενημερώσεις. Ωστόσο, το ανταλλακτήριο κρύπτο δεν είχε εκδώσει νέες ενημερώσεις κατά τη στιγμή της σύνταξης (3 Δεκεμβρίου, 11:00 π.μ. EST).

Η ξαφνική παραίτηση του αντιπροέδρου της πλατφόρμας κρύπτο Ben Caselin και οι ισχυρισμοί του ότι «η επωνυμία δεν υπάρχει πια και η εμπιστοσύνη έχει σπάσει» έχουν τροφοδοτήσει εικασίες ότι το αλλακτήριο κρύπτο ενδέχεται να μην επαναλειτουργήσει σύντομα.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/report-aax-users-storm-crypto-exchanges-nigerian-offices-attack-employees/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X