Η συνάντηση του Γιάννη Ανδρέου με τον CZ – CEO Της Binance Και Η Συνέντευξη Στην Αθήνα
binance

Η συνάντηση του Γιάννη Ανδρέου με τον CZ – CEO Της Binance Και Η Συνέντευξη Στην Αθήνα

Όταν ήρθε ο CZ στην Ελλάδα είχαμε ένα δείπνο. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και κάτσω να μιλήσω μαζί του. Καταρχήν να πω ότι είναι ένας πολύ απλός και προσιτός άνθρωπος και ο τρόπος ζωής του είναι πολύ απλός. Μάλιστα επειδή είχε πολλά φαγητά στα πιάτα του μου έλεγε Γιάννη πάρε να φας δεν θα τα φάω όλα και μου έδινε. Ήταν πολύ χαλαρός.

Το δείπνο του Γιάννη Ανδρέου με τον CZ


Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε τον ρώτησα πως είναι δυνατόν ένας τύπος σαν εσένα που έχει μια τεράστια επιχείρηση τόσο πολυάσχολος με όλα τα φώτα πάνω του με τόσο προσοχή να είσαι τόσο χαλαρός και ήρεμος και να μην είσαι αγχωμένος.

Μου απάντησε: Έχω μια καλή ομάδα μια παρά πολύ καλή ομάδα και αναφέρομαι στην ομάδα της Binance όπου τα χειρίζεται όλα αυτά και έτσι αυτό μου επιτρέπει να είμαι χαλαρός και να μην έχω άγχος. Μάλιστα εκεί συνέχισε και μου είπε: Ξέρεις κάτι Γιάννη έρχονται και μου μιλάνε για καινούργια Project’s αλλά εγώ δεν μπορώ να κρίνω αν αυτό το project είναι καλό επειδή απλώς μου κάνουν μια ενημέρωση για αυτό. Για να καταλάβω εάν ένα project είναι καλό και έχει μέλλον θα πρέπει να το παρακολουθήσω τουλάχιστον για κάποιους μήνες. Αρκετά project ήταν over value. Από εκεί και πέρα πάνε στην ομάδα της Binance labs και η ομάδα ελέγχει σε ποια project θα επενδύσουμε.


Στην συνέχεια τον ρώτησα να μου πει την γνώμη του για το centralized και το decentralized. Εκεί με την μια μου απάντησε δεν είναι άσπρο ή μαύρο ή full centralized ή decentralized. Μου είπε από την στιγμή που κάποιος δουλεύει για κάποιον Γιάννη δεν είναι full decentralized από εκεί και πέρα. Γι’αυτό σου είπα δεν είναι δεν είναι μαύρο ή άσπρο υπάρχει μια ισορροπία.

Στην συνέχεια της κουβέντας τον ρώτησα για την ασφάλεια της Binance. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη!Μου είπε δεν κάνουμε trade δεν χρωστάμε πουθενά δεν αγγίζουμε τα χρήματα των χρηστών μας δεν κάνουμε τίποτα από αυτά τα μελανά σημεία όπως είχε η ftx. Προστατεύουμε τους χρήστες μας είναι σημαντικό κομμάτι αυτό για εμάς.

Τι δώρο του έκανε ο CZ;

Όταν βρεθήκαμε για την συνέντευξη ήρθε μου έδωσε το χέρι του και μου είπε αυτό το δώρο είναι για εσένα. Μου έκανε δώρο ένα BNB Coin περιορισμένης έκδοσης από την Binance!

Επίσης με μεγάλη μου χαρά σε λίγο καιρό θα σας ανακοινώσω ότι το βιβλίο μου θα είναι διαθέσιμο για όλους! Πολλά νέα πράγματα έρχονται στην συνέχεια που είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν!

Η συνέντευξη του Γιάννη Ανδρέου στον CZ.

Μόλις τον είδε το κοινό άρχισε να τον αποθεώνει! Ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελούσε. Έβγαλε το κινητό του να απαθανατίσει την στιγμή που φώναζαν το όνομα του και τον χειροκροτούσαν. Ο Γιάννης έκανε όλες τις σημαντικές ερωτήσεις όπου αυτές απασχολούν το κοινό και θα ήθελαν να μάθουν την γνώμη του. Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη συνέντευξη γιατί ο Νο1 Crypto YouTuber ήταν εύστοχος σε όλες τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις του απέναντι στο αφεντικό της Binance ο οποίος πούλησε το σπίτι του για να επενδύσει στα κρύπτο όπου εκεί είδε το μέλλον πριν χρόνια και δικαιώθηκε διότι ίδρυσε το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος από τα κρυπτο και επίσης στους top 30 παγκοσμίως. Αναφέρθηκαν στο μέλλον του χώρου στην κατάρρευση της FTX και άλλων όπως Luna, Celsius, 3 arrow capital και για τα stablecoins. Επίσης για την ασφάλεια και το μέλλον της Binance αλλά έδωσε και την προσωπική του γνώμη για τους traders και για τους Hodlers. Μεγάλη έκπληξη έκανε όταν ο Γιάννης Ανδρέου τον ρώτησε αν το Bitcoin θα φτάσει 1 εκατομμύριο και ο CZ έδωσε απάντηση ότι και 4 εκατομμύρια μπορεί να φτάσει αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Μπορείτε να απολαύσετε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο!

Όλο το βίντεο της συνέντευξης με ελληνικούς υπότιτλους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X