Να γιατί η τιμή του Terra Classic αυξήθηκε κατά 250% τον Σεπτέμβριο

Η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την υπηρεσία πονταρίσματος του Terra Classic και το νέο χαρακτηριστικό καύσης κουπονιών συμβάλλει στην τροφοδοσία του ράλι LUNC.

Το Terra Classic (LUNC) έχει ξεπεράσει όλα τα κορυφαία κρυπτονομίσματα μέχρι στιγμής τον Σεπτέμβριο, κερδίζοντας σχεδόν 100% μόνο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Το Terra Classic ξεπερνά την αγορά κρυπτονομισμάτων

Το token σημείωσε άνοδο περισσότερο από 250% από μήνα σε μέρα για να φτάσει τα 0,000594 $ στις 8 Σεπτεμβρίου, το καλύτερο επίπεδο που έχει καταγραφεί. Ενώ το Bitcoin (BTC) σημείωσε πτώση 4% και ο Ether (ETH) κέρδισε μόνο 3,5% την ίδια περίοδο.

Τα κέρδη στην αγορά Terra Classic εμφανίστηκαν παρά τη συσχέτισή της με το άρωμα Terra (LUNA), ένα έργο 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέρρευσε τον Μάιο. Το Terra Classic είναι μια ανανεωμένη έκδοση του ίδιου έργου Terra και ως εκ τούτου έχει γίνει αντικείμενο σκεπτικισμού από αναλυτές και επενδυτές από το ντεμπούτο του.

Ωστόσο, οι έμποροι αγνόησαν τέτοιες προειδοποιήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, με μια αναταραχή θεμελιωδών καταλυτών που τους επηρεάζουν να αγοράσουν το LUNC.

Υπηρεσία πονταρίσματος

Μια νέα υπηρεσία στοιχηματισμού κυκλοφόρησε στην αλυσίδα Terra Classic στις 27 Αυγούστου, λειτουργώντας ως το πρώτο σημαντικό σημάδι πίσω από το συνεχιζόμενο ράλι τιμών LUNC.

Σύμφωνα με το LuncStaking_Bot, οι χρήστες έχουν ποντάρει περισσότερα από 610 δισεκατομμύρια LUNC με το Terra Classic έναντι της καθαρής προσφοράς 6,9 τρισεκατομμυρίων μονάδων. Με άλλα λόγια, σχεδόν το 9% της συνολικής προμήθειας LUNC έχει αφαιρεθεί από την κυκλοφορία.

Τα δεδομένα από το StakingRewards δείχνουν ότι το ποντάρισμα Terra Classic επιστρέφει χρήστες με ετήσια απόδοση 37,8%, μεταξύ των υψηλότερων πληρωμών στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

Οι υψηλότερες αποδόσεις θα μπορούσαν να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της ζήτησης LUNC, με αποτέλεσμα η τιμή του token να αυξηθεί περισσότερο από 450% από την έναρξη της υπηρεσίας πονταρίσματος, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

LUNC καμένο κρυπτονόμισμα

Εκτός από το ποντάρισμα, οι προγραμματιστές του Terra Classic έχουν επίσης εισαγάγει έναν μηχανισμό καύσης διακριτικών για να ενισχύσουν τη σπανιότητα του LUNC.

Το μέλος της κοινότητας του Terra Classic, Edward Kim, πρότεινε να επιβληθεί φόρος συναλλαγών 1,2% στις συναλλαγές LUNC στην αλυσίδα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι διαδικασίες που έγιναν από αυτόν τον φόρο θα κατέληγαν τελικά σε νεκρή διεύθυνση, αφαιρώντας έτσι οριστικά ένα μέρος της προμήθειας της LUNC από την κυκλοφορία.

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει ήδη ένας μηχανισμός καύσης LUNC που έχει αφαιρέσει οριστικά πάνω από 3,6 δισεκατομμύρια μάρκες από την κυκλοφορία, σύμφωνα με το LUNC Burner.

Μπροστά υπάρχει τεράστιος κίνδυνος σύγκρουσης

Ωστόσο, ορισμένοι τεχνικοί δείκτες δείχνουν ότι το ράλι τιμών του LUNC κινδυνεύει να διορθωθεί βραχυπρόθεσμα. Αυτά περιλαμβάνουν τον ημερήσιο δείκτη σχετικής ισχύος (RSI), ο οποίος ξεπέρασε το 90 στις 8 Σεπτεμβρίου, ένα εξαιρετικά υπεραγορασμένο επίπεδο που συνήθως ακολουθείται από διόρθωση τιμής.

Επίσης, τα πρόσφατα κέρδη LUNC συνοδεύονται από χαμηλότερους όγκους, υποδηλώνοντας ότι οι έμποροι δεν πείθονται για τη μακροζωία του ράλι τιμών.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: YASHU GOLA

Article: https://cointelegraph.com/news/here-s-why-terra-classic-price-has-soared-by-250-in-september

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)