Το Crypto.com υποστήριξε τη συμφωνία χορηγίας 495 εκατομμυρίων δολαρίων με το UEFA Champions League: Αναφορά

Το χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων φέρεται να παρενέβη ως πιθανός χορηγός μετά την κατάρριψη του Champions League της ρωσικής κρατικής εταιρείας ενέργειας Gazprom.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Crypto.com φέρεται να αποσύρθηκε από μια συμφωνία χορηγίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων με την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών Champions League.

Σύμφωνα με μια αναφορά της Τετάρτης από το SportBusiness, το Crypto.com αποσύρθηκε από μια συμφωνία 495 εκατομμυρίων δολαρίων με την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών ή την UEFA, η οποία ήταν κοντά στην υπογραφή λόγω της νομικής της ομάδας που επικαλείται ρυθμιστικές ανησυχίες σχετικά με τις άδειες του χρηματιστηρίου στην Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ιταλία. Αν είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία, το branding του Crypto.com θα ήταν παρόν για το UEFA Champions League για πέντε σεζόν με κόστος περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν, που λήγει το 2027.

Το αθλητικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε ότι η Crypto.com είχε παρέμβει ως πιθανός χορηγός μετά την κατάρριψη του Champions League της ρωσικής κρατικής εταιρείας ενέργειας Gazprom ως απάντηση στην εισβολή της χώρας στην Ουκρανία. Μετά τις ενέργειες της Ρωσίας, πολλά μέρη της Ευρώπης ανακοίνωσαν σχέδια να ανεξαρτητοποιηθούν από τον εφοδιασμό της χώρας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, σε μια προσπάθεια να απόσχει από τη βοήθεια της οικονομίας της κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Το Crypto.com είχε προαναγγείλει μεγάλες χορηγίες για αθλητικούς χώρους και ομάδες και έχει πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικά έξοδα. Η εταιρεία έβαλε τον ηθοποιό Matt Damon να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σποτ «Fortune Favors the Brave», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

Το 2021, η ανταλλαγή συνεργάστηκε με τη Formula 1 για τη σειρά της Sprint, έχοντας προηγουμένως συμφωνήσει να χορηγήσει την ομάδα της Aston Martin στην αγωνιστική εκδήλωση και υπέγραψε μια 20ετή συμφωνία 700 εκατομμυρίων δολαρίων για να μετονομάσει το Staples Center του Λος Άντζελες σε Crypto .com Arena. Το 2022, η ανταλλαγή ξεκίνησε μια πενταετή συμφωνία χορηγίας με την Αυστραλιανή Football League για 25 εκατομμύρια δολάρια και έγινε ένας από τους επίσημους χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ.

Εν μέσω της πρόσφατης ύφεσης της αγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος της Crypto.com, Kris Marszalek, ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι το χρηματιστήριο θα αποκόψει 260 άτομα από το εταιρικό εργατικό δυναμικό του, ή το 5% των εργαζομένων. Δεν είναι σαφές εάν η πτώση στις τιμές των κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες χορηγίας της πλατφόρμας.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: TURNER WRIGHT

Article: https://cointelegraph.com/news/crypto-com-backs-out-of-495m-sponsorship-deal-with-uefa-champions-league-report

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)