Ο Διευθύνων Σύμβουλος του FTX, John Ray, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές επιβολής του νόμου
Uncategorized

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του FTX, John Ray, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές επιβολής του νόμου

Ο Ray είπε ότι η FTX και η FTX US καταβάλλουν «κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία, όπου κι αν βρίσκονται».

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Crypto Exchange FTX, John Ray , επιβεβαίωσε το Σάββατο στο Twitter ότι η FTX, η οποία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης την Παρασκευή και η θυγατρική της στις ΗΠΑ, FTX US, παραβιάστηκαν χθες το βράδυ σε μια επίθεση που αποστράγγισε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε κρύπτο. των πορτοφολιών των ανταλλακτηρίων.

Σε μια δήλωση που εκδόθηκε μέσω του Ryne Miller , γενικού συμβούλου της FTX, στο Twitter, ο Ray είπε ότι η FTX US και η FTX.com «συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία, όπου κι αν βρίσκονται».

Μετά την έναρξη της εισβολής γύρω στις 10 μ.μ. EST το βράδυ της Παρασκευής, τα πορτοφόλια που φαινόταν ότι ανήκουν στην FTX άρχισαν να μετακινούν περιουσιακά στοιχεία, τα οποία ο Μίλερ είπε ότι το ανταλλακτήριο λαμβάνει «προληπτικά μέτρα… για να μετριάσει τη ζημιά κατά την παρατήρηση μη εξουσιοδοτημένων συναλλαγών».

Ο Ray επιβεβαίωσε τη δήλωση του Miller, προσθέτοντας ότι η FTX «βρίσκεται στη διαδικασία κατάργησης της λειτουργικότητας συναλλαγών και ανάληψης και μεταφοράς όσων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορούν να εντοπιστούν σε έναν νέο θεματοφύλακα κρύου πορτοφολιού».

Σύμφωνα με τον Ray, τα στελέχη της εταιρείας «ήρθαν σε επαφή και συντονίζονται με τις αρχές επιβολής του νόμου και τις σχετικές ρυθμιστικές αρχές» μετά το χακάρισμα.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2022/11/12/ftx-ceo-john-ray-confirms-late-night-hack-says-company-is-working-with-law-enforcement/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X