Επιμέλεια και ασφάλιση της Nexo σε βάθος χρόνου

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το πιο εστιασμένο, στην ασφάλεια, ίδρυμα ψηφιακών στοιχείων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι η συνολική ασφάλιση του Nexo Wallet έχει αυξηθεί στα 775 εκατομμύρια δολάρια μέσω των συνεργασιών μας με BitGo, Ledger, Bakkt, Fireblocks και άλλους θεματοφύλακες κορυφαίας κατηγορίας των οποίων οι εγκαταστάσεις προστατεύονται μέσω ενός συνδικάτου ασφαλιστών στην Lloyd’s του Λονδίνου και Marsh and Arch.

Η σημαντική αύξηση έρχεται ως αποτέλεσμα των διαφόρων συμφωνιών θεματοφυλακής που έχουμε συνάψει και πιο πρόσφατα, χάρη στη BitGo – έναν από τους συνεργάτες μας σε θέματα ασφάλειας και έναν κορυφαίο θεματοφύλακα θεσμικού επιπέδου – που έχει προσθέσει 150 εκατομμύρια δολάρια στην ασφαλιστική κάλυψη για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. ενισχύοντας την ικανότητά τους σε 250 εκατομμύρια δολάρια από 100 εκατομμύρια δολάρια προηγουμένως.

Λοιπόν, πώς σας ωφελεί η ασφάλιση ως πελάτη; Πώς λειτουργεί το portfolio μας, πού βρίσκονται τα περιουσιακά σας στοιχεία και από πού προέρχεται η ασφάλειά μας; Μάθετε εδώ.

Επιμέλεια

Το ρητό λέει: Μην κρατάς όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι. Το ατελείωτο δίλημμα «ζεστός έναντι ψυχρής αποθήκευσης, θεματοφύλακα έναντι μη φύλαξης portfolios» είναι ένα δίλημμα που γνωρίζουμε πολύ καλά, γι’ αυτό κάναμε κάτι γι’ αυτό – το Nexo Wallet σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία από ένα μόνο portfolio χωρίς ουσιαστικά να τα κρατάτε σε ένα μέρος.

Το portfolio Nexo είναι ένα portfolio φύλαξης, που σημαίνει ότι ένα τρίτο μέρος αποθηκεύει και προστατεύει τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δεδομένου ότι η ίδια η Nexo δεν είναι θεματοφύλακας, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες από την BitGo, το Ledger Vault, την Bakkt, την Fireblocks και άλλους καθιερωμένους συνεργάτες για να εξασφαλίσουμε κορυφαία αποθήκευση για όλα τα περιουσιακά στοιχεία που τίθενται υπό τη φροντίδα μας.

Χρησιμοποιούμε πολλούς αξιόπιστους θεματοφύλακες προκειμένου να διαφοροποιήσουμε την ολοκληρωμένη υποδομή φύλαξης μας. Ως εκ τούτου, τα ψηφιακά σας στοιχεία φυλάσσονται σε συνδυασμό ζεστής και κρύας αποθήκευσης από συνεργάτες σε διάφορες γεωγραφικές τοποθεσίες, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο για μη εξουσιοδοτημένα μέρη να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, αλλά και δίνοντάς σας την απαραίτητη ευελιξία για να είστε αποτελεσματικοί στη δυναμική αγορά κρυπτονομισμάτων .

Τέλος, το portfolio Nexo ενοποιεί όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία από τους συνεργάτες μας φύλαξης και τις παρουσιάζει με έναν ολοκληρωμένο, απλό και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε άμεσα τα κρυπτονομίσματά σας.

Ασφάλεια 775 εκατομμυρίων δολαρίων

Παρόλο που κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας ότι διατηρούμε τα περιουσιακά σας στοιχεία ασφαλή μέσω του ελέγχου των αποθεματικών μας σε πραγματικό χρόνο, αναγνωρίζουμε ότι η εργασία με κρυπτονομίσματα έχει εγγενείς κινδύνους. Ο χώρος του blockchain εξελίσσεται γρήγορα και μαζί του – οι πιθανές απειλές. Γι’ αυτό η Nexo εργάζεται συνεχώς για να αντισταθμίσει αυτούς τους κινδύνους μέσω του ισχυρού μας ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Η συνολική ασφάλιση της Nexo για περιουσιακά στοιχεία θεματοφυλακής είναι επί του παρόντος 775 εκατομμύρια δολάρια και προέρχεται από συνεργασίες με την BitGo, τη Ledger Vault, την Bakkt και άλλους θεματοφύλακες των οποίων οι εγκαταστάσεις ασφαλίζονται μέσω των Lloyd’s of London και Marsh and Arch.

Η ανάλυση: Οι συνεργάτες μας και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε

  • BitGo – Η BitGo είναι ο μακροχρόνιος συνεργάτης μας από το 2018, εξυπηρετώντας κυρίως τη λιανική πλευρά της επιχείρησής μας. Μας παρέχουν ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους, τραπεζικές θυρίδες κλάσης III, μέσω του πιστοποιημένου προγράμματος θεματοφυλακής SOC 2 Type 2, μαζί με ένα ασφαλιστικό πακέτο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μέσω του Lloyd’s του Λονδίνου. Κάθε portfolio είναι πολλαπλής υπογραφής με κλειδιά που είναι ασφαλισμένα εκτός σύνδεσης σε ειδικά κατασκευασμένα τραπεζικά θησαυροφυλάκια κατηγορίας ΙΙΙ, ενώ τα κλειδιά μέσα σε αυτά τα θησαυροφυλάκια απαιτούν πρόσβαση σε πολλούς χρήστες.
  • Ledger Vault – Όπως ακριβώς το BitGo, το Ledger Vault μας δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύουμε τα περιουσιακά στοιχεία θεματοφυλακής με ασφάλεια με τα πρόσθετα μπόνους της άμεσης πρόσβασης σε αυτά τα κεφάλαια και της πλήρους ανεξαρτησίας από την αποθήκευση ψύξης. Το δοκιμασμένο υλικό και το λογισμικό του Vault εγγυώνται ότι έχουμε πρόσβαση σε κεφάλαια στην πλατφόρμα Nexo ακόμη και κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων μαύρου κύκνου.
  • Bakkt – Η Bakkt που είναι εισηγμένη στο NYSE παρέχει στη Nexo φύλαξη Bitcoin και Ethereum στην Bakkt Warehouse, τον ελεγχόμενο θεματοφύλακα της εταιρείας, ο οποίος περιλαμβάνει θερμή και κρύα αποθήκευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Για πρόσθετα επίπεδα προστασίας, τα ζεστά και κρύα portfolios της Bakkt είναι χτισμένα σε ασφαλή αρχιτεκτονική portfolios, μαζί με φυσική ασφάλεια πολλαπλών ζωνών, συμπεριλαμβανομένων θυρίδων τραπεζικής ποιότητας.
  • Fireblocks – Με τη βάση των πελατών μας να αυξάνεται γρήγορα, τις υπηρεσίες και τους αντισυμβαλλομένους μας να επεκτείνονται, χρειαζόμασταν μια λύση που να μας επιτρέπει να βλέπουμε γρήγορα και εύκολα όλα τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειριζόμαστε σε όλους τους τομείς. Εδώ έρχεται το Fireblocks, παρέχοντάς μας μια επισκόπηση όλων των κεφαλαίων που διατηρούμε με το BitGo, το Ledger Vault και άλλους θεματοφύλακες, σε χρηματιστήρια και με θεσμικούς αντισυμβαλλομένους, καθώς και το USD σε έναν από τους σημαντικότερους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
  • Armanino – Για να αυξήσει τη διαφάνεια, η Nexo συνεργάζεται με την Armanino για τη διεξαγωγή αξιολόγησης απόδειξης αποθεματικών και την παροχή βεβαιώσεων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις εκμεταλλεύσεις φύλαξης της εταιρείας. Με αυτήν την πρωτοποριακή κίνηση για τον χώρο δανεισμού κρυπτονομισμάτων, σας δίνουμε την απόλυτη ηρεμία ότι η Nexo είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις των πελατών ανά πάσα στιγμή.
  • Άλλοι συνεργάτες – Για την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας και ασφαλιστικής κάλυψης, η Nexo συνεργάζεται με ένα συνδικάτο κορυφαίων θεματοφυλάκων, αποθηκεύοντας ένα μέρος των περιουσιακών στοιχείων με τις διάφορες υπηρεσίες θεματοφυλακής τους και εξασφαλίζοντας πρόσθετη ασφάλεια για τους χρήστες μας. Πιστεύουμε ότι σας άρεσε να γνωρίσετε το σύστημα ασφαλείας μας πιο κοντά και ανυπομονούμε να το αξιοποιήσουμε στο εγγύς μέλλον.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Nexo

Article: https://nexo.io/blog/nexo-s-custody-and-insurance-in-depth-and-at-length

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)