Πώς οι τελευταίες 24 ώρες της Shiba Inu [SHIB] θα μπορούσαν να επηρεάσουν το επενδυτικό κλίμα

Η Shiba Inu έχει σημειώσει μέχρι στιγμής πτωτική απόδοση από τον Ιούνιο, αναιρώντας τη μοναδική σημαντική ανοδική της προσπάθεια αυτόν τον μήνα. Το κρυπτονόμισμα με θέμα τον σκύλο δείχνει τώρα σημάδια κάποιας πιθανής βραχυπρόθεσμης ανόδου πριν από το τέλος του μήνα και ίσως, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Υπάρχουν καλά νέα για την κοινότητα Shiba Inu σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού Shiba Eternity. Μια εισβολή στην εκκολαπτόμενη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών blockchain είναι μια από τις λίγες οδούς ανάπτυξης μέσω των οποίων η Shiba Inu σχεδιάζει να αξιοποιήσει την ανάπτυξη.

Ο William Volk, ένας από τους επικεφαλής του έργου που εργάζεται στο παιχνίδι Shiba Eternity, μόλις επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Στην πραγματικότητα, η αντίστροφη μέτρηση έχει μόνο μέρες μπροστά και αυτό είναι πολύ καλά νέα για την κρυπτο-κοινότητα.

Μια τέτοια εξέλιξη είναι βέβαιο ότι θα ενθαρρύνει κάποιο θετικό επενδυτικό κλίμα και αυτό μπορεί να συμβαίνει ήδη.

Η SHIB διαπραγματευόταν στα 0,0000122 $, την ώρα του τύπου, με αυτό το επίπεδο τιμής θα πρέπει να προσέχετε για πολλούς λόγους. Στην πραγματικότητα, την ώρα που δημοσιεύτηκε, το επίπεδο τιμών της κρυπτογράφησης βρισκόταν στον κινητό μέσο όρο των 50 ημερών μετά την τελευταία πτώση του στα γραφήματα.

Το πιο σημαντικό, αυτό το ίδιο επίπεδο υπογράμμισε μια πτώση στην πίεση των πωλήσεων. Θα μπορούσε επομένως να λειτουργήσει ως ψυχολογική ζώνη αγοράς και αυτό φαίνεται να ισχύει επίσης, όπως φαίνεται από το επίπεδο ζήτησης που υπάρχει σήμερα στην αγορά.

Οι ροές ανταλλαγής του Shiba Inu, ειδικά τις τελευταίες 24 ώρες, ενίσχυσαν περαιτέρω την ανοδική αφήγηση ανακούφισης.

Περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια SHIB πέταξαν εκτός ανταλλαγών τις τελευταίες 24 ώρες. Αντίθετα, οι μέγιστες εισροές ανήλθαν σε 2,26 δισ. SHIB. Αυτό το αποτέλεσμα φάνηκε να υπογραμμίζει την επιβράδυνση της πίεσης των πωλήσεων υπέρ της συσσώρευσης.

Οι καθημερινές ενεργές διευθύνσεις της Shiba Inu αντανακλούσαν επίσης την παρατήρηση υψηλότερων εκροών συναλλάγματος.

Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των ενεργών διευθύνσεων έχει μειωθεί σημαντικά από τα μέσα Αυγούστου. Ακόμα κι έτσι, το ίδιο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες 24 ώρες.

Συμπέρασμα

Η αύξηση των ημερήσιων ενεργών διευθύνσεων τις τελευταίες 24 ώρες, σε συνδυασμό με την πτώση της πίεσης πωλήσεων, είναι ένα καλό σημάδι για τους bulls της αγοράς. Υποδηλώνει ότι η διατηρούμενη κλίση στη δραστηριότητα διεύθυνσης αντανακλά την αγοραστική πίεση στο MO 50 ημερών.

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι οι επενδυτές προθερμαίνονται στο SHIB, ειδικά με την έλευση των καλών ειδήσεων σχετικά με το Shiba Eternity.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/how-shiba-inus-shib-last-24-hours-could-affect-investor-sentiment/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)