Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Telegram, Durov , σχεδιάζει να δημιουργήσει Crypto Wallets, Decentralized Exchange
cryptocurrency

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Telegram, Durov , σχεδιάζει να δημιουργήσει Crypto Wallets, Decentralized Exchange

 Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων προχωρά με τη δημιουργία υποδομής κρυπτογράφησης.

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram πούλησε 50 εκατομμύρια δολάρια σε ονόματα χρηστών σε λιγότερο από ένα μήνα μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών που βασίζεται σε blockchain, η Fragment, δήλωσε την Τετάρτη ο CEO Pavel Durov.

Το σχήμα μιλά για την επιτυχία του δεύτερου γύρου της Telegram στην εκκίνηση της δικής της υποδομής κρύπτο. Το Fragment είναι χτισμένο πάνω στο Telegram Open Network, ένα blockchain που εγκατατέλειψε ο Durov υπό ρυθμιστικές πιέσεις το 2020 και αργότερα επέστρεψε στο οποίο η κοινότητά του το κράτησε ζωντανό.

Ενισχυμένος από τις ισχυρές πωλήσεις της Fragment, ο Durov θέτει το Telegram σε μια πορεία για βαθύτερη δημιουργία κρύπτο. Είπε ότι η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα αποκεντρωμένο πορτοφόλι ανταλλαγής και μη φύλαξης που θα μπορούσε να φτάσει σε εκατομμύρια χρήστες. Το Telegram είναι ήδη μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για πολλούς traders κρύπτο, δίνοντάς του ένα αιχμάλωτο κοινό από την αρχή.

Η δήλωση είναι η πρώτη επιβεβαίωση της άμεσης εμπλοκής της Telegram με την ενσωμάτωση του blockchain TON στην εφαρμογή messenger. Νωρίτερα, ο Durov μίλησε για την ανάπτυξη blockchain καθώς ένα κοινοτικό έργο Telegram ήταν πολύ χαρούμενος να παρακολουθήσει . Το σύστημα, παλαιότερα γνωστό ως Newton και Toncoin, είναι ένα από τα δύο ανταγωνιστικά έργα που προέκυψαν από την αρχική ιδέα TON που αναπτύχθηκε από την Telegram. Και τα δύο αναπτύχθηκαν από την κοινότητα των υποστηρικτών, αν και μόνο ένας κατέληξε με την επίσημη αναγνώριση του Telegram.

Σε ένα μήνυμα στο προσωπικό του κανάλι, ο Durov αντιπαραβάλλει την προσπάθεια του Telegram με την «υπερβολική συγκέντρωση» του αποτυχημένου ανταλλακτηρίου κρύπτο FTX.

«Οι χρήστες κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να στραφούν σε μη αξιόπιστες συναλλαγές και πορτοφόλια που φιλοξενούνται από τον εαυτό τους που δεν βασίζονται σε κανένα τρίτο μέρος», είπε.

Νωρίτερα την Τετάρτη, οι υποστηρικτές του δικτύου TON ανακοίνωσαν ένα «ταμείο διάσωσης» 126 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη έργων κρύπτο που καταστράφηκαν από την κατάρρευση της FTX. Το νόμισμα TON διαπραγματευόταν άνοδο σχεδόν 4% κοντά στο χρόνο εκτύπωσης.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/11/30/telegram-ceo-durov-plans-to-build-crypto-wallets-decentralized-exchange/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X