Cryptonea

Altcoins crypto related cryptocurrency

Το κάτω μέρος της αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι «σχεδόν μέσα» — Το Market Talks συνομιλεί με τον έμπορο Εβραίο Κορεάτη Crypto

Το Market Talks συζήτησε το κατώτατο σημείο του Bitcoin, τη δράση της DOGE για τις τιμές και τα σημάδια που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να γνωρίζουμε πότε είναι ώρα να εισέλθουμε στο κρυπτονόμισμα.

Στο επεισόδιο του Market Talks αυτής της εβδομάδας, καλωσορίζουμε τον Jake, γνωστό και ως “Korean Jew Crypto” στο Twitter και τον ιδρυτή του “The Trading Dojo”, μιας πλατφόρμας που παρέχει ποιοτική καθοδήγηση και εκπαίδευση για να βοηθήσει τους εμπόρους να εντοπίσουν μόνοι τους κερδοφόρες συναλλαγές.

Η ευρεία συνέντευξη κάλυψε την άποψη του KJ σχετικά με τον τρόπο διαπραγμάτευσης της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοικτών Αγορών και του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, καθώς και τις απόψεις του για το πώς η πολιτική της Federal Reserve επηρεάζει τις τιμές των κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με τον KJ:

«Όσον αφορά τα όσα είπε ο Πάουελ και τον τρόπο με τον οποίο ήταν ο κύκλος των ειδήσεων, πριν από μερικές εβδομάδες ήμουν ανένδοτος ότι κάτι έχει αλλάξει. Ήμουν αρκετά απαισιόδοξος και περίμενα ένα διάλειμμα υποστήριξης για BTC, ETH και οτιδήποτε άλλο. Πήραμε τη βουτιά την Παρασκευή που σάρωσε τους πάντες από το στενό εύρος, αλλά αγοράστηκε αμέσως… Η Bullard από τη Fed είχε κάποια ανοδικά λόγια να πει και ανακτήσαμε την υποστήριξη και διατηρήσαμε καλό όγκο, καθώς και μετοχές. Είπα στους φίλους μου και στο ντότζο, κάτι είναι διαφορετικό. Αυτό έπρεπε να χαλάσει, αλλά υπήρχαν αγοραστές εκεί. Η αγορά είναι πολύ διαφορετική».
Όταν ρωτήθηκε για το εάν η πρόσφατη αντλία 100%+ της Dogecoin (DOGE) είναι μια εφάπαξ ή ένδειξη μιας ευρύτερης αλλαγής τάσης, ο KJ είπε:

«Νιώθω ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο πίσω από αυτό, προσωπικά. Όταν συγκρίνετε τη δομή, ακόμη και την πλήρη τιμή που απορρίπτεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, στην πραγματικότητα αρχίζει να φαίνεται αρκετά ανοδική για μένα. Δεν θα εκπλαγώ αν έβλεπα μια διαπραγμάτευση πληθωρισμού όπου η τιμή ανεβαίνει περίπου στα 0,55 $, μειώνεται και στη συνέχεια αυξάνεται ξανά.”
Ο KJ πρότεινε ότι η νέα ηγεσία του Elon στο Twitter «οι άνθρωποι εικάζουν ότι πρόκειται να υπάρξει κάποιου είδους ενσωμάτωση του DOGE. Νομίζω ότι είναι μια λογική εικασία στην πραγματικότητα».

Είναι η αγορά στον πάτο;


Σε ό,τι αφορά την ευρύτερη αλλαγή του συναισθήματος, την όρεξη των επενδυτών για ρίσκο και την αγορά κρυπτονομισμάτων που χαράζει τον πάτο, ο KJ εξήγησε ότι η πρόσφατη ανοδική δράση της DOGE είναι:

«Δείχνοντας ότι υπάρχει και πάλι ένα στοιχείο απληστίας. Στο παρελθόν, η κίνηση του DOGE θα είχε ξεπουληθεί, κάπως αμέσως, όχι τα νούμερα που έκανε. Ίσως είχαμε μια κίνηση 20% που είχε πουληθεί μέχρι το τέλος της ημέρας. Το Litecoin δείχνει επίσης απληστία στην αγορά και συμπεριφορά ανάληψης ρίσκου και αυτό το ρίσκο, κατά τη γνώμη μου, δεν το αναλαμβάνουν ακόμη οι «νόρμες». Αυτοί είναι πιο ισχυροί παίκτες που είναι πρόθυμοι να το κάνουν».
Για να ακούσετε περισσότερα alpha από τον KJ, συντονιστείτε στο Market Talks εδώ και επιστρέφετε κάθε Πέμπτη στις 12:00 μ.μ. ET για να ακούσετε συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο σημαντικούς και εμπνευσμένους ανθρώπους από τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: RAY SALMOND

Article: https://cointelegraph.com/news/the-crypto-market-bottom-is-almost-in-market-talks-chats-with-trader-korean-jew-crypto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X