Μάθετε και κερδίστε χριστουγεννιάτικες προσφορές: Λάβετε δωρεάν Crypto ολοκληρώνοντας μαθήματα και κουίζ! (2022-12-07)
binance

Μάθετε και κερδίστε χριστουγεννιάτικες προσφορές: Λάβετε δωρεάν Crypto ολοκληρώνοντας μαθήματα και κουίζ! (2022-12-07)

Συνάδελφοι Binancians,
Για εγγραφή στην Binance πατήστε ΕΔΩ!

Η Binance με χαρά ανακοινώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε τον επόμενο γύρο του “Binance Learn & Earn” για να γιορτάσουμε την εορταστική περίοδο, όπου οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με το blockchain και να κερδίσουν δωρεάν κρυπτο ολοκληρώνοντας μαθήματα και κουίζ.

Περίοδος δραστηριότητας: 2022-12-07 09:00 (UTC) έως 2022-12-21 09:00 (UTC)

Όλοι οι χρήστες που έχουν επαληθευτεί από το KYC μπορούν να αρχίσουν να διαβάζουν τα άρθρα και να παρακολουθούν τα βίντεο ανά πάσα στιγμή από τώρα και να ολοκληρώνουν κουίζ από τις 07/12/2022 09:00 (UTC) όσο εξαντλούνται τα αποθέματα κουίζ!

Για εγγραφή στην Binance πατήστε ΕΔΩ!

Οι κατάλληλοι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα προκαθορισμένο ποσό BNB, BUSD, ALGO, POLYX ή μάρκες από άλλα έργα, ανάλογα με το μάθημα ή το κουίζ που θα ολοκληρώσουν. Λάβετε υπόψη ότι κάθε μάθημα μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο μία φορά και κάθε χρήστης πληροί τις προϋποθέσεις για το πολύ μία ανταμοιβή ανά ολοκληρωμένο μάθημα.

Παρακαλώ σημειώστε:

Οι χρήστες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν τη δραστηριότητα αφού διανεμηθούν όλες οι ανταμοιβές.

Η επιβράβευση POLYX είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί ποτέ στα Simple Earn Locked Products πριν από τις 07/12/2022 09:00 (UTC).

Οι επιβραβεύσεις POLYX θα κλειδωθούν αυτόματα στα Simple Earn Locked Products για 150 ημέρες, όπου οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν 100% APR.

Προσφερόμενα προϊόντα (Κλειδωμένα προϊόντα)

Μείνετε συντονισμένοι για νέα έργα και ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα κρυπτογράφηση.

Για εγγραφή στην Binance πατήστε ΕΔΩ!

Ξεκινήστε να κερδίζετε μαθαίνοντας σήμερα!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Πώς να ξεκινήσετε με το Binance Learn & Earn
Η Binance λανσάρει το EduFi – Learn and Earn Program – για να εκπαιδεύσει τους χρήστες στη βιομηχανία Blockchain

Οροι και Προϋποθέσεις:
Όλοι οι κατάλληλοι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν το KYC για να λάβουν ανταμοιβές από αυτήν τη δραστηριότητα.
Οι παράνομα μαζικά εγγεγραμμένοι λογαριασμοί και δευτερεύοντες λογαριασμοί δεν θα είναι κατάλληλοι για συμμετοχή ή λήψη ανταμοιβών.

Οι ανταμοιβές είναι περιορισμένες και διατίθενται με σειρά προτεραιότητας. Οι χρήστες μπορούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή για κάθε μάθημα μόνο αφού ολοκληρώσουν το αντίστοιχο κουίζ.

Θα επιβληθούν ανώτατα όρια στο ποσό των ανταμοιβών που διατίθενται στους κατάλληλους χρήστες ανά χώρα/περιοχή.

Οι κατάλληλοι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν πολλά κουίζ για να διεκδικήσουν πολλαπλές ανταμοιβές. Οι χρήστες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν τη δραστηριότητα αφού διανεμηθούν όλες οι ανταμοιβές.

Η πραγματική αξία της ανταμοιβής που λαμβάνεται υπόκειται σε αλλαγές λόγω διακυμάνσεων της αγοράς.

Για εγγραφή στην Binance πατήστε ΕΔΩ!

Μόνο για μάθημα POLYX:
Η επιβράβευση POLYX είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί ποτέ στα Simple Earn Locked Products πριν από τις 07/12/2022 09:00 (UTC).

Το Binance Simple Earn θα επιστρέψει ψηφιακά στοιχεία/ψηφιακά νομίσματα στα πορτοφόλια spot των χρηστών στο τέλος της συμφωνημένης περιόδου συνδρομής.
Οι χρήστες μπορούν να δουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στα απλά Κλειδωμένα προϊόντα μεταβαίνοντας στα Πορτοφόλια > Κέρδος > Απλά Κέρδη > Κλειδωμένα.

Για αυτήν τη δραστηριότητα, οι χρήστες δεν μπορούν να εξαργυρώσουν εκ των προτέρων τα ψηφιακά στοιχεία/ψηφιακά τους νομίσματα.

Για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εξαιρουμένου του POLYX:
Οι ανταμοιβές κουπονιού συμβολικού θα διανεμηθούν εντός 48 ωρών σε ειδικευμένους μαθητές που θα περάσουν το κουίζ. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τις ανταμοιβές τους μέσω Λογαριασμού > Κέντρο ανταμοιβής.
Η περίοδος ισχύος του συμβολικού κουπονιού ορίζεται σε 14 ημέρες από την ημέρα διανομής. Μάθετε πώς να εξαργυρώσετε ένα συμβολικό κουπόνι.
Η Binance διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τη δραστηριότητα ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Οι λογαριασμοί Binance μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τους καταχωρίζοντες λογαριασμού. Η Binance διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει, να παγώσει ή να ακυρώσει τη χρήση των λογαριασμών Binance από άλλα πρόσωπα εκτός από τους καταχωρίζοντες λογαριασμού.
Η Binance διατηρεί το δικαίωμα τελικής ερμηνείας της δραστηριότητας. Η Binance διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει αυτούς τους όρους κατά την κρίση της ανά πάσα στιγμή.
Σε περίπτωση διαφοράς μεταξύ των μεταφρασμένων εκδόσεων και της πρωτότυπης αγγλικής έκδοσης, υπερισχύει η αγγλική έκδοση.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Binance Team
2022-12-05

Για εγγραφή στην Binance πατήστε ΕΔΩ!

Article: https://www.binance.com/el/support/announcement/learn-earn-christmas-special-receive-free-crypto-by-completing-courses-quizzes-2022-12-07-d23881337cf4440f98ad195e2448aa3f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X