Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock: Οι περισσότερες εταιρείες κρύπτο δεν πρόκειται να είναι τριγύρω
Blackrock Blockchain cryptocurrency

Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock: Οι περισσότερες εταιρείες κρύπτο δεν πρόκειται να είναι τριγύρω

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock, του μεγαλύτερου διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, λέει ότι οι περισσότερες εταιρείες κρύπτο δεν θα υπάρχουν μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρύπτο FTX. Ωστόσο, το στέλεχος εξακολουθεί να είναι αισιόδοξο για την τεχνολογία blockchain.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock για το Collapse and Future of Crypto του FTX

Ο Larry Fink, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock Inc. (NYSE: BLK), της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, μίλησε για τα κρυπτονομίσματα και το κατεστραμμένο ανταλλακτήριο FTX κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο New York Times Dealbook Summit την περασμένη εβδομάδα.

Η Blackrock είχε 7,96 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση (AUM) από το τρίτο τρίμηνο. Η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων επένδυσε 24 εκατομμύρια δολάρια στο FTX της Sam Bankman-Fried (SBF) μέσω ενός ταμείου δισεκατομμυριούχου που διαχειρίζεται, εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Σχετικά με την κατάρρευση του FTX, ο Fink είπε: «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό… Θέλω να πω, αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε όλες τις κρίσεις και φαίνεται ότι υπήρξαν κακές συμπεριφορές με σημαντικές συνέπειες». Ο διευθύνων σύμβουλος της Blackrock πιστεύει ότι οι περισσότερες εταιρείες κρύπτο που βλέπουμε σήμερα δεν θα υπάρχουν, δηλώνοντας:

Πιστεύω πραγματικά ότι οι περισσότερες από τις εταιρείες δεν πρόκειται να υπάρχουν.

Παρά τα προβλήματα γύρω από το FTX, ο Fink είπε ότι η τεχνολογία blockchain είναι σημαντική για το μέλλον. Τονίζοντας ότι η τεχνολογία πίσω από τα κρύπτο «θα είναι πολύ σημαντική», το αφεντικό της Blackrock είπε:

Πιστεύω ότι η επόμενη γενιά για τις αγορές και η επόμενη γενιά για τους τίτλους θα είναι το tokenization των securities.

Το Crypto exchange FTX υπέβαλε αίτηση πτώχευσης για το κεφάλαιο 11 στις 11 Νοεμβρίου και ο Bankman-Fried παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Η εταιρεία χρωστάει δισεκατομμύρια δολάρια σε περίπου ένα εκατομμύριο πιστωτές. Άλλοι παγκόσμιοι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων που επένδυσαν στην FTX περιελάμβαναν την Temasek Holdings της κυβέρνησης της Σιγκαπούρης , την Tiger Global, τη Sequoia Capital και το Ontario Teachers’ Pension Plan .

Η κατάρρευση του FTX έχει πολλούς ανθρώπους που ζητούν αυστηρότερη επίβλεψη κρύπτο . Την περασμένη εβδομάδα, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen είπε ότι τα κρύπτο δεν έχει επαρκή ρύθμιση. «Είναι μια στιγμή της Lehman μέσα στα κρύπτο, και τα κρύπτο είναι αρκετά μεγάλη ώστε είχαμε σημαντική ζημιά με τους επενδυτές», είπε.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/blackrock-ceo-on-ftx-collapse-most-crypto-companies-arent-going-to-be-around/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X