Οι έμποροι λένε ότι η αναπήδηση της τιμής του Bitcoin έχει καθυστερήσει μετά την εμφάνιση μιας «μαζικής» θετικής θέσης BTC

Μια οντότητα συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης της Binance συσσωρεύεται εδώ και μέρες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι αρκετά έντονο, πιστεύουν οι αναλυτές.

Το Bitcoin (BTC) διαπραγματεύτηκε σε όλο και πιο στενό εύρος στις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς τα στοιχήματα συσσωρεύτηκαν για ένα επικείμενο ξεπέρασμα.

Ο γίγαντας των συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης της Binance ρουφάει τα BTC που ξοδεύτηκαν

Στοιχεία από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν ότι το BTC/USD παραμένει κάτω από τα $20.000 για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, με τους bulls να αποτυγχάνουν να σπάσουν αντίσταση.

Καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν πότε και πώς θα τελείωνε η τελευταία φάση ενοποίησης, δύο δημοφιλείς έμποροι μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν μια συνεχιζόμενη τάση συσσώρευσης από μια άγνωστη οντότητα διαπραγμάτευσης συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Binance μεγάλης κλίμακας.

Με τους ιδιώτες επενδυτές να πωλούν, αυτή η οντότητα είχε αφιερώσει αρκετές ημέρες για να απορροφήσει τη ρευστότητα και το αποτέλεσμα ήταν πιθανότατα προφανές.

«Αναπήδηση εισερχόμενη», προέβλεψε ο Il Capo της Crypto εν μέρει μιας ενημέρωσης για το φαινόμενο, περιγράφοντας τη μακρά θέση BTC της οντότητας ως «μαζική» και «εύκολα» αξίας 30.000 BTC ή περισσότερο.

«Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον στα 19.650$ στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Binance», συνέχισε ο συναδελφικός λογαριασμός διαπραγμάτευσης JACKIS.

«Βλέπουμε τις θέσεις να συμπληρώνονται, η τιμή ανεβαίνει, ανεβαίνει, μετά έρχεται ένα νέο κύμα πωλήσεων, χτυπάει ξανά τις νέες παραγγελίες και επαναλαμβάνει. Φαίνεται ότι κάποιος συσσωρεύεται σκληρά».

Εν τω μεταξύ, τα δεδομένα βιβλίου παραγγελιών από το Binance που ανέβηκαν στο Twitter από τον πόρο παρακολούθησης της αλυσίδας, Οι δείκτες υλικού έδειξαν αύξηση της αντίστασης στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αλλού, ο έμπορος Crypto Tony προειδοποίησε ότι τα altcoins ξεπερνούσαν τα ενδοημερήσια κέρδη του Bitcoin, κάτι που απαιτούσε προσοχή. Το Ethereum (ETH) σημείωσε άνοδο 4% την ημέρα πριν από το συμβάν Συγχώνευσης της 15ης Σεπτεμβρίου.

«Το Bitcoin δεν κινείται όσο κινούνται τα Ethereum και Altcoins, κάτι που είναι λογικό όσο οι άνθρωποι προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επερχόμενη συγχώνευση», έγραψε στο Twitter.

«Αλλά αυτές οι κινήσεις συνήθως καταλήγουν σε χωματερή, όταν συμβαίνει αυτό. Οπότε να είστε προσεκτικοί.”

Το δολάριο συνεχίζει την πίεση

Σε μακροοικονομικό επίπεδο, το δολάριο ΗΠΑ ήταν το κύριο επίκεντρο για άλλη μια φορά καθώς έφτασε σε νέα υψηλά πολλών δεκαετιών έναντι ενός καλαθιού νομισμάτων εμπορικών εταίρων.

Ο δείκτης του δολαρίου ΗΠΑ (DXY) ξεπέρασε το 110,55 την ημέρα πριν επιστρέψει στην ενοποίηση, προκαλώντας περαιτέρω σπατάλη στο ευρώ και το γιεν στη διαδικασία.

Σε μια έντονη προοπτική για το επόμενο έτος, ο δημοφιλής λογαριασμός μακροοικονομικής ανάλυσης Fejau προέβλεψε τη συνεχιζόμενη ισχύ του DXY καθώς εκτυλίσσονταν η ευρωπαϊκή ενεργειακή κρίση.

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, ένα εκτενές νήμα στο Twitter που εξηγήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει τέτοια ισχύ του δολαρίου που θα ήταν απαραίτητο να το τιθασεύσει τεχνητά.

«Πρόκειται να βιώσουμε μια κρίση δημοσίου χρέους που προκλήθηκε από την ενεργειακή κρίση της Ευρώπης, όλα ένα ορόσημο για την 100ετή λήξη του fiat», συνοψίζεται.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: WILLIAM SUBERG

Article: https://cointelegraph.com/news/traders-say-bitcoin-price-bounce-is-overdue-after-a-massive-btc-long-position-appears

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)