Uncategorized

Μεταφέρετε Crypto μεταξύ Binance και Trust Wallet εύκολα με τη νέα ενσωμάτωση του Binance Pay (βίντεο + άρθρο)

Κύρια Takeaways

Η νέα ενσωμάτωση Trust Wallet του Binance Pay σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα κρύπτο στο αποκεντρωμένο πορτοφόλι σας

Όταν μεταφέρετε περιουσιακά στοιχεία από το Πορτοφόλι χρηματοδότησης Binance στον λογαριασμό σας στο Πορτοφόλι Trust, δεν θα χρειαστεί καν να σαρώσετε/εισαγάγετε μια διεύθυνση πορτοφολιού. Χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στην “Κατάθεση από ανταλλαγή” στην εφαρμογή Trust Wallet. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις εκτός από τις χρεώσεις αερίου blockchain.

Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται προς το παρόν μόνο στην έκδοση Android της εφαρμογής Trust Wallet και θα είναι έτοιμη σύντομα για iOS.

Υπάρχει πλέον ένας απλός τρόπος για να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ του λογαριασμού σας Binance και του Πορτοφολιού Trust. Γεφυρώστε τους κόσμους του CeFi και του DeFi με τις νέες ενσωματωμένες λειτουργίες μας!

Γιατί φέραμε αυτήν την ενσωμάτωση στους χρήστες του Binance Pay and Trust Wallet;
Αν και η λειτουργία μπορεί να ακούγεται απλή, παρέχει λύσεις σε πολλά ζητήματα που αντιμετώπιζαν στο παρελθόν οι χρήστες του Trust Wallet. Τόσο οι νεοφερμένοι όσο και οι έμπειροι βετεράνοι κρύπτο θα εκτιμήσουν την ευκολία που παρέχει αυτή η νέα ενσωμάτωση.

Η μεταφορά κρύπτο από ένα ανταλλακτήριο μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία
Εάν θέλετε να μεταφέρετε κρύπτο από τον λογαριασμό σας Binance σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι, μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλειά. Από την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών έως την επιλογή δικτύων και τον έλεγχο διευθύνσεων, υπάρχουν πολλά που πρέπει να θυμάστε. Με τη νέα ενσωμάτωση, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε τη διεύθυνσή σας ή να σαρώσετε έναν κωδικό QR με μη αυτόματο τρόπο.

Η μεταφορά κρύπτο μπορεί να είναι τρομακτική
Οι νέοι χρήστες που δεν είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες διευθύνσεις κρύπτο, χρεώσεις φυσικού αερίου και την ταλαιπωρία να διασφαλίσουν ότι έχει επιλεγεί το σωστό δίκτυο, μπορούν να βρουν τη διαδικασία μεταφοράς τρομακτική. Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό όταν γνωρίζετε ότι εάν στείλετε τα χρήματα σε λάθος διεύθυνση, μπορεί να χάσετε οριστικά τα περιουσιακά σας στοιχεία. Με τη νέα δυνατότητα ενσωμάτωσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τοποθέτηση της σωστής διεύθυνσης. Όλα γίνονται αυτόματα για εσάς.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη νέα ενσωμάτωση;
Τα βήματα είναι απλά! Ακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε ακριβώς πώς μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα τα κρύπτο σας χωρίς καμία χρέωση.

Τι είναι το Trust Wallet και το Binance Pay;
Trust Wallet
Το Trust Wallet, το οποίο ιδρύθηκε το 2017, είναι ένα ασφαλές, πολλαπλών αλυσίδων, αποκεντρωμένο κρύπτο πορτοφόλι. Η εφαρμογή διευκολύνει τους ανθρώπους να αγοράζουν, να πουλούν, να κερδίζουν και να αποθηκεύουν τα κρύπτο τους στοιχεία σε ένα μέρος. Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων πορτοφολιών αυτοφύλαξης στον κόσμο, με πάνω από 58 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών και 10+ εκατομμύρια MAU παγκοσμίως. Το Trust Wallet εξαγοράστηκε από την Binance το 2018 και έχει δημιουργήσει μια φήμη μεταξύ των καταναλωτών για την ασφάλεια και το απόρρητο.

Binance Pay
Το Binance Pay είναι μια τεχνολογία πληρωμών χωρίς επαφή, χωρίς σύνορα και ασφαλή κρυπτονομίσματα που σχεδιάστηκε από την Binance. Επιτρέπει στους χρήστες να ψωνίζουν με κρύπτο ή να στέλνουν ψηφιακά στοιχεία σε φίλους και συγγενείς σε όλο τον κόσμο χωρίς την ταλαιπωρία που παρατηρείται συνήθως με τις μη αυτόματες πληρωμές με κρύπτο. Η υπηρεσία προσφέρει μηδενικές χρεώσεις και αστραπιαίες πληρωμές ενώ υποστηρίζει επίσης πάνω από 200 κρυπτονομίσματα.

Το Binance Pay είναι το κλειδί σας για γρήγορη πρόσβαση στο Web3
Εάν είστε ήδη χρήστης του Binance Pay ή του Πορτοφολιού Trust (ή ίσως και των δύο!), τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξοικονομήσετε χρεώσεις και να αποκτήσετε λίγη ηρεμία όταν μετακινείτε τα κρύπτο σας. Υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος Web3 εκεί έξω που απλά περιμένει να τον εξερευνήσετε, επομένως μην αφήνετε τις χρεώσεις συναλλαγών ή τις άσκοπες πολύπλοκες διαδικασίες πληρωμών να σας εμποδίζουν!

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορεί να είναι ασταθείς. Η αξία της επένδυσής σας μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί και ενδέχεται να μην λάβετε πίσω το ποσό που επενδύσατε. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις και η Binance δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που μπορεί να υποστείτε. Χρηματοδοτήστε το πορτοφόλι σας και εκτελέστε τις συναλλαγές σας με προσοχή. Όχι οικονομικές συμβουλές. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης και την Προειδοποίηση Κινδύνου.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.binance.com/en/blog/payment/transfer-crypto-between-binance-and-trust-wallet-easily-with-binance-pays-new-integration-2973443113749529888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X