Η Bank of America λέει ότι ο κανονισμός είναι το κλειδί για την κύρια υιοθέτηση των Crypto
governments / banks

Η Bank of America λέει ότι ο κανονισμός είναι το κλειδί για την κύρια υιοθέτηση των Crypto

Παρά τη διόρθωση στις αγορές κρυπτονομισμάτων, η ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain έχει επιταχυνθεί, σύμφωνα με έκθεση της τράπεζας.

Οι χρεοκοπίες του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX και της θυγατρικής του εταιρείας εμπορικών συναλλαγών, Alameda Research , είναι μεγάλα πλήγματα για την αξιοπιστία της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων, αλλά υπάρχουν και αρνητικά σημεία, δήλωσε η Bank of America (BAC) σε έκθεση έρευνας την Παρασκευή.

«Μια αυξημένη επείγουσα ανάγκη για ρύθμιση μπορεί να επιτρέψει μεγαλύτερη θεσμική δέσμευση και μια μετατόπιση της εστίασης (και του κεφαλαίου) από τις κερδοσκοπικές συναλλαγές σε έργα με πραγματική λειτουργικότητα και εταιρείες με οδικούς χάρτες προς την κερδοφορία μπορεί να επιταχύνει την ωριμότητα του κλάδου», οι αναλυτές Alkesh Shah και Andrew Moss. έγραψε.

Τα ρυθμιστικά πλαίσια για τη βιομηχανία κρύπτο είναι κρίσιμα για την επικρατούσα υιοθέτηση, αναφέρει η έκθεση, και απαιτείται συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια για την αποθάρρυνση του ρυθμιστικού αρμπιτράζ και την προστασία των καταναλωτών και των επενδυτών.

Η κατάρρευση της FTX έχει επικεντρώσει εκ νέου την προσοχή στην ανάγκη για ρύθμιση που «δημιουργεί ένα διαφανές νομικό πλαίσιο για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. προάγει την τεχνολογική καινοτομία· παρέχει προστασία στους καταναλωτές και τους επενδυτές και μετριάζει τους κινδύνους χρηματοπιστωτικής σταθερότητας», αναφέρεται στο σημείωμα.

Η τράπεζα σημείωσε ότι τα κορυφαία 100 μάρκες κρύπτο έχουν υποχωρήσει 64% μέχρι σήμερα, αλλά επεσήμανε ότι εξακολουθούν να είναι αυξημένα κατά 2.175% από το τέλος του 2016. Το κόστος της παράβλεψης των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι υψηλό, είπε.

Η ανάπτυξη blockchains που διαθέτουν έξυπνα συμβόλαια και εφαρμογές με πραγματική χρήση έχει επιταχυνθεί φέτος, αναφέρει η έκθεση. Οι κερδοσκοπικές συναλλαγές μπορεί να είναι ευρέως διαδεδομένες, αλλά είναι η «υπόβαση τεχνολογία blockchain που οδηγεί αυτή την κερδοσκοπία που θα μπορούσε να είναι επαναστατική».

Η Bank of America είπε ότι η «απεμπλοκή λιανικής και θεσμικής δραστηριότητας» θα μπορούσε να πιέσει περαιτέρω τις τιμές των κρυπτονομισμάτων, αλλά σημείωσε ότι οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μειώθηκαν κατά 22% μεταξύ 2 Νοεμβρίου και 10 Νοεμβρίου πριν αυξηθούν κατά 6% έως τις 25 Νοεμβρίου, γεγονός που δείχνει ότι οι επενδυτές μπορεί να προχωρούν και επικεντρώνονται στη μακροπρόθεσμη δυνατότητα διακοπής της τεχνολογίας blockchain.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2022/12/05/bank-of-america-say-regulation-is-key-for-mainstream-adoption-of-crypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X