Πώς να συμμετέχετε στο Binance Football Fever 2022
binance NFT

Πώς να συμμετέχετε στο Binance Football Fever 2022

Το Binance Fan Token είναι ενθουσιασμένο που παρουσιάζει το Binance Football Fever 2022, μια διασκεδαστική καμπάνια για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου για να κερδίσουν βραβεία κατά τη διάρκεια του πιο αναμενόμενου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς.

Τι είναι το Binance Football Fever 2022;

Το Binance Football Fever 2022 παρουσιάζει μια νέα βοηθητική λειτουργία για τα Binance Fan Tokens. Μπορείτε να επιδείξετε τις αθλητικές σας γνώσεις και να κάνετε τεκμηριωμένες κρίσεις για το πώς θα εξελιχθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Σε αντάλλαγμα, θα ανταμειφθείτε για τη συμμετοχή σας. Υπάρχουν δύο συστήματα βαθμολόγησης και επιβράβευσης στο Binance Football Fever 2022 – το Daily Challenges και το Leaderboard. Μπορείτε να κερδίσετε καθημερινές ανταμοιβές συμμετέχοντας στις Ημερήσιες Προκλήσεις. Κάθε μέρα, θα κατατάσσεστε ανάλογα με τους πόντους που κερδίζετε και θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε ανταμοιβές συμβολικών αξίας έως και 1.000 $. Εκτός από την απόδοσή σας στις Ημερήσιες Προκλήσεις, θα καταταγείτε και για τη συνολική απόδοσή σας σε όλη την καμπάνια στον Πίνακα κατάταξης. Οι κορυφαίες επιδόσεις μπορούν να κερδίσουν ελκυστικά βραβεία όπως κορυφαίες αθλητικές εμπειρίες και πολλά άλλα.

Πώς να συμμετάσχετε στο Binance Football Fever 2022;

Βήμα 1: Διεκδίκηση διαβατηρίου NFT Μεταβείτε στο [Passport] και κάντε κλικ στο [Free Claim!] για να αποκτήσετε ένα δωρεάν NFT Passport.

Τα NFT Passports είναι διαπιστευτήρια ψηφιακής πρόσβασης που σας επιτρέπουν να συμμετέχετε στο Binance Football Fever 2022 και στο Daily Challenges. Είναι μη εμπορεύσιμα και δεν αποσύρονται κατά την περίοδο δραστηριότητας. Ωστόσο, μετά τη λήξη της περιόδου δραστηριότητας, μπορείτε να ανταλλάξετε το NFT Passport σας στο Binance NFT Marketplace και να το αποσύρετε στο Trust Wallet. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ανάληψης NFT από την Binance.

Υπάρχουν τρία επίπεδα διαβατηρίων NFT: Δοκιμαστικό, Τυπικό και Super. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμίδα, τόσο περισσότερες Ημερήσιες Προκλήσεις μπορείτε να συμμετάσχετε.

Passport TiersUtility
Trial NFT PassportEnjoy 3 Daily Challenges
Standard NFT PassportEnjoy 12 Daily Challenges
Super NFT PassportEnjoy 23 Daily Challenges

Οι απαιτήσεις για τη διεκδίκηση διαβατηρίου NFT είναι:

Passport TypeRequirements
New UserExisting User
Trial NFT PassportRegister for a Binance account hereN/A
Standard NFT PassportComplete Identity VerificationBinance Fan Token Holding* ⩾ 1orOne successful referral**
Super NFT PassportBinance Fan Token Holdings ⩾ 10orSuccessful referrals ⩾ 3

*Total Binance Fan Token Holding = Άθροισμα υπολοίπων LAZIO, PORTO, SANTOS και ALPINE, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων σε πορτοφόλια Spot, Funding και Simple Profit (Flexible Savings και Locked Staking).

**Μια επιτυχημένη παραπομπή αναφέρεται σε έναν χρήστη που εγγράφεται μέσω του συνδέσμου παραπομπής της καμπάνιας Binance Football Fever 2022 και ολοκληρώνει την Επαλήθευση ταυτότητας κατά την περίοδο της προσφοράς.

Πώς μπορούν οι νέοι χρήστες να εγγραφούν στο Binance Football Fever 2022;

Βήμα 2: Συμμετέχετε στις Καθημερινές Προκλήσεις

Οι Καθημερινές Προκλήσεις σας επιτρέπουν να επιδείξετε τις αθλητικές σας γνώσεις και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την έκβαση των ποδοσφαιρικών αγώνων. Σημειώστε ότι πρέπει να υποβάλετε τις συμμετοχές σας πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε μέρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ατζέντα του Daily Challenge, ανατρέξτε στην ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μπορείτε να μοιράζεστε NFT και συμβολικές ανταμοιβές κάθε μέρα με βάση το αποτέλεσμα των συμμετοχών σας στην Ημερήσια Πρόκληση. Μπορείτε να ελέγξετε τις Ημερήσιες Προκλήσεις και τις αντίστοιχες ανταμοιβές στη σελίδα Ημερήσιες προκλήσεις.

Aνταμοιβές NFT

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα NFT «Pride of Nations» και να συγκεντρώσετε πόντους NFT για κάθε Καθημερινή Πρόκληση που συμμετέχετε.

Submission OutcomeNFT RewardPoints
Correct scoreGold ‘Pride of Nations’ NFT10 points
Correct match winnerSilver ‘Pride of Nations’ NFT5 points
No correct entriesBronze ‘Pride of Nations’ NFT0 points

Θα κατατάσσεστε καθημερινά σύμφωνα με τον αριθμό των NFT «Pride of Nations» που κερδίσατε. Για παράδειγμα, μετά από 4 ημέρες αγώνα, οι χρήστες με 4 χρυσά NFT θα κατατάσσονται στην πρώτη βαθμίδα. Μετά από 3 ημέρες αγώνα, οι χρήστες με 3 χρυσά NFT θα κατατάσσονται στην πρώτη βαθμίδα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες κατάταξης NFT, ανατρέξτε στην ανακοίνωση.

Συμβολικές ανταμοιβές

Οι ημερήσιες ανταμοιβές διακριτικών θα μοιράζονται πρώτα στους χρήστες πρώτης κατηγορίας σύμφωνα με τους κανόνες κατάταξης NFT. Θα μπορούν να κερδίζουν ανταμοιβές αξίας έως και 1.000 $ ανά ημέρα. Οποιαδήποτε ανταμοιβή απομένει θα κοινοποιηθεί στη συνέχεια από τους χρήστες δεύτερου επιπέδου και ούτω καθεξής, έως ότου δεν απομένουν ανταμοιβές προς κοινή χρήση.

Το ποσό που μπορεί να κερδίσει ένας χρήστης από κάθε κατάταξη καθορίζεται από τη συνολική ημερήσια ανταμοιβή, τους πόντους NFT που συγκεντρώνει, τον πολλαπλασιαστή και το μέγιστο ποσό ανταμοιβής σε διαφορετικά επίπεδα.

Ανατρέξτε στον τύπο υπολογισμού ανταμοιβής διακριτικού στην ανακοίνωση.

Πώς να πολλαπλασιάσετε τους πόντους σας στις Ημερήσιες Προκλήσεις;

Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τους πόντους σας στις Καθημερινές Προκλήσεις προσκαλώντας φίλους να συμμετάσχουν μέσω του συνδέσμου παραπομπής της καμπάνιας σας ή κρατώντας τα Binance Fan Tokens στον λογαριασμό σας. Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες που παραπέμπετε πρέπει να ολοκληρώσουν την Επαλήθευση ταυτότητας.

Επιλογή 1: Παραπομπή νέων χρηστών στο Binance

Μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας να εγγραφούν στην Binance για να πολλαπλασιάσουν τους πόντους σας. Εάν 1 νέος χρήστης που προσκαλείτε εγγραφεί μέσω του συνδέσμου της καμπάνιας σας και ολοκληρώσει την Επαλήθευση ταυτότητας, θα λάβετε 1,5x πολλαπλασιαστή προσκλήσεων και περισσότερες ανταμοιβές συμβολικών. Όσο περισσότερους νέους χρήστες προσκαλείτε, τόσο μεγαλύτερο είναι ο πολλαπλασιαστής που μπορείτε να πάρετε.

Multiplier TypeRequirementMultiplier
Invitation MultiplierInvite 1 new user1.5x
Invite 2 new users2x
Invite 3 or more new users2.5x

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να προσκαλέσετε φίλους:

  • Μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής της καμπάνιας ή την αφίσα από το [Passport] – [My Rewards];
  • Μοιραστείτε τις επιλογές σας στο Daily Challenge από [Daily Challenges];
  • Μοιραστείτε την κατάταξή σας από [Leaderboard] – [My Community Leaderboard].

Επιλογή 2: Κρατήστε το Binance Fan Tokens

Μπορείτε επίσης να κρατήσετε Binance Fan Token στα πορτοφόλια Spot, Funding και Simple Earn (ευέλικτο ή κλειδωμένο ποντάρισμα) για να πολλαπλασιάσετε τους πόντους σας:

Multiplier TypeRequirementMultiplier
Binance Fan Token Holder MultiplierHold ⩾ 10 Binance Fan Tokens1.5x
Hold ⩾ 50 Binance Fan Tokens2x
Hold ⩾ 100 Binance Fan Tokens2.5x

Πώς να διεκδικήσετε τις Καθημερινές Ανταμοιβές;

Οι Ημερήσιες Ανταμοιβές θα διανεμηθούν την επομένη της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων του αγώνα.

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance και μεταβείτε στο [Challenge]. Κάντε κλικ στην [Claim] για να διεκδικήσετε τις ημερήσιες ανταμοιβές σας, συμπεριλαμβανομένου του συμβολικού κουπονιού και του NFT. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να ολοκληρώσετε την Επαλήθευση ταυτότητας για να πληροίτε τα κριτήρια για να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές διακριτικού.

2. Για να ελέγξετε την ανταμοιβή που ζητήσατε, μεταβείτε στο [Passport]Please note that the claimed NFTs are non-tradable during the campaign.

3. Για να εξαργυρώσετε το συμβολικό κουπόνι, μεταβείτε στο [Κέντρο επιβράβευσης]. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές ανταμοιβής του διακριτικού ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση της αγοράς και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες διακριτικών/fiat.

Τι είναι το Leaderboard;

Το Leaderboard εμφανίζει τη συνολική απόδοσή σας από τις Ημερήσιες Προκλήσεις που καταχωρίσατε σε όλη την καμπάνια. Οι χρήστες ταξινομούνται με βάση τον αριθμό των NFT που αποκτούν και όσοι έχουν περισσότερα χρυσά NFT «Pride of Nations» θα κατατάσσονται υψηλότερα.

Εάν δύο χρήστες βρίσκονται σε ισοπαλία, το σύστημα θα τους κατατάξει με βάση τον αριθμό των ασημένιων NFT «Pride of Nations» και, στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσει τον αριθμό των χάλκινων NFT «Pride of Nations» που κατέχουν. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει ισοπαλία αφού ληφθούν υπόψη οι παραπάνω παράγοντες, ο χρήστης που ζήτησε πρώτος το NFT Passport θα καταταχθεί υψηλότερα.

Για να δείτε την κατάταξή σας, μεταβείτε στο [Leaderboard].

Πώς να διεκδικήσετε τα βραβεία Leaderboard;

Το αποτέλεσμα Leaderboard θα ανακοινωθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2022. Οι 200 κορυφαίοι χρήστες θα κερδίσουν ένα NFT περιορισμένης έκδοσης και μια αποκλειστική εμπειρία θαυμαστών. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας έως τις 2 Ιανουαρίου 2023.

Για να διεκδικήσετε την επιβράβευση NFT, μεταβείτε στο [Leaderboard] και κάντε κλικ στο [Αξίωση ανταμοιβών]. Για να διεκδικήσετε την εμπειρία θαυμαστών σας, εισαγάγετε τα στοιχεία σας στο αναδυόμενο παράθυρο και κάντε κλικ στην [Υποβολή].

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.binance.com/en/support/faq/how-to-participate-in-binance-football-fever-2022-73a29d4eb41047f6b02c78bf22dedaf5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X