Το 1ο VR All-Girl Idol Group «Fantasia» της Crypto θα κάνει το ντεμπούτο του σε X World Games

Το Crypto και το metaverse – και ναι – η εικονική πραγματικότητα με χαριτωμένα κορίτσια, μοιράζονται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Ακριβώς όταν νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα στη σκηνή της εικονικής πραγματικότητας, τώρα μπορείς να κάνεις rave και να είσαι σε λειτουργία fan girl, με αυτό το νέο all-girl είδωλο γκρουπ, στο X World Games metaverse.

Ενώ το metaverse είχε το μερίδιό του σε σόλο πράξεις και συναυλίες, είναι η πρώτη φορά που η εικονική σκηνή θα βιώσει μια ομαδική ψυχαγωγία είδωλο που υποστηρίζεται από κρυπτονομίσματα.

Dream Idols: Fantasia 1- First Generation VR Idol Group

Dream Idols: Fantasia είναι μια πρώτη στο είδος της ομάδα ειδώλων εικονικής πραγματικότητας αποκλειστικά για κορίτσια στον χώρο των SocialFi, ψυχαγωγίας και κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε από την X World Games. Το all-girl idol group κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του στο τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε στο Dreamidols.Fans.

Η πρώτη γενιά των Dream Idols: Fantasia, περιλαμβάνει τους Andal, Catherine, Betty και Luceo. Αυτή η ομάδα έχει σχεδιαστεί με ιαπωνικό στυλ τέχνης ACG εμπνευσμένο από χαρακτήρες ηρώων της Dream Card NFT.

Οι χαρακτήρες της σειράς βιντεοπαιχνιδιών εξετάστηκαν σωστά και η κοινότητα XWG DAO είχε το πάνω χέρι στην ψηφοφορία για τους κορυφαίους χαρακτήρες NFT που θα αποτελέσουν μέρος της πρώτης ομάδας κρυπτονομισμάτων VR.

Το X World Games έχει αυτό το φιλόδοξο όραμα για το Fantasia. Το “Fantasia” θα είναι μεγαλύτερο από τη ζωή. Η X World Games έχει επενδύσει σοβαρά σε κορυφαία τεχνολογία VR, σύλληψη κίνησης και 3D CGI, έτσι ώστε οι χαρακτήρες να είναι ζωντανοί και όσο πιο αληθινοί μπορούν.

Επιπλέον, η X World Games δημιούργησε αυτήν την τεχνολογία VR χρησιμοποιώντας απόδοση cloud, η οποία μπορεί να αποδώσει 500 φορές σε ταχύτητα και απόδοση σε σύγκριση με τη χρήση υπολογιστή.

Παρακολουθήστε τη συναυλία VR χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας gadget

Οι συναυλίες που έκανε η Fantasia μπορείτε να τις βιώσετε χρησιμοποιώντας Pico, Oculus, Vive και παρόμοια. Στο μέλλον, αυτές οι παραστάσεις θα είναι συμβατές και με φορητές συσκευές.

Οι θαυμαστές μπορούν να πιάσουν τα ονειρικά είδωλα στα παρασκήνια. Τα κορίτσια πίσω από τους χαρακτήρες του Fantasia θα ερμηνεύουν πρωτότυπα τραγούδια και θα χορεύουν σε περιβάλλοντα VR. Έχουν επιλεγεί προσεκτικά με βάση τις μοναδικές και ελκυστικές προσωπικότητες τους καθώς και τα ταλέντα τους.

Δεν θα πιάσετε το είδωλο μόνο στις συναυλίες τους χρησιμοποιώντας τις υψηλής ανάλυσης, βιωματικές, διαδραστικές και 360° παραστάσεις των Dream Theater, αλλά θα συνδεθείτε μαζί τους μέσω ομάδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και συνεντεύξεων στα παρασκήνια.

Το είδωλο γκρουπ πρώτης γενιάς της Fantasia θα εμφανιστεί στο Dream Theater όπου γίνονται όλα τα live. Με το πλαίσιο κρυπτονομίσματος, η Fantasia μπορεί ελεύθερα να αλληλεπιδράσει με την κοινότητα και τους θαυμαστές της.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jet Encila

Article: https://bitcoinist.com/cryptos-1st-vr-all-girl-group-set-for-debut/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)