binance crypto related cryptocurrency DApp Live Updates Markets

Η αλυσίδα BNB χαλαρώνει μετά από άνοδο 24%, αλλά ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία θα μπορούσαν να στηρίξουν το επόμενο ράλι BNB

Η τιμή BNB πήρε μια μικρή ανάσα μετά από ένα πρόσφατο διψήφιο ράλι, αλλά η χρήση TVL και DApp του δικτύου είναι λόγοι για τους επενδυτές να παραμείνουν ανοδικοί.

Μετά από ένα εντυπωσιακό ράλι 23,7% μεταξύ 25 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου, το νόμισμα BNB της Binance αντιμετώπισε μια ισχυρή απόρριψη από την αντίσταση των 330 $. Είναι πιθανό το διήμερο sell-off 6% από την κορύφωση των 337,80 $ να υποδηλώνει ότι υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα;

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που δείχνουν τα δεδομένα.

Οι αναλυτές προσάρτησαν το πρόσφατο ράλι στην είδηση ​​της 28ης Οκτωβρίου ότι η Binance επένδυσε 500 εκατομμύρια δολάρια στο Twitter. Ωστόσο, οι μετρήσεις των καταθέσεων και της αποκεντρωμένης εφαρμογής (DApp) του δικτύου δεν συνόδευσαν τη βελτίωση του κλίματος.

Η ισχυρή ανοδική κίνηση βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε αναφορές ότι η Binance ετοιμαζόταν να βοηθήσει το Twitter στην εξάλειψη των bots. Η εικασία προέκυψε όταν ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ συγκέντρωσε τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται για να ολοκληρώσει την αγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σε απόλυτες τιμές, η απόδοση της BNB από το έτος έως την ημερομηνία αντικατοπτρίζει μια πτώση 40%, αλλά κατατάσσεται μπροστά από τους ανταγωνιστές, καθώς ο Ether υποχωρεί κατά 59%, η Solana έχασε SOL 82% και η MATIC της Polygon έχει σημειώσει διόρθωση 79%.

Για να κατανοήσουμε εάν η πρόσφατη ύφεση κατά 6% αποτελεί προειδοποίηση για μια βαθύτερη διόρθωση, οι έμποροι θα πρέπει να εξετάσουν τη χρήση του δικτύου όσον αφορά τις καταθέσεις και τους χρήστες.

Η BNB TVL υποχώρησε λιγότερο από τους ανταγωνιστές της


Γενικά, οι αναλυτές τείνουν να δίνουν υπερβολική βαρύτητα στη μέτρηση συνολικής κλειδωμένης τιμής (TVL). Αν και αυτό μπορεί να έχει σημασία για τον κλάδο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), σπάνια απαιτείται για παιχνίδια κρυπτονομισμάτων, αγορές μη ανταλλάξιμων tokens (NFT) και εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών και κοινωνικών δικτύων.

Η κύρια μέτρηση DApp της BNB Chain παρουσίασε αδυναμία στα τέλη Ιουλίου, αφού το TVL της έπεσε κάτω από τα 22,5 εκατομμύρια BNB. Πιο πρόσφατα, το TVL έπεσε στα 18 εκατομμύρια BNB, πλησιάζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο του 2021.

Σε όρους δολαρίου, το τρέχον TVL των 5,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι το χαμηλότερο ποσοστό από τις 11 Αυγούστου. Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει το 10,9% του συνόλου TVL της αγοράς κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με στοιχεία της DefiLlama.

Ωστόσο, η μηνιαία συστολή TVL κατά 5% ήταν χαμηλότερη από τους ανταγωνιστές του δικτύου έξυπνων συμβάσεων. Για παράδειγμα, το TVL του δικτύου Ethereum μειώθηκε κατά 13% σε όρους ETH την ίδια περίοδο. Το δίκτυο TVL της Solana μειώθηκε κατά 22% σε όρους SOL και το δίκτυο TVL της Polygon μειώθηκε κατά 19% σε όρους MATIC.

Η χρήση DApp έχει επίσης υπολειπόμενη απόδοση έναντι ανταγωνιστικών αλυσίδων


Για να επιβεβαιώσετε εάν η πτώση TVL στην αλυσίδα BNB είναι ενοχλητική, θα πρέπει να αναλύσετε άλλες μετρήσεις χρήσης DApp.

Τα δεδομένα της 2ας Νοεμβρίου από το DappRadar δείχνουν ότι ο αριθμός των διευθύνσεων δικτύου BNB Chain που αλληλεπιδρούν με αποκεντρωμένες εφαρμογές μειώθηκε κατά 5% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Συγκριτικά, το Ethereum σημείωσε μείωση 5% και οι χρήστες Solana μειώθηκαν κατά 13% την ίδια περίοδο.

Το TVL της BNB Chain έχει επηρεαστεί λιγότερο σε σύγκριση με παρόμοιες πλατφόρμες έξυπνων συμβολαίων και ο αριθμός των ενεργών διευθύνσεων που αλληλεπιδρούν με τα περισσότερα DApps ξεπέρασε τις 40.000 σε οκτώ περιπτώσεις. Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, συγκέντρωσε μόνο πέντε αποκεντρωμένες εφαρμογές με 40.000 ή περισσότερες ενεργές διευθύνσεις την ίδια περίοδο.

Τα παραπάνω ευρήματα υποδηλώνουν ότι η BNB Chain διατηρεί έδαφος έναντι των ανταγωνιστικών αλυσίδων, η οποία υποστηρίζει το πρόσφατο ράλι BNB. Κατά συνέπεια, τα δεδομένα θα πρέπει να θεωρηθούν ευνοϊκά για τους επενδυτές της BNB και να αποδυναμώσουν τις πιθανότητες περαιτέρω διορθώσεων τιμών.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: MARCEL PECHMAN

Article: https://cointelegraph.com/news/bnb-chain-cools-off-after-24-surge-but-strong-fundamentals-could-back-the-next-bnb-rally

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X