Ο Cardano (ADA) προσβλέπει σε ράλι 15% παρά τον φόβο του Charles Hoskinson για τους «μακροοικονομικούς παράγοντες»

Η ενημέρωση Vasil του Cardano αναμένεται να είναι ένα ανοδικό γεγονός, αλλά οι μακροοικονομικοί φόβοι αντιμετωπίζουν έντονα την ανοδική προκατάληψη.

Η Cardano (ADA) θα υποβληθεί σε μια σημαντική ενημέρωση δικτύου που ονομάζεται “Vasil” στις 22 Σεπτεμβρίου, δυνητικά καθιστώντας το blockchain του πιο επεκτάσιμο και φθηνότερο. Ωστόσο, τα νέα απέτυχαν να πυροδοτήσουν κάποια αποφασιστική ανοδική δυναμική στην αγορά της ADA.

Οι μακροοικονομικοί παράγοντες επηρεάζουν το καλύτερο ανοδικό σενάριο της ADA

Αναλυτικά, η τιμή της ADA έχει αυξηθεί περίπου 3,5% στα 0,51 $ από την ανακοίνωση κυκλοφορίας του Vasil, συμπεριλαμβανομένου ενός ράλι περίπου 14% που ακολούθησε η σχεδόν τέλεια εξάλειψή του. Με άλλα λόγια, οι έμποροι αρχικά αγόρασαν τη διαφημιστική εκστρατεία Vasil αλλά έσπευσαν να βγουν από τις αγορές, όπως φαίνεται από τη δράση τιμών παρακάτω.

Ο ιδρυτής της Cardano, Charles Hoskinson, κατηγόρησε τους “μακροοικονομικούς παράγοντες” για την υποαπόδοση της ADA παρά την ευφορία του Vasil, σημειώνοντας ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων, στο σύνολό τους, είναι “αποσυνδεδεμένες από την πραγματικότητα”. Αυτός πρόσθεσε:

“Ο Cardano δεν ήταν ποτέ πιο δυνατό και ειλικρινά πολλά άλλα έργα είναι επίσης σταθερά σε ολόκληρο τον κλάδο, ωστόσο δεν το βλέπετε αυτό να αντανακλάται – απλώς μια θάλασσα από κόκκινο.”
Οι δηλώσεις εμφανίστηκαν ως πιο επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία προετοιμασμένα για μια άλλη βαθιά βουτιά τις ημέρες που προηγήθηκαν της συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοικτής Αγοράς (FOMC) από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι αγορές πιστεύουν ότι οι αξιωματούχοι της Federal Reserve θα ψηφίσουν υπέρ της αύξησης των επιτοκίων αναφοράς κατά άλλο 0,75% στις 21 Σεπτεμβρίου. Συνολικά, η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ επιδιώκει να αυξήσει το επιτόκιο στο 3,75% έως 4% μέχρι το τέλος του 2022.

Ένα περιβάλλον υψηλού επιτοκίου θα μπορούσε να βλάψει το Cardano και άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων κορυφαίας κεφαλαιοποίησης, δεδομένου ότι πιθανότατα θα αυξήσει την ελκυστικότητα των μέσων που βασίζονται σε μετρητά μεταξύ των επενδυτών.

Είναι μπροστά ένα «μίνι» ράλι Cardano;

Από τεχνικής άποψης, το Cardano δείχνει έτοιμο να υποβληθεί σε ένα μίνι ράλι τις ημέρες πριν από το Vasil hard fork.

Στο διάγραμμα τεσσάρων ωρών, η τιμή του ADA ελέγχει μια συρροή υποστήριξης για πιθανή κίνηση ανάκαμψης. Αυτή η συμβολή αποτελείται από μια ανοδική γραμμή τάσης πολλών εβδομάδων και μια γραμμή υποστήριξης που επισημαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

Ας υποθέσουμε ότι η ADA ανακάμπτει από τη συμβολή. Στη συνέχεια, ο άμεσος ανοδικός στόχος του ADA είναι περίπου 0,50 $. Αυτό το επίπεδο είναι ένα σημείο συνάντησης δύο επιπέδων αντίστασης: μιας “φθίνουσας γραμμής τάσης πολλών εβδομάδων” και ενός “στόχου μεσαίου επιπέδου” που χρησιμεύει ως ανώτατο όριο τιμής από τα μέσα Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, ένα διάλειμμα άνω των 0,50 $ θα μπορούσε να έχει ως κύριο ανοδικό στόχο τους bulls του ADA να δοκιμάσουν 0,53 $, ένα επίπεδο με σημαντικό ιστορικό ως αντίσταση. Με άλλα λόγια, το ADA θα μπορούσε να εκτυπώσει κέρδος 15% μπροστά από το σκληρό πιρούνι Vasil σε σύγκριση με τη σημερινή του τιμή.

Ωστόσο, το ADA φαίνεται πιο αδύναμο στα μακροχρόνια διαγράμματα της, με την τριήμερη απόδοσή του να αποκαλύπτει την παρουσία ενός πτωτικού μοτίβου συνέχισης που ονομάζεται “φθίνον τρίγωνο”.

Το ADA κινδυνεύει να πέσει στα 0,26 $ εάν σπάσει αποφασιστικά κάτω από την κατώτερη γραμμή τάσης του φθίνοντος τριγώνου της, σύμφωνα με τους κανόνες τεχνικής ανάλυσης. Με άλλα λόγια, σχεδόν 40% πτώση των τιμών από τις τρέχουσες τιμές.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: YASHU GOLA

Article: https://cointelegraph.com/news/cardano-ada-eyes-15-rally-despite-charles-hoskinson-s-fear-over-macro-factors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)