Ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman συζητά για τον κανονισμό κρύπτο.Λέει ότι η βιομηχανία πρέπει να αυτο-αστυνομείται ή κινδυνεύει να κλείσει
cryptocurrency Markets

Ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman συζητά για τον κανονισμό κρύπτο.Λέει ότι η βιομηχανία πρέπει να αυτο-αστυνομείται ή κινδυνεύει να κλείσει

Ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman έχει προειδοποιήσει ότι η βιομηχανία κρύπτο πρέπει να αυτο-αστυνομεύεται διαφορετικά κινδυνεύει να κλείσει. Πρόσθεσε ότι οι ρυθμιστικές αρχές χρειάζονται περισσότερους πόρους για την αστυνόμευση των κακών παραγόντων στον χώρο των κρύπτο και πιθανότατα θα χρειαστούν χρόνια για να καλύψουν τη διαφορά.

Bill Ackman σχετικά με τη ρύθμιση των κρύπτο και την ανάγκη για τη βιομηχανία για την αυτοαστυνόμευση

Ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman μοιράστηκε τις σκέψεις του για μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με τα κρύπτο, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων, σε μια σειρά tweets το Σάββατο.

Ο Ackman είναι Διευθύνων Σύμβουλος και διαχειριστής χαρτοφυλακίου της Pershing Square Capital Management, εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Η τρέχουσα περιουσία του είναι περίπου 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά με τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων, είπε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι χρειαζόμαστε νέους κανόνες. Μεγάλο μέρος της απάτης που λαμβάνει χώρα είναι παλιομοδίτικα συστήματα αντλίας και χωματερής, και αποτυχίες των θεματοφυλάκων να προστατεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών».

Το στέλεχος συνέχισε: «Υποψιάζομαι ότι οι υφιστάμενοι νόμοι κατά της απάτης και άλλοι νόμοι διέπουν ήδη αυτές τις παραβιάσεις. Απλώς χρειαζόμαστε περισσότερη επιβολή». Ο Άκμαν είπε:

Οι ρυθμιστικές αρχές χρειάζονται περισσότερους πόρους για την αστυνόμευση των κακών παραγόντων. Δυστυχώς, πιθανότατα θα χρειαστούν χρόνια για να καλύψουν τη διαφορά από τις ρυθμιστικές αρχές και μπορεί να μην φτάσουν ποτέ. Επομένως, η βιομηχανία κρύπτο πρέπει να αυτο-αστυνομεί και να απομακρύνει τους κακούς παράγοντες, διαφορετικά κινδυνεύει να κλείσει.

Η κατάρρευση του FTX, ενός σημαντικού ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, νωρίτερα αυτόν τον μήνα έκανε πολλούς ανθρώπους να ζητούν αυστηρότερους κανονισμούς για τα κρυπτονομίσματα .

Μερικοί άνθρωποι έχουν τονίσει ότι η κατάρρευση του FTX δεν είναι αποτυχία κρύπτο, συμπεριλαμβανομένων των Mark Cuban και Robert Kiyosaki . Ο αμερικανός βουλευτής Tom Emmer πιστεύει ότι πρόκειται για αποτυχία της SEC, του προέδρου Gary Gensler, του συνιδρυτή της FTX Sam Bankman-Fried και της κεντρικής χρηματοδότησης.

Ο Άκμαν περιέγραψε περαιτέρω, «Το Crypto παραμένει η Άγρια Δύση καθώς δεν υπάρχουν οι ίδιες προστασίες των καταχωρημένων προσφορών ασφαλείας», διευκρινίζοντας:

Ως εκ τούτου, ο χαρακτήρας, η φήμη και το ιστορικό των ομάδων διαχείρισης και των χορηγών επιχειρήσεων που βασίζονται σε κρύπτο είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την επιλογή των έργων που θα υποστηρίξουν.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δισεκατομμυριούχος είπε: «Τα Crypto είναι εδώ για να μείνουν και με την κατάλληλη επίβλεψη και ρύθμιση, έχει τη δυνατότητα να ωφελήσει σημαντικά την κοινωνία και να αναπτύξει την παγκόσμια οικονομία». Και πρόσθεσε: «Όλοι οι νόμιμοι συμμετέχοντες στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης θα πρέπει επομένως να έχουν υψηλά κίνητρα να εκθέσουν και να εξαλείψουν τους δόλιους παράγοντες, καθώς αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο ρυθμιστικής παρέμβασης που θα ανατρέψει τον θετικό πιθανό αντίκτυπο των κρύπτο για γενιές».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/billionaire-bill-ackman-discusses-crypto-regulation-says-industry-needs-to-self-police-or-risks-being-shut-down/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X