ADA έτοιμο να χιμήξει στο $1 καθώς ο ιδρυτής της Cardano αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας για την αναβάθμιση Vasil

Έρχεται το hard fork Vasil. Ο Charles Hoskinson, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της IOG, της εταιρείας πίσω από την Cardano, αποκάλυψε την Παρασκευή πότε είναι πιθανό να ξεκινήσει το hard fork Vasil που καθυστερούσε πολύ. Σε αυτά που θα θεωρηθούν καλά νέα για τους οπαδούς της ADA, ο Hoskinson αναμένει ότι η αναβάθμιση θα εκτελεστεί στο mainnet τον επόμενο μήνα.

Wen Vasil Αναβάθμιση;

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και όλα τα σφάλματα έχουν σβηστεί, το hard fork Vasil θα πρέπει να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια ενός Livestream της Παρασκευής από το Κολοράντο, ο Charles Hoskinson μοιράστηκε μια σύντομη ενημέρωση για την αναβάθμιση του Vasil, που πήρε το όνομά του από τον Βούλγαρο μαθηματικό και υποστηρικτή του Cardano Vasil Dabov, ο οποίος έφυγε πρόσφατα. Ο Hoskinson σημείωσε ότι τα πράγματα προχωρούν γρήγορα. Τόσο οι προγραμματιστές όσο και η κοινότητα εξακολουθούν να πραγματοποιούν διεξοδικές δοκιμές, με τις εργασίες ενοποίησης και την υποδομή να φαίνονται καλά. Επιπλέον, δεν υπάρχουν μεγάλα σφάλματα, μόνο μικρά σφάλματα σε ότι έχει δεν έχει χειριστεί ακόμα – κανένα από τα οποία να μπορούν να μπλοκάρουν το hard fork.

Σύμφωνα με στοιχεία από το PoolTool, οι χειριστές του Stake Pool Operators (SPO) που εκτελούν την τελευταία έκδοση 1.35.3 αντιπροσωπεύουν πλέον το 55% της παραγωγής μπλοκ mainnet στην τρέχουσα εποχή. Αυτό είναι περισσότερο από το μισό του δρόμου για το 75% που απαιτείται για την ενεργοποίηση του Vasil στο κεντρικό δίκτυο Cardano.

Ο Hoskinson εκτιμά ότι η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί «κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο», εκτός εάν η ομάδα αντιμετωπίσει σημαντική επιβράδυνση στην πορεία. Συγκεκριμένα, η τελική απόφαση για την ακριβή ημερομηνία θα ληφθεί σε συνεννόηση με την κοινότητα ανάπτυξης dapp και τους προγραμματιστές του δικτύου.

«Η επόμενη σημαντική άνοδος είναι να ληφθούν υπόψη οι ανταλλαγές. Η Binance αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή αναβαθμίζονται κατά όγκο», είπε ο Hoskinson. Πρόσθεσε ότι «γενικά, αυτό που συμβαίνει είναι αφού ανακοινωθεί μια ημερομηνία διεξαγωγής, βλέπεις μια μεγάλη βιασύνη και οι άνθρωποι προχωρούν».

Μόλις επιτευχθεί ο στόχος του 75% των SPO και τρία με πέντε από τα μεγάλα χρηματιστήρια κατ’ όγκο έχουν αναβαθμίσει τους κόμβους Cardano τους στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα προγραμματιστεί μια ημερομηνία σκληρής διχοτόμησης «και τότε οι υπόλοιπες ανταλλαγές θα νιώσουν την αναγκαιότητα και αρχίζουν να αναβαθμίζονται. Είναι πραγματικά δύσκολο να τα αποκτήσεις διαφορετικά – τείνουν να χρειάζονται λίγη ώθηση για αυτό», δημοσίευσε περαιτέρω ο Hoskinson.

Θα ανέβει η ADA μετά το Vasil Hard Fork;

Το hard fork Vasil είναι η πιο αναμενόμενη αναβάθμιση blockchain της Cardano από τότε που ο Alonzo κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Θα εισαγάγει βασικές βελτιώσεις δικτύου που θα μειώσουν το μέγεθος των συναλλαγών, ενισχύοντας έτσι τη διεκπεραίωση του δικτύου και μειώνοντας τα τέλη συναλλαγών. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η ελπίδα ότι η αναβάθμιση θα βελτιώσει το ζήτημα της ταυτόχρονης χρήσης που έχει παρεμποδίσει σοβαρά την επεκτασιμότητα των αποκεντρωμένων εφαρμογών στο Cardano.

Ως το όγδοο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, το διακριτικό ADA του Cardano κοστολογείται επί του παρόντος στα 0,4425 $, έχοντας χάσει 1,01% τις τελευταίες 24 ώρες. Αυτό έρχεται εν μέσω ξεπούλησης σε όλη την αγορά, αφού ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ επανέλαβε τη νομισματική πολιτική την Παρασκευή στο Οικονομικό Συμπόσιο της κεντρικής τράπεζας. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο κατά κεφαλαιοποίηση αγοράς, το bitcoin, έπεσε κάτω από το επίπεδο των 20.000 δολαρίων το Σάββατο.

Από θεμελιώδη άποψη, το hard fork Vasil θα μπορούσε να ενισχύσει την υιοθέτηση της ADA χάρη στη βελτιωμένη απόδοση του δικτύου. Αυτό θα μπορούσε, με τη σειρά του, να δώσει τη συμβολική δύναμη για να προχωρήσετε ψηλότερα. Οι θαυμαστές του νομίσματος είναι πρόθυμοι να το δουν να χτυπάει $1. Αλλά έως ότου ολοκληρωθεί το Vasil, η ADA πιθανότατα θα παραμείνει στην περιοχή της bear, πιεσμένη από τους συνεχιζόμενους μακροοικονομικούς κινδύνους και τις δυσμενείς επιπτώσεις τους στις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Είναι ενδιαφέρον ότι η πολυαναμενόμενη συγχώνευση Ethereum έχει επίσης προγραμματιστεί να συμβεί κάποια στιγμή μεταξύ 10 και 20 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Brenda Ngari

Article: https://zycrypto.com/ada-ready-to-roar-back-to-1-as-cardano-founder-reveals-launch-date-for-vasil-upgrade/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)