Το XRP οδηγεί τα Crypto Majors σε εξαιρετικά θετικά συναισθήματα καθώς η Euphoria εκτοξεύεται

Η γενική αγορά κρυπτονομισμάτων παραμένει στο χαμηλότερο σημείο της τον Αύγουστο μετά την απότομη πτώση πριν από μέρες. Καθώς τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία αγωνίζονται να ανακτήσουν ορισμένες από τις αξίες που απορρίφθηκαν κατά την πτώση, το αντίστοιχο συναίσθημα κάθε περιουσιακού στοιχείου έχει διαφέρει. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο γράφημα, φαίνεται ότι η κοινότητα είναι ως επί το πλείστον θετική για τα XRP, Tron (TRX) και Binance Coin (BNB) μεταξύ των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων.

Το XRP οδηγεί στο σταθμισμένο συναίσθημα, καθώς οι BNB και TRX ακολουθούν σε ανοδικές προοπτικές

Η Santiment κυκλοφόρησε το μοντέλο Weighted Sentiment Sansheets την Πέμπτη. Το γράφημα αξιολόγησε και τόνισε τις αντίστοιχες προοπτικές για τα περισσότερα ψηφιακά στοιχεία καθώς η κοινότητα ξεπερνά τον χειμώνα. Στο διάγραμμα, η XRP φαίνεται να ηγείται σε ανοδικό κλίμα με 309% θετική προοπτική ανάπτυξης 7 ημερών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η BNB ήρθε δεύτερη, έχοντας δει 225% αύξηση του θετικού κλίματος 7 ημερών. Η BNB ξεπέρασε την πλειονότητα των περιουσιακών στοιχείων της αγοράς. Με 201%, το Pancakeswap σφράγισε την τρίτη του θέση. Τέταρτη ήταν η Θήτα με 178%. Το TRX κατέλαβε την πέμπτη θέση όσον αφορά τις πιο ανοδικές προοπτικές σε μια εβδομάδα με αύξηση 98% στο θετικό κλίμα.

Από την άλλη πλευρά, τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία κατέγραψαν αρνητικά συναισθήματα την περασμένη εβδομάδα, κάτι που αναμένεται. Οι bears ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο των αγορών πριν από λίγες ημέρες, στέλνοντας τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων στα κατώτατα όρια του Αυγούστου.

Δεν γλίτωσαν ούτε το Bitcoin ούτε το Ethereum, που κατέγραψαν πτώση 7,64% και 8% αντίστοιχα την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, το BTC διατήρησε ανοδικά συναισθήματα την περασμένη εβδομάδα, με άνοδο 48%. Το ETH παρουσίασε επίσης αύξηση 27%.

Μεταξύ των κορυφαίων περιουσιακών στοιχείων, η BNB επηρεάζεται λιγότερο από την πρόσφατη πτώση

Η XRP ένιωσε τα κρύα χέρια του χειμώνα κρυπτονομισμάτων με τις υπόλοιπες αγορές, αλλά κατάφερε να διατηρήσει τα ανοδικά συναισθήματα. Μετά τη μαζική πτώση του από τη ζώνη των 0,4 $, το περιουσιακό στοιχείο αναπήδησε με επιτυχία πάνω από τα 0,3 $.

Η XRP σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το επίπεδο των $0,3 ως υποστήριξη στο ταξίδι της προς την ανάκαμψη. Το περιουσιακό στοιχείο διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα $0,3221. Πρόσφατα, μια έκθεση του ινστιτούτου αξιολόγησης άνθρακα κρυπτογράφησης έδειξε ότι το XRP είναι το πιο ενεργειακά αποδοτικό κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων. Αυτό θα βοηθήσει στην άντληση περισσότερης ανοδικότητας στην κοινότητα XRP.

Παρά το προβάδισμα της XRP σε ανοδικές προοπτικές, η BNB παραμένει το περιουσιακό στοιχείο με τις καλύτερες επιδόσεις την περασμένη εβδομάδα. Μεταξύ των κορυφαίων νομισμάτων, η BNB υπερηφανεύεται ότι είναι το λιγότερο επηρεασμένο περιουσιακό στοιχείο στην πρόσφατη εξαγορά από τις αρκούδες. Ενώ άλλοι βλέπουν πτώσεις άνω του 7% την περασμένη εβδομάδα, η BNB έχει υποχωρήσει μόνο κατά 2%. Ένα εκπληκτικό κατόρθωμα. Το περιουσιακό στοιχείο διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 278 $ κατά τη στιγμή της αναφοράς, με άνοδο 1,37% τις τελευταίες 24 ώρες.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/xrp-leads-crypto-majors-in-ultra-positive-sentiments-as-euphoria-shoots-up/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)