Cryptonea

Uncategorized

Η υποστήριξη για της Ripple αυξάνεται σε αγωγή της SEC για το XRP.Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει “Είναι άνευ προηγουμένου”

Η υποστήριξη της Ripple Labs στον αγώνα της ενάντια στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) μέσω xrp έχει αυξηθεί, με 12 amicus brief που κατατέθηκαν. «Είναι άνευ προηγουμένου», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Μπραντ Γκάρλινγκχαουζ, προσθέτοντας ότι κάθε σύντομο έγγραφο εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο «την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα κάνει η SEC σε κάθε πτυχή της κρύπτο οικονομίας των ΗΠΑ, εάν το κάνει».

12 Amicus Briefs που κατατέθηκαν για την υποστήριξη του Ripple

Ένας αυξανόμενος αριθμός amicus brief έχει κατατεθεί για την υποστήριξη της Ripple Labs καθώς η εταιρεία συνεχίζει να μάχεται κατά της αγωγής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για την πώληση του XRP . Δώδεκα amicus briefs έχουν κατατεθεί για λογαριασμό της Ripple μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένου ενός από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase που είναι εισηγμένο στο Nasdaq , το οποίο ήταν μεταξύ των πρώτων πλατφορμών συναλλαγών που διαγράφηκε το XRP μετά την αγωγή της SEC.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Μπραντ Γκάρλινγκχαουζ, έγραψε στο Twitter την Παρασκευή:

Για όσους από εσάς κρατάτε το μέτρημα, υποβλήθηκαν 12 amici brief. Είναι πρωτοφανές (μου λένε) να συμβαίνει αυτό σε αυτή τη φάση. Ο καθένας τους εξηγεί —με τον δικό του μοναδικό τρόπο— την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα κάνει η SEC σε κάθε πτυχή της κρύπτο οικονομίας των ΗΠΑ, αν τα καταφέρει.

Εκτός από το Coinbase, άλλα άτομα, εταιρείες και οργανισμοί που έχουν υποβάλει amicus brief εκ μέρους της Ripple είναι οι ICAN, I-Remit, Tapjets, Spendthebits, Blockchain Association, John E. Deaton, Crypto Council for Innovation, Valhil Capital, Chamber of Digital Commerce , Cryptilian Payment Systems και Veri Dao LLC.

Με τον αυξανόμενο αριθμό των amicus brief που κατατίθενται για λογαριασμό της Ripple, η SEC ζήτησε από το δικαστήριο περισσότερο χρόνο για να απαντήσει σε αυτές. Την Παρασκευή, το δικαστήριο ενέκρινε την πρόταση του πρακτορείου για παράταση του χρόνου για όλα τα μέρη να καταθέσουν και να απαντήσουν στα amicus brief. Η προθεσμία για την υποβολή amicus brief είναι πλέον στις 11 Νοεμβρίου και οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Σχολιάζοντας την SEC που αναζητά περισσότερο χρόνο για να απαντήσει σε όλα τα amicus briefs που κατατέθηκαν, ο Stuart Alderoty, γενικός σύμβουλος της Ripple, έγραψε στο Twitter την Πέμπτη:

Μια ντουζίνα ανεξάρτητες φωνές – εταιρείες, προγραμματιστές, ανταλλακτήρια, ενώσεις δημοσίου συμφέροντος και εμπορικές ενώσεις, κάτοχοι λιανικής – καταθέτουν όλα στο SEC κατά Ripple για να εξηγήσουν πόσο επικίνδυνα λάθος είναι η SEC. Η απάντηση της SEC; Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, όχι για να ακούσουμε ή να ασχοληθούμε, αλλά για να κάνουμε μπουλντόζα στα τυφλά.

Η ρυθμιστική αρχή κινητών αξιών μήνυσε την Ripple, τον διευθύνοντα σύμβουλό της και τον συνιδρυτή της Chris Larsen τον Δεκέμβριο του 2020 για την πώληση του XRP , ισχυριζόμενος ότι το crypto token είναι μια ασφάλεια.

Ο Garlinghouse είπε τον περασμένο μήνα ότι αναμένει μια απάντηση το πρώτο εξάμηνο του 2023, σημειώνοντας ότι η Ripple θα εξετάσει το ενδεχόμενο διακανονισμού με την εποπτική αρχή κινητών αξιών εάν η ρυθμιστική αρχή δηλώσει ότι το XRP δεν είναι τίτλος. Το στέλεχος τόνισε ότι η υπόθεση XRP δεν αφορά μόνο τη Ripple αλλά ολόκληρη τη βιομηχανία κρύπτο.

Ο Πρόεδρος της SEC Gary Gensler έχει πει επανειλημμένα ότι ενώ το bitcoin είναι ένα εμπόρευμα , τα περισσότερα άλλα token κρύπτο είναι τίτλοι . Ωστόσο, η SEC έχει επικριθεί επειδή υιοθέτησε μια προσέγγιση με επίκεντρο την επιβολή στη ρύθμιση της βιομηχανίαςκρύπτο. Επιπλέον, τέσσερις αμερικανοί νομοθέτες έστειλαν επιστολή στον Γκένσλερ αυτή την εβδομάδα κατηγορώντας τον για «υποκριτική κακοδιαχείριση» της SEC και αρνούμενο να «ασκήσει αυτό που κηρύττει».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/support-for-ripple-grows-in-sec-lawsuit-over-xrp-ceo-says-its-unprecedented/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X