Η πιο φιλόδοξη αναβάθμιση του Cardano έχει επιτέλους επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας

Vasil, το επερχόμενο hard fork του blockchain Cardano είναι προ των πυλών και θα αναπτυχθεί αυτόν τον μήνα αμέσως μετά το The Merge.

Input-Output Το Χονγκ Κονγκ (IOHK), η εταιρεία ανάπτυξης blockchain πίσω από την Cardano (ADA), επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του hard fork Vasil. Θα συμβεί στις 22 Σεπτεμβρίου, σε αντίθεση με ό,τι είχαν υποθέσει ορισμένοι προγραμματιστές.

Σε μια σειρά Tweet, το IOHK ενημέρωσε την κατάσταση της αναβάθμισης Vasil, προσθέτοντας ότι θα ήταν η πιο σημαντική και πολύπλοκη αναβάθμιση μέχρι σήμερα, καθώς, εκτός από τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στο δίκτυο, θα μειώσει σημαντικά το κόστος των συναλλαγών.

Το Vasil θα υποστηρίζεται από μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων

Σύμφωνα με το IOHK, τα περισσότερα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων έχουν ήδη αρχίσει να αναβαθμίζουν τους κόμβους τους για να υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο hard fork. Η εταιρεία αναμένει «μια απρόσκοπτη τεχνική μετάβαση, χωρίς διακοπή για τους χρήστες της ή διακοπή της παραγωγής μπλοκ».

Επιπλέον, η ενημέρωση θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain με «πιο ισχυρό και αποτελεσματικό τρόπο» μέσω της Plutus, της πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων του blockchain Cardano.

Η καθυστέρηση Vasil προκαλεί αναταραχή στο δίκτυο

Το Vasil είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, η ανάπτυξη του hard fork αποδείχθηκε τόσο περίπλοκη που χρειάστηκε να απομακρυνθεί για μερικούς μήνες, προκαλώντας αναταραχή στους προγραμματιστές όπως ο Adam Dean, ο οποίος επεσήμανε ότι το Testnet ήταν «καταστροφικά» σπασμένο. Αυτό αρνήθηκε on air ο Charles Hoskinson, δημιουργός του Cardano.

Άλλοι προγραμματιστές, όπως ο Peter Szilágyi και ο Sebastien Guillemot, παραπονέθηκαν ότι το έργο είχε μια «κουλτούρα σιωπής» που δεν τους επέτρεπε να μιλήσουν για σφάλματα δικτύου και ότι ακόμη και η αναφορά ενός σφάλματος προκάλεσε «πολυήμερο πανικό».

Ο Hoskinson, ευρέως γνωστός για την σκληρή υπεράσπιση της δημιουργίας του, είπε ότι ο Guillemot έκανε λάθος και ότι τα tweets και από τους δύο προγραμματιστές επιδίωκαν να «ξεκινήσουν τη φωτιά χωρίς προφανή λόγο», προσθέτοντας ότι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί.

Τώρα, όλα τα πράγματα φαίνονται να επισημαίνουν σε έναν Cardano πλήρως έτοιμο to be forked. Επιπλέον, το 70% των dApps που παρακολουθήθηκαν έχουν επιβεβαιώσει ότι οι δοκιμές προπαραγωγής έχουν εκτελεστεί με επιτυχία και το 80% των Stake Pool Operators (SPO) έχουν ενημερωθεί.

Οι προγραμματιστές Cardano είναι πιο ενθουσιασμένοι από τους εμπόρους ADA

Όσο συναρπαστικό κι αν είναι ο Vasil, και όσο σημαντικό είναι αυτό το επαναστατικό hard fork για το μέλλον του Cardano, οι έμποροι και οι κερδοσκόποι απάντησαν με ένα «Meh» εν αναμονή.

Είναι αλήθεια ότι η ADA θα μπορούσε να σταματήσει τη σημαντική πτωτική της τάση, αλλά είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι το νόμισμα διαπραγματεύεται λοξά από τον Μάιο, αναπηδώντας περίπου μεταξύ $0,42 και $0,6 με ορισμένες εξαιρέσεις. Αυτήν τη στιγμή, η ADA διαπραγματεύεται στα 0,457 $, που είναι πολύ κοντά στην υποστήριξη του καναλιού.

Και με το Vasil να έχει προγραμματιστεί μία εβδομάδα μετά τη συγχώνευση του Ethereum, ίσως δεν έχουν επικεντρωθεί πάρα πολλά μάτια στους προγραμματιστές του Cardano και στα διαγράμματα τιμών της ADA.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://cryptopotato.com/cardano-most-ambitious-upgrade-has-confirmed-launch-date/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)