Ο συνιδρυτής της BitMEX, Arthur Hayes, προβλέπει την τιμή του Ethereum 3.000 δολαρίων καθώς η συγχώνευση γίνεται τελικά

Ο Άρθουρ Χέις, συνιδρυτής και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων BitMEX, προβλέπει άνοδο της τιμής του Ethereum (ETH) στα 3.000 δολάρια πριν από το τέλος του έτους.

Μιλώντας πρόσφατα στο “Bankless Podcast”, ο Hayes σημείωσε ότι η αύξηση των τιμών θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τη συγχώνευση, δεδομένου ότι το γεγονός θα οδηγήσει σε μια δομική αλλαγή της υποδομής του blockchain.

«Θα υπάρξει λιγότερη έκδοσή του και είναι το μόνο νόμισμα αυτού του μεγέθους που κάνει αυτή τη μετάβαση», είπε ο Άρθουρ. «Γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα εκπομπών μετά τη συγχώνευση και οι ροές θα είναι παρόμοιες με το Bitcoin κατά το ήμισυ».

Ο ειδήμονας σημείωσε ότι ήταν βέβαιος ότι μια επιτυχημένη συγχώνευση θα προσέλκυε αρκετούς αγοραστές για να εκτινάξει την τιμή, σημειώνοντας ότι ούτε το FUD που συνδέεται με τη Fed ή οι πολιτικές αποφάσεις δεν θα απέτρεπαν μια τέτοια κίνηση.

«Μου αρέσει αυτό το εμπόριο γιατί μπορεί να κάνω λάθος στην FED και να βγάζω χρήματα στο Ethereum, καθώς οι διαρθρωτικές ροές αλλάζουν δραματικά με τέτοιο τρόπο που δίνει την τιμή αρκετά ανοδική για να ξεπεραστεί πιθανώς ένα αρνητικό μακροοικονομικό περιβάλλον».

Με τη μετάβαση του Ethereum σε ένα blockchain απόδειξης συμμετοχής σε λιγότερο από δύο ημέρες, ο αριθμός των συναλλαγών εντός της αλυσίδας έχει μειωθεί καθώς οι επενδυτές μένουν μακριά υπό τον φόβο της άγριας αστάθειας. Ενώ το ίδρυμα Ethereum συνεχίζει να διαβεβαιώνει τους οπαδούς των κρυπτονομισμάτων ότι η συγχώνευση είναι σε καλό δρόμο, η ανησυχία έχει επίσης δημιουργηθεί γύρω από το εάν η εκδήλωση θα πετύχει.

Παρά το γεγονός ότι παρέμεινε θετικός στη συγχώνευση, ο Hayes δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανατίναξης. Ωστόσο, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η συγχώνευση ήταν υπερβολική και δυνητικά θα αποθάρρυνε τους αγοραστές με αποτέλεσμα την απόρριψη των τιμών.

«Εκτός και αν ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν εφαρμογές Defi πρόκειται να σταματήσει και να μειωθεί από τα σημερινά επίπεδα, θα υπάρξει μια ορισμένη ζήτηση για $Eth να πληρώσει τέλη αερίου με τη μείωση της προσφοράς. Η ζήτηση είναι σταθερή ενώ η προσφορά μειώνεται. Αυτό αυξάνει την τιμή του $Eth!». Πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι η συγχώνευση δεν τιμολογήθηκε.

Ερωτηθείς σχετικά με τους στόχους του για το Ethereum, ο ειδικός σημείωσε ότι «είχε αγοράσει κλήσεις για $3000 μέχρι το τέλος του έτους». Ο Arthur, ο οποίος προτιμά να διαπραγματεύεται ενεργά σε αντίθεση με το “hodling”, είπε ότι ο λόγος για την επιλογή του Δεκεμβρίου είναι επειδή η αγορά συνήθως ανεβαίνει ή πέφτει πολύ το τέταρτο τρίμηνο.

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την αγοραία αποτίμηση διαπραγματευόταν στα 1.580 δολάρια την ώρα του τύπου, μετά από πτώση 8,09% τις τελευταίες 24 ώρες. Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin διαπραγματευόταν στα 20.212 δολάρια μετά από πτώση 9,83% την ίδια περίοδο, σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Newton Gitonga

Article: https://zycrypto.com/bitmex-co-founder-arthur-hayes-predicts-3000-ethereum-price-as-the-merge-finally-beckons/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)