Ο συνιδρυτής της Terraform Labs,Daniel Shin,φέρεται να δέχθηκε επιδρομή από εισαγγελείς της Σεούλ
Uncategorized

Ο συνιδρυτής της Terraform Labs,Daniel Shin,φέρεται να δέχθηκε επιδρομή από εισαγγελείς της Σεούλ

Μετά την κατάρρευση του FTX, οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το φιάσκο του μπλοκ της Terra. Μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι η εταιρεία Chai Corporation του συνιδρυτή της Terraform Labs (TFL) Daniel Shin δέχθηκε επιδρομή από Νοτιοκορεάτες ερευνητές.

Συνιδρυτής της Terraform Labs, φέρεται να δέχθηκε επιδρομή από τις αρχές επιβολής του νόμου της Νότιας Κορέας

Το blockchain Terra που κατέρρευσε τον περασμένο Μάιο ήταν ένα έργο κρύπτο που συνιδρύθηκε από δύο άτομα — τον Do Kwon και τον Daniel Shin (Shin Hyun-seung). Παρόμοια με το φιάσκο του FTX, ο Shin ήταν περισσότερο ένας σιωπηλός συνεργάτης όπως ο συνιδρυτής του FTX, Gary Wang.

Μια αναφορά από το Forkast αναφέρει ότι η Εισαγγελία της Νότιας Περιφέρειας της Σεούλ έκανε έφοδο στην εταιρεία Chai Corporation του Shin. Η εταιρεία Chai είναι μια εταιρεία πληρωμών που δημιουργήθηκε από τον συνιδρυτή της TFL Shin και έχει ειπωθεί ότι η Chai ήταν στενά συνδεδεμένη με τις λειτουργίες της TFL.

Ο συνιδρυτής της Terraform Labs, Daniel Shin's Firm Chai, φέρεται να δέχθηκε επιδρομή από εισαγγελείς της Σεούλ
Ο ιδρυτής της Chai Corporation Daniel Shin (Shin Hyun-seung) συνίδρυσε την Terraform Labs με τον Do Kwon.

Για παράδειγμα, στις 28 Μαΐου 2022, ο πληροφοριοδότης Fatman δημοσίευσε ένα νήμα σχετικά με την εμπλοκή του Kwon σε ένα κορυφαίο έργο που φέρεται να λειτούργησε σε συμφωνία με τον Shin’s Chai. Ο Fatman διευκρίνισε ότι το TFL παρουσίασε ένα διακριτικό που ονομάζεται SDT και φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση μέσω Chai χρησιμοποιώντας το κουπόνι γουόν της Κορέας (KRW) της αλυσίδας μπλοκ της Terra.

Άλλες αναφορές ήταν περίεργες για τη συνεργασία Chai και TFL μετά την παρακολούθηση της σχέσης του διακριτικού KRW (γνωστό και ως KRT) με τον Chai. Λεπτομέρειες Forkast ότι οι τοπικές αναφορές ανέφεραν ότι η λειτουργία KRW token (KRT) του Chai διακόπηκε τον Μάρτιο του 2022.

Ο Φόρκαστ σημείωσε ότι οι εισαγγελείς της Νότιας Κορέας δήλωσαν τη Δευτέρα ότι ο Σιν έχει κληθεί ως ύποπτος για «παράβαση καθήκοντος και παραβιάσεις του νόμου για τις κεφαλαιαγορές για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές».

Επιπλέον, οι νοτιοκορεατικές αρχές επιβολής του νόμου φέρεται να έκαναν έφοδο στο σπίτι του Shin τον περασμένο Ιούλιο. Ο Shin αρνήθηκε τις βασικές κατηγορίες και είπε ότι η Chai Corporation είναι χωριστή από την TFL από το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η υποτιθέμενη επιδρομή της Chai Corporation ακολουθεί τις τοπικές αναφορές της KBS ότι ο νότος Kwon κατηγορήθηκε από Νοτιοκορεάτες ερευνητές για χειραγώγηση της τιμής του LUNA. Οι ειδήσεις του KBS αναφέρουν περαιτέρω ότι ο Kwon «είναι πλέον παράνομος μετανάστης» και πιθανώς κρύβεται στην Ευρώπη.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/terraform-labs-co-founder-daniel-shins-firm-chai-reportedly-raided-by-seoul-prosecutors/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X