Δωροκάρτα 100$ Next Earth Metaverse Land
Metaverse

Δωροκάρτα 100$ Next Earth Metaverse Land

Το Metaverse είναι μια από τις πιο υποσχόμενες εξελίξεις στη νέα τεχνολογία και στον ψηφιακό κόσμο. Η δωροκάρτα Next Earth Metaverse Land δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κατέχουν ένα κομμάτι του Metaverse και να αρπάξουν εδάφη NFT αξίας έως και 100 $. Nextearth. Eγγραφή 👉 https://bit.ly/nextearth4you

Το Next Earth αναπαράγει τον πλανήτη Γη, επομένως κάθε πλακίδιο του Metaverse αντιστοιχεί σε ένα πραγματικό υπάρχον μέρος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε και να κατέχετε κάθε μέρος που υπάρχει εικονικά στη Γη (NFT) – τουλάχιστον εκείνα που είναι ακόμα διαθέσιμα! Ας είναι ένα μεσαιωνικό κάστρο στη Γαλλία, ένας υπερσύγχρονος ουρανοξύστης στο Ντουμπάι, ένα κομμάτι από το Σινικό Τείχος της Κίνας… ή ακόμα και το πραγματικό σας σπίτι. Συλλέξτε, ανταλλάξτε, συνδέστε τον ιστότοπό σας με αυτά ή χτίστε την επιχείρησή σας πάνω τους – εγγραφείτε στο μεγαλύτερο Metaverse στον κόσμο με βάση τη Γη στο web3 αυτή τη στιγμή!

Με σχεδόν 300.000 εγγεγραμμένους χρήστες και σχεδόν 50.000 ιδιοκτήτες γης, το Next Earth είναι ένα από τα μεγαλύτερα Metaverses στον κόσμο και το πρώτο στο web3 βρίσκεται στο ακριβές αντίγραφο του πλανήτη Γη.

Δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή Web3 στο λειτουργικό σύστημα Next Earth πλήρως συμβατό με το Web2 και ξεκλειδώστε τη δύναμη των δυναμικών NFT.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ανταμοιβές (Κωδικός κουπονιού):


1 – Για να μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και τη δωροκάρτα Metaverse Land, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στο Next Earth.

2 – Επισκεφτείτε το NextEarth Map ( εγγραφή 👉 https://bit.ly/nextearth4you ) & Επιλέξτε τυχόν πλακίδια/πλάσματα στον χάρτη, κάντε κλικ στο “Αγορά τώρα” και θα μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό κουπονιού.

3 – Οι δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν από τις 24 Δεκεμβρίου 2022 και ισχύουν για 1 χρόνο.

4 – ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι κωδικοί δωροκάρτας Metaverse μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μία μόνο συναλλαγή, όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο κωδικός δωροκάρτας Metaverse λήγει αμέσως, ανεξάρτητα από την αξία της συναλλαγής!

Εάν αγοράσετε για χαμηλότερη αξία από την αξία της κάρτας Metaverse σε μία μόνο συναλλαγή, η υπόλοιπη αξία χάνεται. Δεν είναι δυνατή η αποζημίωση.

Δεν είναι δυνατή η αγορά για μεγαλύτερη αξία από την αξία της δωροκάρτας Metaverse. Εάν έχετε επιλέξει περισσότερα πλακίδια, καταργήστε την επιλογή ορισμένων πλακιδίων μέχρι η τιμή να ταιριάζει με τη δωροκάρτα Metaverse.

Οι δωροκάρτες Metaverse μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά διαθέσιμων πλακιδίων στον χάρτη του Next Earth και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές στο Marketplace.

Η αγορά με τη δωροκάρτα Metaverse, δεν μπορεί να απλωθεί σε έκταση μεγαλύτερη από 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο.

Ένα άτομο δικαιούται μόνο να αγοράσει 10 και να χρησιμοποιήσει 1 κουπόνι/δωροκάρτα εντός ενός έτους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Οι δωροκάρτες Next Earth 100$ Metaverse Land μπορούν να εξαργυρωθούν στον επίσημο ιστότοπο του Next Earth από τις 24 Δεκεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X