Η τιμή του Bitcoin σπάει 21.000 $ καθώς ο trader λέει αγοράστε τώρα BTC «πολύ συναρπαστικό»

Η αισιοδοξία αυξάνεται σε σχέση με το μακροοικονομικό κατώτατο σημείο του Bitcoin καθώς η ημερήσια αύξηση κερδίζει πάνω από 9% για το BTC/USD στο άνοιγμα της Wall Street.

Το Bitcoin (BTC) έκανε κύκλους 21.000 δολαρίων στο άνοιγμα της Wall Street στις 9 Σεπτεμβρίου καθώς διατηρήθηκαν τα πρόσφατα κέρδη. Εν τω μεταξύ, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων έχει ξεπεράσει το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η τιμή BTC δίνει “επιβεβαίωση” της αλλαγής της τάσης

Τα δεδομένα από την Cointelegraph Markets Pro και το TradingView ακολούθησαν το BTC/USD καθώς η «σύντομη συμπίεση» του τιμώρησε τις καθυστερημένες bears.

Μετά από μια σύντομη ενοποίηση, το ζευγάρι έθεσε νέα υψηλά πολλών εβδομάδων στα 21.254 $ στο Bitstamp και τώρα αντιμετώπισε αντίσταση με τη μορφή ενός παλιού επιπέδου υποστήριξης που εγκαταλείφθηκε στα τέλη Αυγούστου.

Για τους σχολιαστές της αγοράς, ωστόσο, η τελευταία κίνηση είχε ήδη αποδειχθεί αποφασιστική – και θα ευνοούσε τους bulls πέρα ​​από τα σύντομα χρονικά πλαίσια.

«Αυτή η ώθηση είναι Η επιβεβαίωση», υποστήριξε ο δημοφιλής έμπορος του Twitter και άγγελος επενδυτής Revolt σε ένα νήμα, επαναλαμβάνοντας την υποψία ότι μια ανατροπή της αγοράς είχε καθυστερήσει πολύ.

«Πολλές μετρήσεις έχουν φωνάξει ότι το κάτω μέρος είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες. Από τα μέσα Ιουνίου, λέω ότι το κάτω μέρος είναι πολύ πιθανό και πηγαίνω από 80% σε 95% πιθανότητες σε αυτό.”

Η Revolt ανέδειξε διάφορα σήματα bulls που βασίζονται σε γραφήματα τιμών στην αλυσίδα, μεταξύ των οποίων το τέλος της συνθηκολόγησης για τους miners Bitcoin που παρατηρήθηκε τον περασμένο μήνα.

Αν και αναγνώρισε ότι θα μπορούσε «σίγουρα να κάνει λάθος» για το αποτέλεσμα, ωστόσο πίστευε σε μια μακροπρόθεσμη αλλαγή τάσης που εισέρχεται τώρα.

«Σε αυτή την περίπτωση, ένα κάτω μέρος HTF που παρουσιάζει έναν (πολύ) συναρπαστικό κίνδυνο/ανταμοιβή», κατέληξε το νήμα.

«Συνέχισα να κρατάω τις επιθυμίες μου από τα 20 K, πόνεσα λίγο όταν βρίσκομαι κάτω από το νερό, αλλά τώρα που γίνονται πιο άνετα αυτά θα έχουν μια σοβαρή επιστροφή τους επόμενους μήνες».

Ο έμπορος και αναλυτής Rekt Capital, εν τω μεταξύ, ζήτησε προσοχή όταν υποθέσουμε ότι το Bitcoin είχε αλλάξει οριστικά τακτική.

Υποδεικνύοντας το εβδομαδιαίο διάγραμμα, υποστήριξε ότι οι έμποροι θα πρέπει να αποφύγουν την παρόρμηση να συγκρίνουν την τρέχουσα αντιστροφή με ένα παρόμοιο γεγονός το 2018, καθώς σε αυτό το σημείο, κανένα μακροοικονομικό πάτο δεν ήταν εγγυημένο.

Αναλυτής: Ώρα να είμαστε ριψοκίνδυνοι «για λίγο τουλάχιστον»

Εν τω μεταξύ, ενόψει του ενοποιούμενου δολαρίου ΗΠΑ, η Wall Street άνοιξε με νέα κέρδη σε μια περαιτέρω ώθηση για τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου.

Ο S&P 500 και ο Nasdaq Composite Index σημείωσαν αύξηση 0,9% και 1,3%, αντίστοιχα, κατά την πρώτη ώρα διαπραγμάτευσης.

Ταυτόχρονα, ο δείκτης του δολαρίου ΗΠΑ (DXY) απολάμβανε μια μέτρια ανάκαμψη από τα τοπικά πτωτικά, στοχεύοντας στο 109 τη στιγμή της σύνταξης.

Για τους αναλυτές του Bitcoin, ωστόσο, υπήρχε λόγος να πιστεύουν ότι οι μέρες του δολαρίου θα τελείωναν σύντομα.

«Μοιάζει με εβδομαδιαία κορυφή του κύκλου σε δολάρια ΗΠΑ (επιτέλους) και κύκλου πτώσης για μετοχές, χρυσό, bitcoin. Το ρίσκο για λίγο τουλάχιστον», πρόσθεσε ο έμπορος, επιχειρηματίας και επενδυτής Μπομπ Λούκας.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: WILLIAM SUBERG

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-cracks-21k-as-trader-says-btc-buy-now-very-compelling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)