Το Ντουμπάι χορηγεί στη Binance την άδεια «ελάχιστου βιώσιμου προϊόντος»- εδώ το γιατί

“Το μοναδικό λειτουργικό μοντέλο της VARA θέτει ένα σημείο αναφοράς για την παγκόσμια βιομηχανία και αυτή η πιο πρόσφατη εγγραφή αποτελεί αναγνώριση των διαδικασιών συμμόρφωσης και ασφάλειας στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο”, δήλωσε ο Changpeng Zhao (CZ), ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Binance.

Το προεξέχον ρυθμιστικό σώμα του κρυπτονομίσματος του Vara Dubai

Η Ρυθμιστική Αρχή Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων (VARA) ιδρύθηκε από τον HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, αντιπρόεδρο, πρωθυπουργό και κυβερνήτη του Ντουμπάι τον Μάρτιο του 2022.

Έχει επίσης εισαγάγει κανόνες και κανονισμούς που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και άλλα εικονικά περιουσιακά στοιχεία. Η Vara απαιτεί ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και χρήστες για να εγγραφούν μαζί του πριν ασκήσουν κρυπτονομισματικές δραστηριότητες.

Τον Ιούλιο του 2022, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια νέα μέτα -αναστροφή στρατηγική στο Twitter, με στόχο τη δημιουργία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την οικονομία μέσω της ανάπτυξης της βιομηχανίας blockchain και κρυπτονομίσματος. Πρόσθεσε ότι αυτό το εγχείρημα θα δημιουργούσε 40.000 εικονικές θέσεις εργασίας.

Η βασιλική οικογένεια είναι πρόθυμη να αναπτύξει τα ΗΑΕ και το Ντουμπάι ως παγκόσμιους παίκτες στη βιομηχανία κρυπτονομίσματος και έχει λάβει σταθερά μέτρα για να δημιουργήσει ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον για τη βιομηχανία εδώ.

Από την ίδρυση της VARA, έχει χορηγηθεί ρυθμιστική έγκριση από την VARA, ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στα ΗΑΕ από την VARA.

Στις 3 Ιουνίου, το Crypto.com έλαβε μια προσωρινή άδεια MVP εικονικού ενεργητικού από την VARA. Στις 21 Ιουνίου, η Hex Trust έλαβε το ίδιο. Στις 14 Ιουλίου, στην εφαρμογή Crypto Trading OKX δόθηκε το ίδιο.

Στις 29 Ιουλίου, η FZE, τμήμα της ανταλλαγής κρυπτονομίσματος FTX, έλαβε την άδεια MVP. Μόνο πρόσφατα, η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και το portfolio Blockchain.com με έδρα το Λονδίνο έλαβε προσωρινή άδεια στις 9 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/dubai-grants-binance-the-minimal-viable-product-license-heres-why/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)