Το OpenSea ανακοινώνει την υποστήριξη των συλλογών NFT που βασίζονται στην BNB Chain
NFT

Το OpenSea ανακοινώνει την υποστήριξη των συλλογών NFT που βασίζονται στην BNB Chain

  • Η κίνηση δείχνει το συνεχές ενδιαφέρον του OpenSea για την υποστήριξη περισσότερων NFT που έχουν δημιουργηθεί σε διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ.
  • Υποστηρίζοντας το BNB Chain, το OpenSea θα μπορεί να χειρίζεται συναλλαγές για συλλογές ψηφιακών στοιχείων που παράγονται από δημιουργούς όπως οι Goodfellas NFT και Pixelsweeper.

Η κορυφαία αγορά NFT OpenSea θα υποστηρίζει πλέον ψηφιακά στοιχεία που βασίζονται στο blockchain BNB Chain, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το OpenSea δημοσίευσε το Twitter για να μοιραστεί ότι με τη λίστα (ΝFT) που έχουν δημιουργηθεί στην αλυσίδα BNB θα είναι σε θέση να χειρίζεται συναλλαγές για συλλογές που δημιουργούνται από παίκτες όπως οι Goodfellas NFT και Pixelsweeper.

Ενώ οι όγκοι συναλλαγών BNB Chain αντιπροσωπεύουν ένα απλό κλάσμα του αριθμού των συναλλαγών που ολοκληρώθηκαν από NFT που βασίζονται στις μπλοκ αλυσίδες Ethereum και Solana, η ανακοίνωση του OpenSea καταδεικνύει ένα συνεχές ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της αγοράς του υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα NFT που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες αλυσίδες μπλοκ.

Τον περασμένο μήνα, το OpenSea ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να απαριθμήσουν και να πουλήσουν NFT που βασίζονται σε Avalanche.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.theblock.co/post/190675/opensea-announces-support-of-nft-collections-built-on-bnb-chain

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X