Η Ripple καταθέτει την τελική υποβολή κατά της SEC καθώς η υπόθεση ορόσημο πλησιάζει στο τέλος της
ripple SEC

Η Ripple καταθέτει την τελική υποβολή κατά της SEC καθώς η υπόθεση ορόσημο πλησιάζει στο τέλος της

Η διετής μάχη μεταξύ της SEC και της Ripple πλησιάζει στο τέλος της, με την Ripple να καταθέτει την τελική της υποβολή στην υπόθεσή της εναντίον της ρυθμιστικής αρχής των ΗΠΑ στις 2 Δεκεμβρίου.

Η πιο πολυσυζητημένη αγωγή κρύπτο που αφορά την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) και την Ripple πλησιάζει στο τέλος της μετά από μια διετή μάχη.

Στις 2 Δεκεμβρίου, η SEC και η Ripple υπέβαλαν και οι δύο ανανεωμένες απαντήσεις στην αντίθεση η μία της άλλης σε προτάσεις για συνοπτική κρίση.

Η Ripple υποστήριξε στο έγγραφο κίνησης ότι η SEC απέτυχε να αποδείξει ότι προσφέρει XRP

μεταξύ 2013 και 2020 ήταν μια προσφορά ή πώληση ενός «επενδυτικού συμβολαίου» και, επομένως, ενός τίτλου σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς νόμους περί τίτλων.

H Ripple ολοκλήρωσε το έγγραφο δηλώνοντας ότι «το δικαστήριο θα πρέπει να εγκρίνει την πρόταση του κατηγορουμένου και θα πρέπει να απορρίψει την πρόταση της SEC».

Ο Stuart Alderoty, γενικός σύμβουλος της Ripple, δήλωσε στο Twitter στις 3 Δεκεμβρίου ότι αυτή είναι η «τελική υποβολή» του Ripple, ζητώντας από το δικαστήριο να «εκδώσει» την απόφαση υπέρ του.

Δήλωσε επίσης ότι η Ripple είναι περήφανη για την υπεράσπιση που έχει δημιουργήσει για «εξ ονόματος ολόκληρης της βιομηχανίας κρύπτο», σημειώνοντας ότι ο Ripple «το έπαιζε πάντα κατευθείαν με το γήπεδο», κάνοντας μια λεπτή ταλάντευση στην SEC λέγοντας ότι «δεν μπορεί πείτε το ίδιο για τον αντίπαλό μας».

Σε μια άλλη ανάρτηση στο Twitter, ο Αλντερότι συνέχισε να επικρίνει την SEC στις 5 Δεκεμβρίου και την αποκάλεσε ως «ρυθμιστή που αναπηδά», παραθέτοντας δύο δηλώσεις που προτείνει να είναι μεταξύ τους.

Η εν εξελίξει δικαστική διαμάχη μεταξύ της SEC και της Ripple ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 όταν η SEC κίνησε νομική αγωγή κατά της Ripple, υποστηρίζοντας ότι είχε συγκεντρώσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια προσφέροντας το εγγενές κρυπτονόμισμα XRP της Ripple ως μη εγγεγραμμένους τίτλους.

Σε ένα προηγούμενο νήμα στο Twitter στις 30 Νοεμβρίου, ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας Τζέιμς Φίλαν είπε ότι απομένουν μόνο τρία ζητήματα προς επίλυση στην υπόθεση SEC εναντίον Ripple.

Αυτό περιλαμβάνει τις συνοπτικές προτάσεις κρίσης, τις προκλήσεις των ειδικών και τα θέματα σφράγισης σχετικά με τις «εκθέσεις εμπειρογνωμόνων», τα έγγραφα Hinman και άλλο υλικό στο οποίο βασίζονται η SEC και η Ripple στις προτάσεις τους.

Τα έγγραφα Hinman αναφέρονται στην ομιλία που εκφώνησε ο William Hinman στο Yahoo Finance All Markets Summit τον Ιούνιο του 2018, όπου δήλωσε ότι ο Ether

δεν ήταν ασφάλεια.

Η Filan πιστεύει ότι ο δικαστής Τόρες δεν θα αντιμετωπίσει τα τρία μεγάλα ζητήματα «ξεχωριστά», αντίθετα θα αποφασίσει για τα πάντα μαζί, και μόλις αποφασίσει για τις προτάσεις για συνοπτική κρίση, «μία μεγάλη γραπτή απόφαση» θα εκδοθεί — πιθανότατα ή πριν από τις 31 Μαρτίου 2023.”

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/ripple-files-final-submission-against-sec-as-landmark-case-nears-end

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X