Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τις επενδύσεις τους σε κρύπτο παρά τη Bear Market
cryptocurrency governments / banks Markets

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τις επενδύσεις τους σε κρύπτο παρά τη Bear Market

Εν συντομία

  • Εννέα στα δέκα γραφεία επικοινώνησαν για να κρατήσουν επενδύσεις κρύπτο.
  • Έχουν επισημανθεί συγκρούσεις συμφερόντων.
  • Οι νομοθέτες πρέπει να επιτύχουν μια ισορροπία με τους κανονισμούς κρύπτο.

Οι αληθινοί πιστοί στην κατηγορία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων θα συνεχίσουν να κατέχουν επενδύσεις κρύπτο μέσω bear markets, και αυτό περιλαμβάνει τους νομοθέτες της Ουάσιγκτον.

Ορισμένοι νομοθέτες του Capitol Hill εξακολουθούν να διατηρούν τις επενδύσεις τους σε μετοχές κρύπτο. Η αποκάλυψη προκαλεί έκπληξη, καθώς η πλειοψηφία τους υποστηρίζει αυστηρότερους κανονισμούς της κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων.

Σύμφωνα με το CNBC , τουλάχιστον εννέα νομοθέτες στη Βουλή και τη Γερουσία έχουν διαπραγματευτεί πάνω από δώδεκα διαφορετικές μετοχές κρύπτο. Τα δεδομένα προέρχονται από τον ιστότοπο του Capitol Trades , ο οποίος παρακολουθεί τις συναλλαγές μετοχών από τους νομοθέτες της Ουάσιγκτον.

Μόνο ένα από τα δέκα γραφεία με τα οποία ήρθε σε επαφή παραδέχτηκε ότι πούλησε κρύπτο μετά την κατάρρευση της FTX. Τα υπόλοιπα εννέα ήταν σταθερά παρά τη μαζική πτώση των τιμών των κρύπτο και εξόρυξης φέτος.

Επενδύσεις κρύπτο και Σύγκρουση Συμφερόντων

Αυτή την εβδομάδα, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Tommy Tuberville αποκάλυψε ότι κατέχει ορισμένα περιουσιακά στοιχεία κρύπτο. Μιλώντας στην Επιτροπή Γεωργίας της Γερουσίας των ΗΠΑ την 1η Δεκεμβρίου, ρώτησε ποιος ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και κυβερνητικών αξιολογήσεων των κρύπτο.

Ο γερουσιαστής Pat Toomey είπε ότι ήταν αδρανής όταν ρωτήθηκε για τις κρατήσεις κρυπτονομισμάτων. Αυτός και η σύζυγός του κατείχαν έως και 30.000 $ σε Grayscale BTC και ETH κεφάλαια από τα τέλη του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την τελευταία της έκθεση οικονομικών αποκαλύψεων, η υπέρ της βιομηχανίας γερουσιαστής Cynthia Lummis κατέχει από 100.001 έως 250.000 δολάρια σε Bitcoin . Το μέλος της Επιτροπής Τραπεζών της Γερουσίας υπέβαλε κοινό νομοσχέδιο που προτείνει τα περιουσιακά στοιχεία κρύπτο να ρυθμίζονται ως εμπορεύματα και όχι ως τίτλοι .

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://beincrypto.com/us-policymakers-keen-crypto-investments-despite-bear-market/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X