Binance και Virtuzone Υπογράφουν Στρατηγική Συνεργασία για Επικέντρωση στην Προώθηση του Web 3 στα ΗΑΕ

Η εταιρεία θέλει να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο κίνημα Web 3 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ παράλληλα προωθεί τη χρήση του κρυπτονομίσματος.

Κορυφαίοι πάροχοι εταιρικών και επιχειρηματικών υπηρεσιών στα ΗΑΕ, η Virtuzone συνεργάστηκε με την Binance για την αποδοχή πληρωμών σε κρυπτονομίσματα μέσω Binance Pay.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, η Virtuzone στοχεύει να φέρει εμπόδια στην επιχειρηματικότητα διευκολύνοντας τις πληρωμές με κρυπτονομίσματα για τη δημιουργία μιας εταιρείας. Η δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για παγκόσμιες επιχειρήσεις σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσουν την ακμάζουσα κοινότητα startup των ΗΑΕ είναι ένας άλλος βασικός τομέας εστίασης πίσω από τη στρατηγική συνεργασία.

Binance Pay Integration

Για το περιβάλλον, το Binance Pay τυγχάνει να είναι αποκλειστική τεχνολογία πληρωμών κρυπτονομισμάτων που έχει σχεδιαστεί από το ανταλλακτήριο για να πραγματοποιεί ανέπαφες, χωρίς σύνορα και ασφαλείς πληρωμές και μεταφορές κρυπτονομισμάτων. Η JA Resorts and Hotels και η Majid Al Futtaim είναι μερικές από τις άλλες εταιρείες στα ΗΑΕ που έχουν ήδη ενσωματώσει το Binance Pay στα συστήματά τους.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Virtuzone έχει γίνει η πρώτη εταιρεία στη χώρα της Μέσης Ανατολής που δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα για τη δημιουργία επιχειρήσεων με την τελευταία κίνηση.

Ο George Hojeige, Διευθύνων Σύμβουλος της Virtuzone δήλωσε,

«Η συμμαχία μας με την Binance στοχεύει στη δημιουργία περισσότερων συνεργειών μεταξύ της επιχειρηματικής εγκατάστασης και των βιομηχανιών κρυπτονομισμάτων, με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ενός φιλικού προς το κρυπτονόμισμα και της τεχνολογίας επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όπου μπορούμε να διευκολύνουμε την ίδρυση εταιρειών που ειδικεύονται στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση . (DeFi), τεχνολογίες blockchain, ανάπτυξη και διαπραγμάτευση μη ανταλλάξιμων διακριτικών (NFT) και πολλά άλλα, καθιερώνοντας περαιτέρω τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως κεντρικό κόμβο για την καινοτομία και τις τεχνολογίες επόμενης γενιάς».

Ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Virtuzone, Neil Petch, είπε ότι η συνεργασία με έναν εξέχοντα τεχνολογικό ηγέτη όπως η Binance αναμένεται να θέσει την εταιρεία στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την περιοχή.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ετοιμάζονται να γίνουν σημαντικός κόμβος κρυπτονομισμάτων

Το Εμιράτο του Ντουμπάι υιοθέτησε έναν νέο νόμο που έχει σχεδιαστεί για να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι εγχώριες ρυθμιστικές αρχές θα επιβλέπουν την εκκολαπτόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων νωρίτερα αυτό το έτος. Η τόσο αναγκαία διαύγεια στον χώρο οδήγησε σύντομα σε κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπως το Binance, το FTX και το CryptoCom για να δημιουργήσουν μια βάση στη Μέση Ανατολή.

Ο νόμος εστιάζει στην προώθηση των φιλοδοξιών των ΗΑΕ να γίνει κεντρικός κόμβος κρυπτονομισμάτων. Προτείνει νομικούς ορισμούς για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, θεσπίζει ένα καθεστώς αδειοδότησης καθώς και λεπτομερείς κυρώσεις σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι εταιρείες και οργανισμοί λειτουργούν εκτός ορίων.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://cryptopotato.com/binance-virtuzone-sign-strategic-partnership-to-focus-on-advancing-web-3-in-uae/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)