Cryptonea

Uncategorized

Τι είναι το Mask Network και γιατί αυξάνεται το διακριτικό του;

Το Mask Network, ένα πρωτόκολλο που ισχυρίζεται ότι είναι η πύλη για ένα νέο και ανοιχτό διαδίκτυο, προσελκύει το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα. Το εγγενές χαρακτηριστικό του,  MASK , κάνει παραβολικές κινήσεις. Σε μόλις δύο ημέρες, η MASK υπερδιπλασιάστηκε σε τιμή. Το διακριτικό άγγιξε το υψηλό των $5,90 την Πέμπτη, από $2,30 στις 2 Νοεμβρίου. Το MASK βρίσκεται σε ανοδική δυναμική την περασμένη εβδομάδα, έχοντας ανακάμψει από ένα χαμηλό ελαφρώς πάνω από το $1.

Το Mask Network στοχεύει να εισαγάγει λειτουργίες απορρήτου και Web3 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Twitter και Facebook. Η πλατφόρμα web3 επιτρέπει την προστασία της ιδιωτικής ζωής μέσω της κρυπτογράφησης των μηνυμάτων που διαδίδονται μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Το δίκτυο στοχεύει να το κάνει μέσω μιας επέκτασης προγράμματος περιήγησης ανοιχτού κώδικα. Το Mask ενεργοποιεί επίσης άλλα πεδία Web3, όπως NFT και DeFi. 

Το MASK, το εγγενές διακριτικό, αυξάνει τις προοπτικές περισσότερων περιπτώσεων χρήσης γύρω από την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ. Το διακριτικό αρχικά υποστηρίζει τη διακυβέρνηση του Δικτύου MASK. Πρόσφατα, η Binance ανακοίνωσε ότι λανσάρει το «Bluebird Index».

Το MASK είναι ένα από τα  κρυπτονομίσματα  του δείκτη μαζί με το BNB και το DOGE. Η κίνηση έχει πυροδοτήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών για τη MASK, η οποία θα μπορούσε να είναι ο πυρήνας των πληρωμών του Twitter. Αυτό ακολουθεί έναν νέο δεσμό μεταξύ Binance και Musk αφού ο πρώτος έγινε χρηματοδότης στην εξαγορά του Twitter. Μια τεχνική προοπτική, ωστόσο, δείχνει ότι η MASK είναι υπεραγορασμένη και αντιμετωπίζει αντίσταση.

Το MASK συναντά αντίσταση μετά τα τελευταία κέρδη

Πηγή – TradingView

Μια εβδομαδιαία τεχνική προοπτική δείχνει ότι το MASK έχει σταθερή αντίσταση στα 5,9 $. Το κρυπτονόμισμα έχει διορθωθεί ελαφρώς αφού ανταποκρίθηκε στην αντίσταση. Μια ένδειξη RSI 70 υποδηλώνει ότι το διακριτικό είναι υπεραγορασμένο. Ωστόσο, το κρυπτονόμισμα ξεπέρασε το MA 20 ημερών και 50 ημερών. Ένα διάλειμμα πάνω από το τελευταίο θα μπορούσε να ακυρωθεί εάν το MASK κλείσει παρακάτω.

Πού να αγοράσετε το MASK

ΟΚΧ (κάνε εγγράφη και πάρε το πρώτο σου bonus)

Το OKX είναι ένα κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που προσφέρει πάνω από 140 κρυπτονομίσματα για επένδυση. Το OKX λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των πελατών, αποθηκεύει σχεδόν όλα τα κεφάλαια των πελατών του σε ψυχρή αποθήκευση και το ανταλλακτήριο δεν έχει ακόμη χακαριστεί. Επιπλέον, το ανταλλακτήριο προσφέρει πολύ χαμηλές χρεώσεις και οι πελάτες μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν την κρυπτογράφηση τους ως εγγύηση για δάνεια στην πλατφόρμα.

Binance (κάνε εγγράφη και πάρε το πρώτο σου bonus)

Η Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Ταιριάζει καλύτερα σε πιο έμπειρους επενδυτές και προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε, σε περισσότερα από 600. Η Binance είναι επίσης γνωστή για τις χαμηλές προμήθειες συναλλαγών και τις πολλαπλές επιλογές συναλλαγών από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν οι χρήστες της, όπως π. peer-to-peer συναλλαγές, συναλλαγές περιθωρίου κέρδους και spot trading.

KuCoin (κάνε εγγράφη και πάρε το πρώτο σου bonus)

Αυτό το ανταλλακτήριο επί του παρόντος κάνει συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με περισσότερα από 300 άλλα δημοφιλή διακριτικά. Είναι συχνά το πρώτο που προσφέρει ευκαιρίες αγοράς για νέα διακριτικά. Αυτή η ανταλλαγή  δέχεται επί του παρόντος κατοίκους Διεθνών και Ηνωμένων Πολιτειών.

Kraken  – Ιδρύθηκε το 2011, το Kraken είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον κλάδο με περισσότερους από 9.000.000 χρήστες και πάνω από 207 δισεκατομμύρια δολάρια σε τριμηνιαίο όγκο συναλλαγών.

Το ανταλλακτήριο Kraken προσφέρει πρόσβαση σε συναλλαγές σε περισσότερες από 190 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ευρώπης και είναι η  πιο συνιστώμενη ανταλλαγή μας για κατοίκους ΗΠΑ. Εξαιρείται η πολιτεία της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον )

Δήλωση αποποίησης ευθύνης : Όλες οι επενδύσεις και οι συναλλαγές είναι επικίνδυνες και μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια κεφαλαίου. Τα Crypto Assets είναι σε μεγάλο βαθμό μη ρυθμιζόμενα και επομένως δεν υπόκεινται σε προστασία .

Author: Giannis Andreou

Article: https://www.securities.io/investing-in-mask-network-mask-everything-you-need-to-know/ και https://coinjournal.net/news/what-is-mask-network-and-why-is-its-token-surging-a-technical-outlook/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X