Ο Elon Musk αποκαλύπτει συνομιλίες με τον Sam Bankman-Fried: “My Bullshit Meter Was Redlining”
Uncategorized

Ο Elon Musk αποκαλύπτει συνομιλίες με τον Sam Bankman-Fried: “My Bullshit Meter Was Redlining”

«Όλοι μιλούσαν γι ‘αυτόν σαν να περπατάει στο νερό και να έχει ένα δισεκατομμύριο δολάρια», είπε ο Μασκ για τον ντροπιασμένο πλέον Bankman-Fried. «Και δεν ήταν αυτή η εντύπωσή μου».

Ο Elon Musk δεν έχασε χρόνο πηδώντας στη μάχη του Twitter μετά από μια προφανή εισβολή του χρεοκοπημένου δανειστή κρυπτονομισμάτων FTX που απέσυρε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από πορτοφόλια που ελέγχονται από την εταιρεία.

Λίγες μόνο ώρες μετά την έναρξη του προφανούς χακαρίσματος αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Μασκ έγραψε στο Twitter «Η κατάρρευση του FTX παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο στο Twitter». Απάντησε επίσης σε μια ανάρτηση του επιχειρηματία κρύπτο Σαμ Άλτμαν με ένα αηδιαστικό μιμίδιο του πρώην CEO της FTX, Σαμ Μπάνκμαν-Φρίντ.

Γύρω στις 2:30 π.μ. EST το πρωί του Σαββάτου, ο Μασκ μπήκε σε ένα Twitter Space με περισσότερους από 60.000 ακροατές για να συζητήσει το χακάρισμα του FTX και να μοιραστεί τις σκέψεις του για το Bankman-Fried.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον είχα ακούσει ποτέ», είπε ο Μασκ. «Αλλά μετά πήρα έναν τόνο ανθρώπων που μου είπαν [ότι] έχει, ξέρετε, τεράστια χρηματικά ποσά που θέλει να επενδύσει στη συμφωνία με το Twitter. Και του μίλησα περίπου μισή ώρα. Και ξέρω ότι ο μαλακόμετρός μου είχε κοκκινίσει. Ήταν σαν, αυτός ο μάγκας είναι μαλάκας αυτή ήταν η εντύπωσή μου».

«Τότε ήμουν σαν.. φίλε… όλοι, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών όλοι μιλούσαν για αυτόν σαν να περπατάει πάνω στο νερό και να έχει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Και αυτή δεν [είναι] η εντύπωσή μου… ότι ο μάγκας είναι απλώς – κάτι δεν πάει καλά, και δεν έχει κεφάλαιο και δεν θα περάσει. Αυτή ήταν η πρόβλεψή μου», πρόσθεσε ο Μασκ.

Ο Μασκ είπε επίσης στους ακροατές ότι πρέπει να διατηρούν τα κρύπτο τους στοιχεία σε cold wallets, όχι σε ανταλλακτήρια.

«Θα επαναβεβαιώνω ότι, εάν έχετε κρύπτο, θα πρέπει να το έχετε σε ένα άμεσα προσβάσιμο cold wallet. Όχι σε ανταλλακτήρια», είπε ο Μασκ. «Αυτό θα ήταν σοφό».

Η θεαματική κατάρρευση του FTX μέχρι αυτή την εβδομάδα, ένα από τα μεγαλύτερα και φαινομενικά πιο ρυθμισμένα ανταλλακτήρια στον κόσμο δεν απέκλεισε τον Musk στο σύνολό του.

«Νομίζω ότι πιθανώς υπάρχει μέλλον για το Bitcoin, το Ethereum και το DOGE. Δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω στους άλλους. Αλλά αν έχετε ένα από αυτά τα τρία σε ένα cold wallet και εκτός ανταλλακτηρίου, νομίζω ότι λειτουργεί καλά», είπε.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/11/12/elon-musk-reveals-talks-with-sam-bankman-fried-my-bullshit-meter-was-redlining/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X