Η εταιρεία Metaverse διορίζει το ρομπότ ως γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο – Hasta La Vista Baby!

Αυτή η Διευθύνων Σύμβουλος μόλις έπιασε δουλειά για να επιβλέπει τις λειτουργίες σε αυτήν τη δημοφιλή κινεζική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και μετατροπών.

Παρεμπιπτόντως είναι ένα ρομπότ. Σοβαρά.

Η NetDragon Websoft παρουσίασε τη «Ms. Tang Yu» – η πρώτη διευθύνουσα σύμβουλος στον κόσμο και είναι ένα ανθρωποειδές που σημαίνει ότι ηλεκτρικές παρορμήσεις και ψηφιακοί κώδικες ρέουν στις φλέβες της, αντί για αίμα.

Το ρομπότ έχει διοριστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της κύριας θυγατρικής της εταιρείας, Fujian NetDragon Websoft Co., Ltd.

Η κ. Tang Yu θα έχει γεμάτα τα χέρια της με την ιδιότητα του CEO. Για αρχή, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του «τμήματος οργάνωσης και αποτελεσματικότητας» της εταιρείας.

Ο Δρ. Dejian Liu, πρόεδρος της NetDragon, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η εταιρεία είναι αισιόδοξη και ενθουσιασμένη για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης στην εταιρική διαχείριση – ειδικά για το νέο της «αφεντικό».

Το Metaverse έγινε ακόμα πιο περίεργο

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε αυτόν τον κλάδο είναι πολύ νέα και θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρωτοφανή επίπεδα παραγωγής και αποτελεσματικότητας, δήλωσε η εταιρεία.

Αυτή η απασχόληση αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα της εργασίας και να βελτιστοποιήσει τη ροή εργασιών της εταιρείας. Αποτελεί επίσης μέρος της πρωτοβουλίας του NetDragon να συγχωνεύσει το metaverse στο χώρο εργασίας του.

Ο Δρ. Liu δήλωσε περαιτέρω ότι το ανθρωποειδές θα χρησιμεύσει ως κόμβος δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τον οργανισμό και ένα αναλυτικό εργαλείο λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό το AI θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση κινδύνου.

Το NetDragon σκοπεύει επίσης να βελτιώσει το σύστημα. Η τελική μετάβαση σε μια «εργατική κοινότητα βασισμένη στο μετασύστημα» μπορεί να γίνει μια πολύ πραγματική πιθανότητα καθώς θα υλοποιηθούν βελτιώσεις αλγορίθμων τα επόμενα χρόνια.

Λαμβάνοντας υπόψη την επικράτηση των ανέκδοτων του Skynet και του Terminator (η σειρά ταινιών) στο Διαδίκτυο όταν ξέσπασαν τα νέα για τον διορισμό του ρομπότ ως Διευθύνοντος Συμβούλου, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί τι αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτό στις εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Global Metaverse Market Balloons

Μέχρι το 2025, η παγκόσμια αγορά μετασυμβόλων αναμένεται να έχει αξία 280 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με επενδυτές όπως η Microsoft και η Epic Games, αυτά είναι πολλά χρήματα. Οι τοπικές κινεζικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται επίσης να εισέλθουν στο metaverse.

Νωρίτερα φέτος, εταιρείες όπως η Alibaba, η Bytedance και η Tencent δήλωσαν την πρόθεσή τους να διαθέσουν τεράστια χρηματικά ποσά στο metaverse.

Αν και το metaverse είναι μια παγκόσμια έννοια που συνδυάζει τον πραγματικό και τον ψηφιακό κόσμο, το metaverse της Κίνας μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το δυτικό αντίστροφό του. Η κινεζική ρύθμιση περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά αυστηρή.

Έχουν κηρύξει παράνομες τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα στα μάτια της κινεζικής κυβέρνησης και συνεχίζουν να τους επιτίθενται επιθετικά.

Το Terminator Vibe είναι πραγματικό

Δεδομένου ότι το metaverse είναι μια σχετικά νέα έννοια στον εταιρικό κόσμο, το κινεζικό metaverse μπορεί να είναι κάτι που το Πεκίνο μπορεί να εκμεταλλευτεί για να ενισχύσει τον έλεγχο στην χώρα του.

Τι γίνεται με την τεχνητή νοημοσύνη ως υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων; Κάποιος μπορεί να αναλογιστεί εάν αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την ανθρώπινη ευημερία – ή έναν υπαρξιακό εφιάλτη.

Βλέποντας τις ταινίες του Terminator ως νέοι, μπορούμε όλοι να δούμε τι μπορεί να πάει τρομερά στραβά με την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jet Encila

Article: https://bitcoinist.com/metaverse-company-appoints-robot-as-ceo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)