Cryptonea

Uncategorized

Ο προκαταρκτικός έλεγχος του Crypto.com δείχνει ότι το 20% των περιουσιακών του στοιχείων βρίσκεται σε νόμισμα Shiba Inu

Καθώς τα μεγάλα ανταλλακτήρια κρύπτο πιέζουν να προετοιμάσουν ελέγχους «απόδειξης αποθεμάτων», μια αρχική προσπάθεια αποκαλύπτει πόσα από τα αποθέματα του Crypto.com βρίσκονται στο μιμίδιο εμπνευσμένο από σκύλους, SHIB.

Η ταχεία κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρύπτο FTX έχει πυροδοτήσει μια βιομηχανική ώθηση μεταξύ μεγάλων αντιπάλων να δημοσιεύσουν αποδείξεις των αποθεματικών τους ως μέσο παροχής διαφάνειας στα περιουσιακά στοιχεία στις πλατφόρμες τους.

Με αυτές τις προσπάθειες που μόλις ξεκινούν, μια εταιρεία, η Crypto.com , έκανε το προληπτικό βήμα παρέχοντας ένα προκαταρκτικό σύνολο γνωστοποιήσεων – μοιράζοντας διευθύνσεις πορτοφολιού με την εταιρεία ανάλυσης blockchain Nansen για να δημιουργήσει έναν πίνακα ελέγχου σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων αποθεματικών και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

CoinDesk - Άγνωστο
Η κατανομή διακριτικού του Crypto.com περιέχει 20% shiba inu. (CoinDesk και Nansen)

Αυτό που δείχνει είναι πόσο πολύ ο συνδυασμός των περιουσιακών στοιχείων παραμορφώνεται προς ένα διακριτικό meme-y που ονομάζεται shiba inu (SHIB), ένα ψηφιακό στοιχείο που χτίστηκε πάνω από το blockchain Ethereum που εμπνεύστηκε σε μεγάλο βαθμό από το dogecoin (DOGE). Όπως το DOGE – βασικό στοιχείο των κρύπτο του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ στο Twitter – το διακριτικό SHIB είναι ένα εξαιρετικά ασταθές κρυπτονόμισμα του οποίου η κύρια περίπτωση χρήσης θεωρείται συχνά ως κερδοσκοπία. ανταλλάσσεται για γρήγορα κέρδη και γιουκ.

Από τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία των 2,88 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα πορτοφόλια, περίπου 558 εκατομμύρια δολάρια, ή περίπου το 20%, βρίσκονται στο SHIB.

Η εταιρεία κατέχει τη δεύτερη θέση μετά τα 872 εκατομμύρια δολάρια bitcoin (BTC), το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αγοραία αξία, που αντιπροσωπεύει το 31%. Το ποσό υπερβαίνει τα 487 εκατομμύρια δολάρια σε αιθέρα (ETH), το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, και είναι νάνος από τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε dogecoin (DOGE), σύμφωνα με στοιχεία του Nansen.

Ένας εκπρόσωπος του Crypto.com είπε, “Ο λόγος για τον οποίο η Απόδειξη Αποθεματικών περιλαμβάνει τη Shiba είναι επειδή διατηρούμε τα υπόλοιπα των πελατών μας 1:1. Επομένως, η Απόδειξη των Αποθεματικών μας υπαγορεύεται από τις διαθέσεις πελατών μας.”

Η μεγάλη συμμετοχή του Crypto.com στο SHIB είναι μια «αντανακλάση του ενδιαφέροντος/δραστηριότητας των χρηστών», είπε ο δημοσιογράφος δεδομένων Nansen, Martin Lee , στο CoinDesk μέσω μηνύματος Telegram.

«Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα θέλαμε τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία να αξίζουν περισσότερο, αλλά η SHIB και η DOGE έχουν και οι δύο εξαιρετικά υψηλές κεφαλαιοποιήσεις αγοράς», είπε. Επομένως, «δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ανταλλακτήρια λιανικής θα έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση τέτοιων κουπονιών. Και ανεξάρτητα, ως ανταλλαγή, η κύρια πηγή εσόδων σας θα είναι πιθανότατα οι προμήθειες συναλλαγών, επομένως είτε πρόκειται για νομίσματα meme είτε για πιο ουσιαστικά υγιή περιουσιακά στοιχεία, το επιχειρηματικό σας μοντέλο είναι άθικτο.»

Το διακριτικό shiba inu έγινε πρωτοσέλιδο τον Μάιο του 2021, όταν στον συνιδρυτή του Ethereum, Vitalik Buterin, εστάλησαν περίπου 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτόκλητα μάρκες SHIB από δημιουργούς αρκετών νικητηρίων dogecoin και στη συνέχεια τα έστειλε αμέσως στο India COVID-19 Relief Fund.

Παρά τη γελοία του – ή ίσως εξαιτίας του – το διακριτικό SHIB είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Ο λογαριασμός @Shibtoken στο Twitter μπορεί να υπερηφανεύεται για 3,6 εκατομμύρια οπαδούς και ακόμη και μετά από ένα γρήγορο ξεπούλημα στις αγορές κρύπτο, το διακριτικό εξακολουθεί να έχει κεφαλαιοποίηση 5,74 δισεκατομμυρίων δολαρίων και όγκο συναλλαγών 24 ωρών 347,9 εκατομμυρίων δολαρίων κατά την έκδοση, ανά δεδομένα CoinDesk .

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2022/11/11/cryptocom-preliminary-audit-shows-that-20-of-its-assets-are-in-shiba-inu-coin/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X