Το Crypto Exchange Bitfront τερματίζει τη λειτουργία του εν μέσω προκλήσεων του κλάδου
Uncategorized

Το Crypto Exchange Bitfront τερματίζει τη λειτουργία του εν μέσω προκλήσεων του κλάδου

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bitfront ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει τη λειτουργία του τους επόμενους μήνες, επικαλούμενος τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Η πλατφόρμα συναλλαγών των ΗΠΑ, που υποστηρίζεται από τον ιαπωνικό γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Line, ανέφερε ότι η απόφαση δεν σχετίζεται με την κατάρρευση της FTX.

Το Bitfront Exchange Digital Asset που υποστηρίζεται από γραμμή αναστέλλει νέες εγγραφές

Το Bitfront, ένα ανταλλακτήριο κρύπτο που λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει αναστείλει νέες εγγραφές και πληρωμές με πιστωτική κάρτα, ενώ σχεδιάζει να σταματήσει τη λειτουργία του σε λίγους μήνες. Η κίνηση έρχεται παρά τις προσπάθειες να ξεπεραστούν οι τρέχουσες προκλήσεις στην «ταχέως εξελισσόμενη» βιομηχανία κρύπτο, ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με το Reuters και το Bloomberg.

Στη δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του, το ανταλλακτήριο εξήγησε ότι «με λύπη έχει αποφασίσει ότι πρέπει να κλείσουμε το Bitfront προκειμένου να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το οικοσύστημα της αλυσίδας blockchain και την οικονομία διακριτικών Link». Η πλατφόρμα με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία κυκλοφόρησε το 2020, υποστηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Line Corp.

Ο Bitfront επεσήμανε επίσης ότι η απόφαση να κλείσει δεν σχετίζεται με τα προβλήματα «ορισμένων ανταλλακτηρίων που έχουν κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά», μια έμμεση αναφορά στην FTX, έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους παίκτες στην αγορά πριν καταρρεύσει και κηρύξει πτώχευση προστασία στις 11 Νοεμβρίου εν μέσω ζητημάτων ρευστότητας.

Άλλες εταιρείες στον χώρο, όπως η Blockfi για παράδειγμα, έχουν πληγεί από την έκθεση στο FTX. Ο δανειστής κρύπτο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι υπέβαλε αίτημα για προστασία κατά της πτώχευσης του Κεφαλαίου 11 μαζί με οκτώ από τις θυγατρικές του. Όταν η Blockfi διέκοψε τις αναλήψεις νωρίτερα αυτό το μήνα, ανέφερε συγκεκριμένα την «έλλειψη σαφήνειας» σχετικά με την κατάσταση του FTX εκείνη την εποχή.

Με όγκο 24 ωρών κάτω από 94 εκατομμύρια δολάρια, μόνο δώδεκα ζεύγη συναλλαγών και έξι νομίσματα, σύμφωνα με τον Coingecko, η Bitfront έχει μικρό μερίδιο αγοράς με συνολικό όγκο συναλλαγών σχεδόν 57 δισεκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο, σύμφωνα με την έκθεση του Bloomberg. διάσημος.

Το ανταλλακτήριο ενημέρωσε τους χρήστες ότι οι νέες εγγραφές και πληρωμές με κάρτα έχουν ανασταλεί στις 28 Νοεμβρίου, ενώ οι καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα και δολάρια ΗΠΑ θα σταματήσουν στις 30 Δεκεμβρίου. Προέτρεψε επίσης τους πελάτες να αποσύρουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία έως τις 31 Μαρτίου 2023, οπότε και όλες οι αναλήψεις θα ανασταλούν επίσης.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/crypto-exchange-bitfront-shuts-down-amid-industry-challenges/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X